- 20 Ağustos 2015
- 107
- 79
- 98
- Konu Sahibi kendidebilmiyor
-
Burada bulunmak, hiç tanımadığım sizlerin acılarını paylaşmak bana terapi gibi geliyor..Aranıza yeni katıldım iyikide katılmışım zaman geçiriyorum en azından kötü şeyler düşünmeden, umutlanıyorum..Her neyse benimde malesef kalbi gelişemediği için bebeğimi aldılar.Tarih 26 Ocaktı..Neredeyse 1ay sürdü kanamalarım hafif hafif ama aradaki 3. hafta yani 16 Şubatta çoğalmıştı sanırım o regliydi diye düşünüyorum. Zamanı gelmesine rağmen 2. reglimi halen olmadım üstelik korunuyorduk ayrıca PKOluyum galiba ondan dolayı gene regl olamıyorum..Artık korunmamaya başladık fakat PKO nedeniyle yumurtlama zamanımı bilmiyorum Allah'a bıraktım bi müddet hesap falan yapmıcam Hepimize geçmiş olsun Allah daha büyük kayıplar yaşatmasın inşallah..
Günaydın canım.hayırlı cumalar nasılsın?Çok geçmiş olsun cnm
Burada aynı acıları yaşadımız için birbirimizi çok iyi anlıyoruz
Acımız bir
İnş yeniden meleklerimize hayırlısıyla kavuşuruz
Günaydın canım.hayırlı cumalar nasılsın?
Bat yaklaşıyor test falan yaptın mı?ben ovu testi yaptım ama pozitifi göremedim.2 güne 1 yapmıştım.ondan mı yoksa kürtaj sonrası kaliteli bir yumurtlama olmadı mı bilemedim.
Bana da zor geldi aslında.ama geçen sefer kullamdığımda gayet kolaydı.her gün aynı saattr yaptım yavaş yavaş koyulaştı.bu sefer ben de aynı şekilde yakalayamadım.bakalım artık bat ları bekleyelim yapacak bir şey yok.Cnm günaydın hayırlı cumalr
Bende bu ay ovu testi yaptım ilk defa ama tam net çizgiyi yakalayamadım
Bir kaç gün yaptım sıkıldım oluruna bıraktım
Hayırlısı inş
hangi marka test yapıosunuzz bde ornek atarmısınz benmkiler biraz silik oluyordaBana da zor geldi aslında.ama geçen sefer kullamdığımda gayet kolaydı.her gün aynı saattr yaptım yavaş yavaş koyulaştı.bu sefer ben de aynı şekilde yakalayamadım.bakalım artık bat ları bekleyelim yapacak bir şey yok.
Canım nasıl atıcam bilemedim.anlatsana.hangi marka test yapıosunuzz bde ornek atarmısınz benmkiler biraz silik oluyorda
merhaba kızlar, maalesef ben de 14 haftalık hamileyken su gelmesi ile bebeğimi kaybettim. 22 Mart' ta operasyon oldu. Kanamalar devam ediyor. Ama asıl yara kalbimde sanırım. Umarım hepimizin her şey bundan sonra yolunda gider de bu acılar sevince bırakır yerini.
ada_aras CuteMom mutlu güzel haberleri yazarken şimdi burada karşılaştık. İnş en yakın zamanda yine hamiş sayfalarına geçeriz.
Canım cok gecmıs olsun aynı anneler grubundaydık degılmı yanlıs hatırlamıyorum ? Bende durum degısıklıgı var bır daha hamıle kalabılırsem ınsallah rahıme dıkıs atılacak, senın suyun neden dolayı geldı rahım agzı yetmezlıgı tanısı fılan konuldumu ya da sebeb nedır? Kendini cok fazla uzmemeye calıs nasıl olacak dedıgını duyar gıbıyım ama malesef hersey gecıyor
Hatırladım senı canım allahım nasıl uzuldum anlatamamSenin değerlerin yükselmiyordu ve topik açmıştın. Benim de en başta yükselmediği ama sonra düzene girdiği için yazmıştım. Ne yazık ki her şey yolundayken, gece uyku sırasında bir anda su boşaldı. Teşhis koyulamadı. Rahim ağzı filan gayet iyiymiş. Bir ihtimal enfeksiyon olabilirmiş. Genetik sonuçları da bir ay sonra gelecek. Üzülmemek elde değil ama hayırlısı olsun diyorum. Başka söylenecek bir şey de yok ki zaten.
Hatırladım senı canım allahım nasıl uzuldum anlatamam
kalbı atıyor muydu bebısının hala? Normal dogum mu yaptın .
Cok zor cok benımde 2.5 sene once 16 haftalık bı kaybım vardı bılıyorum gogusumden sut aka aka aglardım .
Çok uzuldum ınankı gozlerım doldu Rabbım bunları unutturacak acılar vermesın
Evet kalbi atıyordu, ama su tamamen bitmişti. %1 den düşük bir ihtimal var dedi doktor toparlanması için. ama o kadarcık ihtimal bile varsa bekleyeceğim dedim. Kalbi atarken yapamazdım. iki gün sonraki kontrolde kalbinin durduğunu öğrendik ve ertesi sabah kürtaj oldu işte.
Senin 16 Haftalık olan nasıl oldu?
Gecmıs olsun canım cok , benımde soyle oldu 8 veya 9 haftalıkken enf var dıye dusunuyorum doktor hıc cıddıye almadı berbat kokulu akıntım vardı oturdugum heryer pantolonlarım yıkamalara ragmen enf gecmedı doktorda onemlı degıl dıyordu en son vajınan dıs kısmı komple yara oldu ve kanlı akıntı gelmeye basladı rapora ayrıldım kanlı akıntı ufak ufak kanamaya dondu once gunden gune arttı ve gunde 4-5 ped lık kanamalarım oldu ve toplamda 5 veya 6 kez kan bosalması yasadım 12 haftada dr plesanta asagıda bebek hareket ettıkce kanama olacak kıpırdamadan yat dedı ve suyu az dedı. o surecte kanama hala devam edıyordu en sonuncu kan bosalmasında(hayatı rıskımde var buarada kanamalardan dolayı soka gırebılırmısım) artık doktora gıttık cıglık cıglıga gece ben hungur hungur aglıyorum alın artık yeter benım bı cocugum daha var baktılar altan acılma yok , usg aldılar bebegın suyu bıtmıs bu bebekten sıze hayır gelmez dendı , sabah devlet hastanesıne gıttık onlarda aynı seyı soyledı sonra kendı dokotruma gıdıp 8.5 saat sunı sancıyla yasarken sonlandırdık normal dogumla.
sımdı doktor dıyorkı neden suyun geldı rahım agzındamı sorun vardı dıyor ve bı daha hamıle kalırsam eger 12 haftada rahıme dıkıs atılıp yatıracaklar benı .
Peki ya senin sebebin neymiş? doktor bana bebegın bobreklerındede sorun olabılır kanama keseyıde acmıs olabılır demişti ama bakalım sımdı doktor ne dusunuyor gorucez.
senın acılman varmıydı mesela veya suyunun geldıgını anladınmı hıc ? ben hıc anlamamıstım kanamalarımdan dolayı
Peki ya bebegın esı veya bebekte genetık ıncelemeye gıttımı? ya da kanda crp bakıldı mı?Çok geçmiş olsun, bir daha yaşatmasın Allah.
Ben gece uyurken bir anda boşaldı su (aynı gece iki kere oldu), dolayısıyla anladım ama acaba altıma mı yaptım dedimyani bilmediğim bir şey olduğu için ya da su gelmesine yormak istemediğimden sabaha kadar bekledim. Sabah erkenden gittim doktora ve hiç su yoktu. Ben beklemek istedim ve üç gün boyunca ne su ne kanama ne açılma oldu. O yüzden doktorlar sendeki rahim ağzı yetmezliği olamaz diyor. Olsaydı üç gün içerde ve yukarda bekleyemezdi diyorlar.
En kötüsü de hala hiç bir sebep olmayışı. Bende de enf tespit edilmişti ama ben antibiyotik kullanmıştım. Suyun geldiği gün alınan kültür sonuçları da temiz çıktı. İlk gelen genetik sonuçları da problem yok diyor. Yani neden oldu belirsiz
Peki ya bebegın esı veya bebekte genetık ıncelemeye gıttımı? ya da kanda crp bakıldı mı?
cunku suyun erken gelmesı ya enf oluyormus ya rahım agzı yetmezlıgınden.
doktor banada sana tedbır amaclı dıkıs atıcaz dıyor enf vardı evet ama benım suyu yavas yavas gıttı , daha once 1 oglum var bılıyorsun onu saglıklı dogurdum ve ondada suyum geldı ve beklenentarıhten erken dogdu ancak acılma yoktu, 16 haftalık sonlandırılandada hıc acılma yoktu ama doktor yınede tedbır alacagız dıyor. benımde kafam oldukca karısık. bu durumu arastırıyorum.
Pekı ya sımdı ne olacak ne yapmayı dusunuyorsun normal dogumlamı talhıye edıldı sanada sancı verıldımı ?
benım 8.5 saatte anca 1.5 cm acıklıgım oldu hıc gevsemeye musaıt degılmıs dedılerdı ama doktor genede atacak o dıkısı bana
açılman varmıydı ?işin acıkcası bı yerde bı sorun bulunsamı ıyıydı acaba en azından tedbırını bılırdın ılk gelen sonuclar patolojı sonuclarımıydı cabuk cıkıyor cunku bayaGenetik incelemeye gönderdik, kanda crp de bakıldı. Crp o üç gün boyunca yükselmedi. Artı vajinal kültür de alındı. detaylı genetik 20 gün sonra çıkacak ama diğerleri temiz çıktı.
Geceden ilaç verildi, sabah işlem yapıldı. Normal doğum değildi. Ben tamamen uyumak istedim.
Dikiş filan daha konuşmadık doktorla. Cumartesi kontrol var , bakalım ne diyecek.
açılman varmıydı ?işin acıkcası bı yerde bı sorun bulunsamı ıyıydı acaba en azından tedbırını bılırdın ılk gelen sonuclar patolojı sonuclarımıydı cabuk cıkıyor cunku baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?