Merhaba kızlar
Az önce doktordan geldim görüşme detaylarını şimdi yazacağım.
Öncelikle göğüsleri büyüyen arkadaşlara söyleyeceklerim var. Benim kürtajdan sonra ilk 3 gün dünyam başıma yıkılmıştı yavrumu kucağımda istiyordum nereye baksam onu görüyordum sonra göğüslerim bir şişti bir şişti bende sıktım hop süt çıktı. Bugun doktora bu olayı anlattım bana sakın göğüslerinle oynama süt getirmeye çalışma dedi. tamamen psikolojik geçmişi unut toparlanmana bak güzel günler gelecek üzülme üzüldükçe prolaktin midir nedir o hormonun yükselir göğüslerinden daha fazla süt gelir adet göremezsin dedi. göğüslerinden süt gelirse damar tıkanıklığı kitle oluşumu vs olabilir dedi. Bende 2 gündür iyi olduğumu göğüslerimin indiğini söyledim güzel dedi.
Şimdi gelelim benim sonuca. sonucu gösterdim patoloji sonucu temiz çıktı. hamileyken yaptırdığım hormon testlerini bile inceledi ve şok oldu. troit hormonu normal bir hamilede 2 yada 2,5 olması gerekirken benim ki 4 müş. Kendi doktorum hamileyken bu sonuca bakmış ve normal normal demişti. kör gözlerini açıpta değerin yüksek olduğu hakkında bana bilgi vermedi
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
ayrıca kürtaj yapan doktor çikolata kistimin olmadığını söyledi bu doktor kistin durduğunu hatta boyutunu bile söyledi. körmüş bu kürtajı yapan körrr
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
hakkımı helal etmiyorum beni uyarabilirdi.
Şimdi doktor pıhtı ve genetik testlerinin pahalı olduğunu ona güvenmemi istediğini söyledi herşey güzel olacak dedi tsh hormonlarının tekrar yapılmasını istedi o kadar çok ilgilendi ki psikolojik olarakta çok rahatlattı. kürtajı yapan kasap bana son kontorlden sonra hap falan hiç bir şey vermedi bu doktor için temizlensin diye hap yazdı çünkü rahimde hala kanama devam ettiğini söyledi.
Ne söyleyeceğimi bilemiyorum kızlar kürtaj yapan doktora çok kızgınım yeni doktorumu da çok sevdim ve ona çok güvendim. inşallah onunla birlikte herşey daha güzel olacak