- Emoji Skoru
- 407
- Puanlar
- 148
- Konu Sahibi ballizencefil
Bundan sonraki surecin gusel ilerlelemesine cok sevindim canim insallah bir sonraki bebegin guvenli eller altinda olacak evet benimde goguslerim sis hamilelik surecinden beri hic sikmadim oynamadim acikcasi benide nasil sonuclar bekliyo bilmiyorum trabzonda iyi bir dr arastirmaya basliycam insallah bende senin gibi ilgili bir dr bulurum benimde kahverengi kanamam devam ediyo ayakta durdugum surece ve endiseliyim acikcasi insallah hersey cabucak duzelir ve yeni gelecek olan melegim icin hazirliklara baslayabilirim![]()
süreç güzel mi ilerleyecek yoksa sancılı mı olacak hormon testlerinden sonra belli olacak canım. hormon testlerim normal çıkarsa 2 adet döneminin geçmesini bekleyelim daha sonra korunmayı bırakırsınız dedi. ama hormonal bir problem varsa önce onu halledicez daha sonra gebelik planlayacağız dedi benim kafama yattı artık rabbimden hayırlısını dilemekten başka çarem yok. benimde kırmızı kanamam kahveye döndü. doktor bir ilaç verdi o ilaç sayesinde rahim temizlenip toparlanacakmış. seninde kanaman normaldir doktor bana bir hafta daha ağır iş spor vs yapma dinlenmeye çalış dedi. sende yorma kendini. hiç endişelenme ve benim doktorun dediği gibi geçmişte takılı kalma geleceğe bak. geçmişte takılı kalıp bebeğini düşündükçe hormonların yükseliyor göğüsler şişiyor süt geliyor vs. unutma yeni bir bebek için önce vucudun toparlanması lazım vucudun toparlanması için önce kafayı toparlamamız lazım inşallah el birliğiyle birbirimize olan desteğimizle bir an önce toparlanırız. ve yavrularımızı tez zamanda kucağımıza alırız inşşşş