- Emoji Skoru
- 64
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi ballizencefil
merhaba arkadaşlar,
çarsamba günü 8hafta3günlükken hiç bir şikayetim olmadan sadece kalp sesi duymak için dr a gittim..
kendi doktorum sezeryan doğuma girmişti o arada vakit kaybetmemek için baska bir doktor muayene etti,
bebeği gösterdi ,kalp atışı yok 5hafta6günlükken kendini sonlandırmıs alınması lazım dedi,
yüzüm düştü.. doktor��sağlıklı bebekten de önce bizim için sağlıklı anne sağlıklı ebeveyn gerekli dedi.bende tabi öyle dedim ama o an hiç bişe düşünemediğimi söylemek isterim.5saat kadar kendi doktorumu bekledım,kürtaj yarım saat kadr sürdü toplamda damar yolu açılması vs.
derin bi boşluktayım halada ama üzülmemeye calısıyorum Allah büyüktür.
03-11-2011de'de ilk gebeliğim 5hafta 2günlükken düşmüştü ama kendiiliğinden düştü doktorlar vücudun kendı kendını temizliyor herhangi bi operasyona gerek yok demişti ilk oldugu içinde tahlil falan yapılmadı.
Annemde 7gebelik geçirdi;4'ü düşük 1'i dış gebelik 1kardeşim birde ben varım. dış gebelikten sonra doctor %1 çocuk sahıbı olma ihtimaliniz dedi ama Allah�ın izniyle kardeşim sorunsuz bi şekilde aramıza katıldı.
Annemden dolayı ırsi de olabılır benmki kürtaj ile alınan örnekten 10cc genetiğe bıraktık 30 gün sonra glecek sonucu,
bu hafta kontrole gideceğim,bebeği gösteren doktor da gebe kalmadan 1ay sonra gel nedenine bakıp ona göre bir yol çizelim dedi..
Sizden bir ricam olacak lütfen kendinizi üzmeyin,sıkmayın,strese girmeyin,Herşeyin bir zamanı vardır diye düşünün.
Burda paylaşalım yasadıklarımızı sevinçlerimizi,üzüntülerimizi,
İnsallah gebelik haberlerimizi de mutlulukla paylaşırız.
Canim allah büyüktür dedigin gibi. Sen de icini ferah tut.. doktorun ne guzel ilgili biriymis. Insallah sonuclarin temiz cikar yada aorun herneyse hemen çözülür insallah. Veren de alan da allah. Ne buyuk sorunlar var. Hic hamile kalamayanlar var. Bu halimize şükürler olsun. Insallah canim burda bebeklerimize isim düşündüğümüz gunler de gelir. Paylasmak cok guzel. Birbirini anlayan insanlarla konusmak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.