• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

daha da iyi olucaz inşallah ;) cümleten :)

Evet bende bugun biraz daha iyiyim dahada olucaz ve yine anne olucaz insallah giden meleklerimizde bizi cennette bekliycek :)

Tunaydin kizlar umutlu gunler :) yeni gebeliklerimizi de ilan ederiz burdan insallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hemde uzunca bir süre. mutlaka tekrar dr a git canım. enfeksiyon olabiliyor. bende dün gittim tekrar bana fitil verdi. sabah akşam kullanıcam. seninde en azından için rahatlar. :) sonuçta bir operasyon geçirdik. ben antibiyotik almama rağmen kahverengimsi ler devam etti. demekki çok daha hassas oluyoruz sandığımızdan önlem şart ;)

evet ya gidicem gene dün gttim muayenesi kapalıydı bugün kan gelmeye başladı iyicene sinirlerim bozuldu üzüntüden napıcağımı bilmiyorum muayene yaparken nasıl yapıyorlar peki.

Canim bir kere dusuk yaptm 8 haftalikti ama kurtaj olmadm doktrm 3 ay korunmam gerektgni soyledi ama bn kornmadm ve hamile kaldm suan 8 aylik hamileyim hc korkmna gerek yok kalbni ferah tut

Cok tesekkur ederiz desteginiz icin, size de bebeginize de maasallah allahim saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin :) dusukten kac ay sonra hamile kaldiniz?

kesinlikle öyle canım eşim kızıyor buraya yazdıklarım için paylaşma kimseyle diyor.en özelini bile anlatıyosun diyo(bikere açık kalmış okumuş yazdıklarımı)tanıdıklarıma anlatıncada kızıyosun dedim.en azından tanımadığım insanlarla dertleşeyim dedim bırak.tanıdıklara anlatmaktansa tanımadığın ama aynı derdi paylaştığın insanlar konuşmak daha iyi dedim:)amin inşallah canım.

Gercekten oyle canim seni okadar iyi anliyorum ki yasamayan anlamiyooor bunu ben anlatamadim esime. Benim esim de kiziyor bana. Yazdigimdan ziyade cok arastiriyormusum. Bizbirimizin kafasini karistirabilirmisiz. Kafayi yedin diyor bana :) ama dun en son agzindaki baklayı cikardi aramizdaki bag kopmus ilgilenmiyormusum ben onunla :) aman okumasin bunu kiyameti koparir valla :) gizli gizli aliyorum elime telefonu artik :) gerci benim esim evimizdeki muhabbet kusundan bile kiskaniyor, ilgi hep kendisinde olacak :)

Gercekten oyle canim seni okadar iyi anliyorum ki yasamayan anlamiyooor bunu ben anlatamadim esime. Benim esim de kiziyor bana. Yazdigimdan ziyade cok arastiriyormusum. Bizbirimizin kafasini karistirabilirmisiz. Kafayi yedin diyor bana :) ama dun en son agzindaki baklayı cikardi aramizdaki bag kopmus ilgilenmiyormusum ben onunla :) aman okumasin bunu kiyameti koparir valla :) gizli gizli aliyorum elime telefonu artik :) gerci benim esim evimizdeki muhabbet kusundan bile kiskaniyor, ilgi hep kendisinde olacak :)

:D evet bizimkide öyle diyor canım birbirinize tavsiyeler de bulunuyorsunuz ya yanlışsa diyor başkasınada sebep olacanız diyor :) bizimkinin önündede bi pc olduğu için sıkıntı yok canım o bıraksa bende bırakırım :D

:D evet bizimkide öyle diyor canım birbirinize tavsiyeler de bulunuyorsunuz ya yanlışsa diyor başkasınada sebep olacanız diyor :) bizimkinin önündede bi pc olduğu için sıkıntı yok canım o bıraksa bende bırakırım :D

O da güzelmiş :)) benimki de dun telefonuna oyun indirmiş onunla oynadı durmadan :) bana nispet yapıyor kendince ceza veriyor :) aslında hepimizin evinde var bi cocuk düşünüp duruyoruz ama :)

O da güzelmiş :)) benimki de dun telefonuna oyun indirmiş onunla oynadı durmadan :) bana nispet yapıyor kendince ceza veriyor :) aslında hepimizin evinde var bi cocuk düşünüp duruyoruz ama :)

Dun whatsapdan yemek hazir mi yazip gondermis :D

çok saolun parçalar gelmiyor yoğun bi kapalı renkte kahverengi geliyor 14 gün olacak yarın itibariyle birde oruç tutuyoruz ben akıntı olduğu düşünüp tutuyorum napcağımıda bilmiyorum başıma ilk gelince etrafımdada böle olan yok sorayımm napmam gerekiyor bilmiyorum geldikçe korkuyorum.

benimde kahve değil bildiğimiz taze kan kırmızı renkte. bugun kürtajdan sonraki 8.gün oruç tutamıyorum çünkü sürekli geliyor allah affetsin :(

Canim acini cok iyi anliyorim sen elinden degil ve bir suru sebep ariyorsun icinden ama kafani bunlarla yorma ve bir daha ayni seyi yasarim diye dusunup uzme kendini ne olur kader de varmis yasamisim de kendini bedenini psikolojini eni bir gebelige hazirla bak allahin izniyle herseu cok guzel olacak sakin uzun ara verme herseyin normalse tekrar dene bana doktorum 3 ay dedi ama ben korunmafim ve hamile kaldim 6 ayim bitti baslarda bende korkuyodum ama insan yeni bir umutla yenidenyeseriyo hakkinda hayirlisi olur ins

önce psikolojimi hazırlamam lazım canım orayı düzeltmeden bedenimin düzeleceği yok. ben bari ilk adete kadar bekleyeyim diyorum. sen kürtajdan sonra ne kadar süre korundun? 1 hafta mı 2 hafta mı?

hemde uzunca bir süre. mutlaka tekrar dr a git canım. enfeksiyon olabiliyor. bende dün gittim tekrar bana fitil verdi. sabah akşam kullanıcam. seninde en azından için rahatlar. :) sonuçta bir operasyon geçirdik. ben antibiyotik almama rağmen kahverengimsi ler devam etti. demekki çok daha hassas oluyoruz sandığımızdan önlem şart ;)

enfeksiyon belirtileri neler canım? bitmeyen kanama mı? ne kadar süre kanamam olursa tekrar doktora gitmeliyim?

benimde kahve değil bildiğimiz taze kan kırmızı renkte. bugun kürtajdan sonraki 8.gün oruç tutamıyorum çünkü sürekli geliyor allah affetsin :(

Canim kurtajdan beri mi geliyor yeni mi basladi kirmizi?

enfeksiyon belirtileri neler canım? bitmeyen kanama mı? ne kadar süre kanamam olursa tekrar doktora gitmeliyim?

Eğer kahverengi bitakım şeyler geliyorsa mutlaka dr a git ( akıntıya benzer ) bende ne kaşıntı ne de lişki esnasında yanma vardı sadece kahve renkte leke tarzındaydı ve fitil verdi. bir de tekrar ultrasona bakılmalı zaten bir süre sonra. aynı zamanda yumurta durumunu da öğrenmiş olursun. ovulasyon (yumurtlama zamanını) ;) ona göre hareket etme şansın olur

Eğer kahverengi bitakım şeyler geliyorsa mutlaka dr a git ( akıntıya benzer ) bende ne kaşıntı ne de lişki esnasında yanma vardı sadece kahve renkte leke tarzındaydı ve fitil verdi. bir de tekrar ultrasona bakılmalı zaten bir süre sonra. aynı zamanda yumurta durumunu da öğrenmiş olursun. ovulasyon (yumurtlama zamanını) ;) ona göre hareket etme şansın olur

yok canım kahverengi değil bildiğin adet kanaması gibi kanamam var ama işin tuaf tarafı ilk 3 gün kahve geldi şimdilerde kırmızılaştı. ilişkiye gelince doktor artık serbest dedi ama adamı yanıma bile sokmuyorum bence bir hafta daha beklemeliyiz. ay benim ilgili doktorum ne bakar yumurtalıklarımada bilgi verir ki sorma canımmm

kürtajdan sonra 3 gün kahve geliyordu yeni yeni kırmızı olmaya başladı :(

Canim allah korusun seni.. ama bi doktora git bence. Icinde parca kalmis olabilir, cunku kanamalarin sebebi genellikle bu oluyor. Benim ayni gun ve ertesi gun kirmizi kanamam oldu. Sonra 1 hafta kahverengi leke ve yavas yavas bitti. Kahverengi lekelerden sonra kirmizi gelmedi henuz. Hani adet olsan bu kadar erken olur mu bilmiyorum. Kurtajdan sonra hemen adet olunuyor mu acaba hic bilmiyorum :( bi danis doktora bence bana normal gelmedi. Tabi adetin basladiysa yine sorun yok.

Canim allah korusun seni.. ama bi doktora git bence. Icinde parca kalmis olabilir, cunku kanamalarin sebebi genellikle bu oluyor. Benim ayni gun ve ertesi gun kirmizi kanamam oldu. Sonra 1 hafta kahverengi leke ve yavas yavas bitti. Kahverengi lekelerden sonra kirmizi gelmedi henuz. Hani adet olsan bu kadar erken olur mu bilmiyorum. Kurtajdan sonra hemen adet olunuyor mu acaba hic bilmiyorum :( bi danis doktora bence bana normal gelmedi. Tabi adetin basladiysa yine sorun yok.

daha dün gittim canım dün kürtajdan sonra ilk kontorulumu oldum karnımdan baktı hiç bir şey yok ter temiz dedi. sonra bu sabah 6da müthiş bir adet sancısı gibi ağrıyla uyandım wc ye gittim bi baktım kan revan içindeyim. hemen ağrı kesici içtim. adet olduğumu sanmam canım en erken 12 temmuzda olurum en geç 4 ağustosta olmam lazım. Damla damla ama kıp kırmızı olması beni korkutuyor..

kürtajdan sonra 3 gün kahve geliyordu yeni yeni kırmızı olmaya başladı :(
kan şeklinde olması daha iyi. ayrıca benim dr. kürtaj esnasında agresif çalışmıyoruz dedi çünki rahim duvarı zedelenebilirmiş. benim anladığım sen operasyon sonrası atman gerekenleri atıyorsun. bende de aynı şekilde oldu. kürtaj tarihini son adetinin ilk günü kabul edip bir sonraki adet döneminden sonra tekrar hamile kalmak için çalışmalara devam edebilirsin. kanama bitince görün canım bence :)

yok canım kahverengi değil bildiğin adet kanaması gibi kanamam var ama işin tuaf tarafı ilk 3 gün kahve geldi şimdilerde kırmızılaştı. ilişkiye gelince doktor artık serbest dedi ama adamı yanıma bile sokmuyorum bence bir hafta daha beklemeliyiz. ay benim ilgili doktorum ne bakar yumurtalıklarımada bilgi verir ki sorma canımmm

Kurtajdan sonra hemen adet olan oluyor mu kizlar? Benim 19. Gun henuz olmadım

Canim sen diktorunu defistir ve tekrar gorun bence biz ne desek bos hem icin rahatlar

Back