kürtajdan sonra yeni umutlarla birbirimize destek olalım

Aynı gün aynı keder olmuş bizim ki desene bnm ki de gelir inşallah doktor bekleme dedi bana bir olsam da aynı heyecanı yaşasak inşallah Mutlu günlerimizde paylaşıcaz burada
insallah canım eşim kaldı 2 ay dıo onun destegi cok ii gelio bana :) ve asla stress yapıyalmmm olursa ınss hemen olur olmassada Rabbimin bi bildiği wardır saglıkla gelsin ins die her gun da edıorm

Merhaba arkadaşlar;Umarım talihsiz anılarımızı geride bırakmaya çalışıp önümüze bakabiliyoruzdur.. ben bugün güzel bi hbr aldım hemen burayada yazmak istedim..26 ocakta kalbi gelişemediği için kürtaj olmak zorunda kalmıştım..PKOluyum o yüzden kim bilir dedim bir daha ne zaman bulucam bu güzelliği..bugün reglim geciktiği için kan tahlili yaptırdım BetaHCG 1,470 çıktı hemen doktoruma gönderdim hamilesin dedi yeniden dünyalar benim oldu.Sevinmeye bile korkuyorum inanın Allahım bu acıyı tekrar yaşatmasın..

Merhaba böyle haberler bizlere umut oluyor..bende 30 martta kürtaj oldum. İlk gebeliğimdi aşılama ile olmuştu. Gelişim 6 haftada kaldı 8 haftalıkken kalp atışı alamadık. Hala ağlıyorum.
Siz iki adet dönemi beklediniz o zaman.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Çok mutlu oldum. Rabbim tekrar bu acılarla sınamasın.

ÇOK GEÇMİŞ olsun canımben ilk adetimi oldum ikinci 10 gun sonra ins. 1 martta olmustum kürtaj. 29 mayıs a kadar korunmayı dusunuorum ins. vucudum bi toparlasın istiyorum

ÇOK GEÇMİŞ olsun canımben ilk adetimi oldum ikinci 10 gun sonra ins. 1 martta olmustum kürtaj. 29 mayıs a kadar korunmayı dusunuorum ins. vucudum bi toparlasın istiyorum
Yarılamış sayılırsınız.. İnşallah en kısa zamanda güzel haberleri buradan veririz.. Aynı şeyleri yaşayıp ikinci çocuklarına hamile kalanları okudum burada insan güç buluyor. Ben doktoruma sürekli ne zaman tekrar kalabilirim diye soruyorum. Doktorum benden bıktı. Sanırım bende Haziran sonunu bekliycem. Allah'ın takdiri.

önce stresten uzak kalmalıyız bence. kafamızda tekrar aynı duygular olmamalı asla. ve dusunmemeliyz ne zaman olucak bebiş diye. korunmayı bırakıncada normal dewam etmeli. Allah ım inanıorumki bekleyen dua eden ondan bizim gibi kullarını görur geri cevrmez insallah biz dua edelm. takdiri Rabbimizden ins

Selam arkadaşlar bende yarın kurtaj olucam bebegimin önce gelismedigini söyleyip sonrada kalbinin durduğunu söylediler çok üzüldüm şuan 13 haftada en son 8 buçuk haftaliken kalbi atigini görmüştük melek oldu bebeğim çok zor bi acı allahım hepimize sabır versin inşallah yaşayanlar anliyordur acımı ne sebebi belli ne hiç bişey neden oldu allahım böyle takdir etti diyorum inşallah tekrar bu güzel duyguları yaşarız hepimizde. Kurtaj olduktan sonra ağrınız falan oldumu nekadar sürede toparlandiniz kızlar? Bana dua edin yarını kolay atlatiyim inşallah

Çok geçmiş olsun. Bunu en iyi yaşayanlar anlar tabiki.. Kötü haberi alalı 16 gün oldu hala içim yanıyor ama atlatıcaz hepimiz. Kendimiz eşimiz sağlıklıyız öncelikle Allah yine nasip eder.
Kürtaj çok rahattı ben kürtaj olalı 11 gün oldu. Bayıldığınız için hiçbir şey anlamıyorsunuz yarım saat içinde ayılıyorsunuz ağrı sızı hiç olmadı. Rahim filminden sonra daha çok ağrım olmuştu benim. Korkmayın rahat geçicek. Ağrı kesici veriyor zaten doktorunuz. Yakınımda biri var eylülde kalp atışı durduğu için kürtaj olmuş Aralıkta hamile kalmış şimdi 3. Ayında çok şükür. İlk gebelikte oluyormuş. Hamile kalabilmek de çok önemli gerçi benim aşılama ile oldu ama yine de tuttu. İçinizi ferah tutun lütfen. Allah sabır güç versin.

Kesinlikle olumsuz düşüncelerden uzak kalmak önemli.. Zaman geçtikçe biraz daha iyi hissediyor insan kendini. Allah sabrını veriyor ben hep sabır diledim. Daha çok sosyal olmaya çalışıyorum en iyi eşim geliyor bana birtek onun yanında iyi hisseidyorum kendimi ama ne yazıkki farklı şehirlerdeyiz iş nedeniyle sadece haftasonları.
Allah bu güzel duyguyu tez zamanda tattırsın inşallah sağlıkla

Allah razı olsun canım inşallah bende atlatayım yarını bi iyi olurum inşallah 10 gündür bende biliyorum ama hep bi umut belki düzelir belki yanlış görülmüştür diye düşündüm. Ama artık yapacak bişey yok Allahım yine hepimize evlat nasip etsin hayırlı Salih eli ayağı düzgün inşallah

Amin inşallah.
Benim doktorum genetiğe göndermeye gerek duymadı elimize hiçbir şey geçmez bunu bilmekle dedi daha sonra eşin ve senin kromozomlarına baktırtırız dedi.
Ben bir üniversitede çalışıyorum eğer yaparlarsa poliklinikten pıhtılaşma parazit vs gibi testlerin yapılmasını istiycem. İlk düşüklerde bu testleri yapmadıklarını duydum ama şansımı deniycem. Siz herhangi bir analize göndericek misiniz?
Yarını sağlıkla atlatın inşallah.

Merhaba canım nasıl geçti inşallah iyisindir umarım ağrın sızın olmaz. Şimdi iyileşme ve yeni hamileliğe hazırlanma sürecimiz. İyi beslenip sağlıklı olmalıyız.

Merhaba canım nasıl geçti inşallah iyisindir umarım ağrın sızın olmaz. Şimdi iyileşme ve yeni hamileliğe hazırlanma sürecimiz. İyi beslenip sağlıklı olmalıyız.
Cok sağol allah razı olsun iyiyim hiç bi ağrım yok kanama var sadece şuan yatıp uyicam birazcık tekrar ümidim var hepimizin olucak inanıyorum biraz daha iyi olunca yazarım tekrar

Cok sağol allah razı olsun iyiyim hiç bi ağrım yok kanama var sadece şuan yatıp uyicam birazcık tekrar ümidim var hepimizin olucak inanıyorum biraz daha iyi olunca yazarım tekrar
Çok şükür iyi olmana sevindim. Daha da iyi olucaz inşallah. Evet umudumuzu kaybetmeyelim anne olacağımız günler yakın olsun inşallah. Dinlen sen. Rabbim sabrını veriyor.

İyiyim allaha şükür kendimi iyi hisediyorum yatıp dinleniyorum ağrım olursa agri kesici var yutarım. Zaten her şerde bi hayir vardır biz bilemeyiz neden böyle oldu neden yaşıyoruz allahım herşeyin doğrusunu bilir vardır bundada bir hikmet. Allah bilir vaktini hepimizin kucağı bebislerle dolu olsun inşallah ama en önemlisi sağlıklı Salih hayırlı olmaları hep dua ediyorum ve devam edicem inşallah hepimiz için. Narkozdan sonra uyandığımda gözü yaşlı uyandım aglamissim hiç farkında değilim... ama bunlar bize bir imtihan allah hepimize bol sabır versin inşallah

Amin kızlar.isyan etmek istemiyorum ama küçücük bebeğime kavuşamadan ayrılmak çok içimi yakıyor.rabbim tekrar göstermesin.

ben de 8 haftalık bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum öğrendikten iki gün sonra. hiç kanama olmadı.sadece 9. günde yarım . gün süren az biraz kanama oldu, durdu. şimdi tam adet döngümde adet oldum.27. günde yani.galiba korunmayacağız. denemeye devam. Rabbim ne verirse hayırlısını verir.

O iç yanmasını hiç bu kadar derinden hissetmedim.. İçine bir kez düşünce kaç haftalık olursa olsun o duyguya kapılıyor insan kendini ne hayallere kaptırıyor.
Bir kaç aya hepimiz güzel haberlerimizi paylaşalım. Allah sabır versin.
Biraz işime verdim kendimi ne kadar olduysa. Cuma günü pıhtılaşma ve kromozomlarıma baktırıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…