- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi kendidebilmiyor
Kızlar benim patoloji sonuclarım cıkmıs ama hıc bısey anlamadım yahu sızlerın sonucları geldımı ? yarın kurtaj sonrası ılk kontrolum var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar benim patoloji sonuclarım cıkmıs ama hıc bısey anlamadım yahu sızlerın sonucları geldımı ? yarın kurtaj sonrası ılk kontrolum var
Daha doktora gıtmedım ben dun patolojıden sonucu bana maıl atmalarını ıstedım oyle gordumCnm bende anlamadım biz anlıyamayız zaten doktor söylüyor
Sorun sende yada bebekte diye
Benim bebegimdeydi sorun doktor sadece bunu dedi
İlk düşük se birde o kadar araştırılmıyor
Hiç bir şey demedimi doktorun ?
Daha doktora gıtmedım ben dun patolojıden sonucu bana maıl atmalarını ıstedım oyle gordum
senın ne kadarlıkken kurtaj oldu ve neden oldu sorun neymıs
benım sonucumda sunlar yazıyor
KLİNİK BİLGİ : 8 hafta missed abortus.
MAKROSKOPİK BULGULAR : Topluca 4 cc hacminde bej renkli doku parcçaları 2/Y A.A
TANI : ENDOMETRİUM, KÜRETAJ: KANAMALI GEBELİK DESİDUASI,
KORYON VİLLUSLARI.
Anladım canım ılk kayıpmıydı sızın kı7+2 günlükdü benim melegim
Doktorum sadece bebekte sorun dedi
Anladım canım ılk kayıpmıydı sızın kı
ınsallah bır daha hıc ama hıc bırımız yasamayız bunu
Benım ıs karısıkEvet cnm ilk kayıpdı senin ?
İnş amin
Benım ıs karısık
benım ılk evlılıgımden tup bebek oglum var 6 yasında .
ondan sonra 1 kere kanamaların durdurulamamasından dolayı sonlandırıldı gebelıgım . 16 haftalık suyuda bıtmıs buarada kesemı acıldı ne oldu bılmıyorum
2.5 sene sonrada bu bıos gebelık
artık bakalım ugrascaz bıraz
Evet oda cok ugrastırmıstı artık herhalde yastık degısır yorgan degısmezmıs dıyorum ılk esımde sorun vardı agır bır sorun 3. denemede ogluma kavustumHm negüzel Rabbim oğlunu sana bagışlasın tatmışsın annelik duygusunu negüzel
Evet oda cok ugrastırmıstı artık herhalde yastık degısır yorgan degısmezmıs dıyorum ılk esımde sorun vardı agır bır sorun 3. denemede ogluma kavustum
sımdıde ne oldugunu bılmedımız bısey
Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın ınsallah
Keske israr edip genetige gonderseydiniz patolojiden bir sey cikmiyorKızlar benim patoloji sonuclarım cıkmıs ama hıc bısey anlamadım yahu sızlerın sonucları geldımı ? yarın kurtaj sonrası ılk kontrolum var
Kizlar ben gecen pazartesi kurtaj olcaktim kalbi durdu dediler.sonra icime sinmedi baska dr gittim kalbi atiyor dediler. 1haftadir hastanelerde dolasiyom bugun bir prof dr gittim kalbi atiyor ama gelisim geriligi var dedi.8+4um nerdeyse bebek 6+5de kalis ve ilerlemiyor 1hafta sonra hic ilerlemezse alinacak dedi.benim de umudum yok ama en azindan eger gecen seferki dr uysaydim canli canli cocugu alacaktisiz siz olun eger kalbi durmus dedilerse bekleyin ve baska dr gidin ..
Anliyorum canim acemilik ne yapabilirsin ki insan guveniyor ben de 3 ultrosana girdim hatta birini ozel ayri para odeyerek ultrason cihazina girdim .ultrason doltoru 1dk bakti kestirip atti ..bu durumu prof dr soyledim bazi ultrason aletlerinin kcuk olcumleri hissetmediklerini soyledi.Ben gitmedim çok pişmanım ama 3 tane ultrasuna girdim
Birgün öncesinde kahverengi lekelnmem olmuştu
Ama yinede çok pişmanııım
Gitmedim için işte ilk acemiligi
Anliyorum canim acemilik ne yapabilirsin ki insan guveniyor ben de 3 ultrosana girdim hatta birini ozel ayri para odeyerek ultrason cihazina girdim .ultrason doltoru 1dk bakti kestirip atti ..bu durumu prof dr soyledim bazi ultrason aletlerinin kcuk olcumleri hissetmediklerini soyledi.
Olan olmus artik.. bir daha allah yasatmasin ins.ama 7+2de de bazi bebekler icin erken bir hafta dr bekleyebilirdiEvet cnm acemiydim ve güvendim
Ewt ultrason cihazının son sistem olması lazımmış
İnanırmısın o şaşkınlıkla ve üzüntüyle son sistemmi onu bile bilmiyordum
Ama vajinal ultrasonlada baktırdım sonunda 7+2 günlükdü yoldu kalp atışı yoktu
Olan olmus artik.. bir daha allah yasatmasin ins.ama 7+2de de bazi bebekler icin erken bir hafta dr bekleyebilirdi
Bir hafta icinde gorundugum dr sayisini inan hatirlamiyorum ama hepsinin de fikirleri ayri ayri kime inanacagimi sasiriyorum artik7+2 bekleyemeyiz sana zarar verir dedi 6 haftalıkken duymuştuk kalp atışlarını
Bir hafta icinde gorundugum dr sayisini inan hatirlamiyorum ama hepsinin de fikirleri ayri ayri kime inanacagimi sasiriyorum artik
banada öyle demişti doktor7+2 bekleyemeyiz sana zarar verir dedi 6 haftalıkken duymuştuk kalp atışlarını