• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

sağlasın canım amin inşallah.isteyen herkese versin.niçin antibiyotik kuulanıyosun canım?tedavi ne tedavisigörüyosun?majezik ben adet sancım oldunda kullanıyorum.ağrın falan olursa kullanman için vermiştir.başka birşey için oldunu sanmıyorum.

Kurtaj sonrasi mikrop intihap ve enfeksiyon icin digerinide arastirdim dusuk yapici ilacmis sanirim bisi kalmissa atilsin diye verdi demekki die dusundum majezik normal adet kanamamda bile icince kesiyo adetimi o yuzden kullanmadim hic sorun olmasin diye icmedim hic. Size kurtaj sonrasi vermedimi antibiyotik dr iliskide yasak 2 3 hafta rahim hassas enfeksiyon olmasin diye dedi

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

pardon canım şimdi gördüm kürtaj olmuşsun geçmiş olsun.antibiyotik banada verdi bide ağrı kesici vermişti.ağrın olursa kullanacaksın canım.onun dışında gerek yok antibiyotiğini düzenli al.çok geçmiş olsun.

Saol canim benimm evet saatli duzenli aliyorum onu

Yok cnm bir iki gun farketmez yasadigimiz sey cok zor bende yasadim sonucta ama inan rabbimin bir bildigi var sabirli olmak lazim

Evet surekli dua ediyorum isyan etmek istemiyorum kendime agladikca kiziyorum inanclisin elif yapma hersey yaradandan sabir diyorum aglamamaya calisiyorum Allah buraadaki butun arkadaslarima sabir versin insallahh

Kizlar ayni seyi bende yasadim ve gercekten cok zordu gunler boyu agladim ama cok sukur cbk atlattim kendinizi uzmeyin zaman hepsinin ilaci eger sebepsiz dusuk ve bos gebelikse korunmayin derim ben ilk adetimi bekledim ve sonra korunmadim 2 ay geldi bebegim cok sukur suan 6.5 ayligim masallah hersey yolunda o yuzden ruhunuzu psikolojinizi bozmayin yeni bir gebelige haxirlayin kendinizi gerci ilkinde kotu bisey yasayinca insan ikincide diken ustunde oluyo ben daha yeni yeni rahatladim bebegimin tekmeleri sayesinde ins biran once sizde yasar ve payladirdiniz burda guzel haberlerinizi su mubarek gunlerde

evet canım neredeyse aynı damdan düşenin halini damdan düşen anlar bu süreçte birbirimize destek olalım inşallah en yakın zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız. Yarın kontrolum var bakalım benim doktor bana kaç ay diyecek. yarın bakacak en korktuğum şey içeride parça kalması bide kürtaj sonrası rahim duvarı kalınlaşması veya kalınlaşmaması problemi nedeniyle adet olamayan ve hamile kalamayanları duydum çok korkuyorum. Benim sonuç yarın çıkacak ama ben sonuçtan umutsuzum içime normal bir kalp durması gibi geliyor ama öyle bile olsa pıhtılaşma testi, tansiyon kontorulu devlet hastanesinde detaylı hormon testlerimi yaptıracağım. Benim komşularımda diyor ben kürtajdan sonra adet olmadan hamile kaldım bak sağlıklı çocuklarım var korkma diyorlar ama ben biraz süre tanıyıp rahimim toparlanmasını bekliyorum. ben fiziksel hem ruhsal olarak dinlenmeliyim çünkü psikolojik olarak o kadar çökmüş durumdayım ki çok ağlayıp üzülünce göğüslerimden süt gelmeye başlıyor :2: bende çocuk fikrinden uzaklaşıp biraz akışına bırakacağım en az bir kere regl olayım bir sorun çıkmazsa inşallah korunmayı bırakırız rabbim ne zaman uygun görürse yine sunar hediyesini inşallah.

Canim hic uzme kendini komsularinin söyledikleri dogru. Herkes oyle soyluyor zaten, aksi durumu goz onunde bulundurmak gerekiyor ama herkesin basina glen seyler değil. Bu konuda simdilik endise duymana gerek yok bence. Euhsalr çöküntunu cok iyi anliyorum. Demek ki herkesin basetme yolu farkli. Ben de senin gibi cok korkuyorum ayni seyleri tekrar yaşamaktan ama bir yandan tekrar o duyguyu yasamak icin can atiyorum. Bunun baba iyi gelecegini düşünüyorum. . Allah zamani gelince hayirlisiyla versin yavrularimizi bize saglicakla..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet surekli dua ediyorum isyan etmek istemiyorum kendime agladikca kiziyorum inanclisin elif yapma hersey yaradandan sabir diyorum aglamamaya calisiyorum Allah buraadaki butun arkadaslarima sabir versin insallahh

Ah cnm bilmezmiyim beni beni bir hafta takip etti doktorum ama bisey duzelmemisti 2 gun sonrasina kurtaj gunu verdi ve ben o iki gun boyunca agladim ama asla sitem etmedim ins seninde hersey guzel olur cnm bnm

Kizlar ayni seyi bende yasadim ve gercekten cok zordu gunler boyu agladim ama cok sukur cbk atlattim kendinizi uzmeyin zaman hepsinin ilaci eger sebepsiz dusuk ve bos gebelikse korunmayin derim ben ilk adetimi bekledim ve sonra korunmadim 2 ay geldi bebegim cok sukur suan 6.5 ayligim masallah hersey yolunda o yuzden ruhunuzu psikolojinizi bozmayin yeni bir gebelige haxirlayin kendinizi gerci ilkinde kotu bisey yasayinca insan ikincide diken ustunde oluyo ben daha yeni yeni rahatladim bebegimin tekmeleri sayesinde ins biran once sizde yasar ve payladirdiniz burda guzel haberlerinizi su mubarek gunlerde

Canim maasallah sana.. allahim saglikla kucağına almayi nasip etsin. Allah razi olsun senden yazdiklarin bize umut veriyor.

Canim maasallah sana.. allahim saglikla kucağına almayi nasip etsin. Allah razi olsun senden yazdiklarin bize umut veriyor.

Amin cnm benim cok sagol ne demek herzaman burdayim yeterki azicik size faydam olsun bende yasadgm icin ayni seyleri cok iyi anliyorum sizi bende o zamanlar burda biriyle konusmak cok iyi geliyodu

Ah cnm bilmezmiyim beni beni bir hafta takip etti doktorum ama bisey duzelmemisti 2 gun sonrasina kurtaj gunu verdi ve ben o iki gun boyunca agladim ama asla sitem etmedim ins seninde hersey guzel olur cnm bnm

Insallah canim benim insllh.sende insallh guzel bir sekilde bebegini sglikli bir sekilda kucagina alirsin canim benim

Kurtaj sonrasi mikrop intihap ve enfeksiyon icin digerinide arastirdim dusuk yapici ilacmis sanirim bisi kalmissa atilsin diye verdi demekki die dusundum majezik normal adet kanamamda bile icince kesiyo adetimi o yuzden kullanmadim hic sorun olmasin diye icmedim hic. Size kurtaj sonrasi vermedimi antibiyotik dr iliskide yasak 2 3 hafta rahim hassas enfeksiyon olmasin diye dedi

evet canım antibiyotik vermişti ağrı kesicide verdi.ağrınız olursa alın dedi.ben sürekli kullanırım ama adetimi hiç kesmedi şimdiye kadar.her bünye farklı tabi.evet ilişkide yasaktı 15 gün

sen ne yaşamıştın canım?benim kürtaj sonrası 2.denemem.bekliyorum temmuzun 6 sında olmam lazım adet en geç.inşallah olmam :)

bende soracağım ama benim kanamam kürtajdan hemen 1-2 sonra bitti 9. gün kahverengi akıntılar geldi bugün biraz yoğun renkte gelince korktum ilaçlarımıda doru düzgün kullandım inşallah birşeyimiz yoktur içimi ferah tutmaya çalışıyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun hem ruhen hem bedenen

sormana gerek yok canım 15. güne kadar az gelen kanamalar renginin bir önemi olmaksızın sorun teşkil etmiyor. eğer ilk 15 gün çok yoğun kanama ( adetin ilk iki gününden daha fazla) ve çok büyük parçalar düşerse o zaman bir şeyler ters gidiyor demektir.

Canim hic uzme kendini komsularinin söyledikleri dogru. Herkes oyle soyluyor zaten, aksi durumu goz onunde bulundurmak gerekiyor ama herkesin basina glen seyler değil. Bu konuda simdilik endise duymana gerek yok bence. Euhsalr çöküntunu cok iyi anliyorum. Demek ki herkesin basetme yolu farkli. Ben de senin gibi cok korkuyorum ayni seyleri tekrar yaşamaktan ama bir yandan tekrar o duyguyu yasamak icin can atiyorum. Bunun baba iyi gelecegini düşünüyorum. . Allah zamani gelince hayirlisiyla versin yavrularimizi bize saglicakla..

ah canım ah bu zamana kadar neyden korktuysam o başıma geldi inan bebeğimin kalbinin durduğu dün ayaklarım geri geri gitti. hani anneler hisseder derlerdi ya bir şeylerin ters gittiğini içimdeki sıkıntıyla anlamıştım. artık hep pozitif düşünmeye çalışıyorum iyi düşünelim iyi olsun belli olmaz bakarsın allah boşluğumuzu çifter çifter doldurur :13:

canım yazdıkların bana moral oldu allah razı olsun bebeğini inşallah sağ sağlim kucağına alırsın maşallah ikinize de :nazar::nazar::nazar: ilk bebeğini neden kaybetmiştin? bende senin gibi ilk adetten sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum tabi büyük bi sağlık problemim yoksa..

canım yazdıkların bana moral oldu allah razı olsun bebeğini inşallah sağ sağlim kucağına alırsın maşallah ikinize de :nazar::nazar::nazar: ilk bebeğini neden kaybetmiştin? bende senin gibi ilk adetten sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum tabi büyük bi sağlık problemim yoksa..

Amin cnm cok sagok ins biran once basiniza benimki bos gebelikti ve dusuk olarak saydi doktorum seninki kac haftalik ve neydi bilmiyorum ama ilkse normal dusuk olarak sayiyorlar genelde ins ikincide hersey cok guzel olur

sen ne yaşamıştın canım?benim kürtaj sonrası 2.denemem.bekliyorum temmuzun 6 sında olmam lazım adet en geç.inşallah olmam :)

Cnm bos gebelikti kurtaj oldum ilk ay korundum zaten adetim 35 gun geldi o arada pataloji sonucu geldi normal dusuk dedi doktor korunmayi biraktim sukur hemen hamile kaldim ins sende kalmissindir guzel haberlerini bekliyoruz

ah canım ah bu zamana kadar neyden korktuysam o başıma geldi inan bebeğimin kalbinin durduğu dün ayaklarım geri geri gitti. hani anneler hisseder derlerdi ya bir şeylerin ters gittiğini içimdeki sıkıntıyla anlamıştım. artık hep pozitif düşünmeye çalışıyorum iyi düşünelim iyi olsun belli olmaz bakarsın allah boşluğumuzu çifter çifter doldurur :13:

Evet canim gerçekten oyle.. zaten her serde bir hayir her hayirda bir ser vardir. Bardagin dolu tarafina bakmaktan allaha siginmaktan baska caremiz yok zaten. . Vardir bir bildigi.. insallah canim benim en kisa zamanda dolsun yerleri insallah..

Evet canim gerçekten oyle.. zaten her serde bir hayir her hayirda bir ser vardir. Bardagin dolu tarafina bakmaktan allaha siginmaktan baska caremiz yok zaten. . Vardir bir bildigi.. insallah canim benim en kisa zamanda dolsun yerleri insallah..

Ben de 10 gun once 19 haftalik bebegimi kaybettim.suni sanci verdiler normal dogum yaptim.hala kanamam dvm edio.ben de en kisa zamanda o duyguyu yeniden tatmak istiorum.daha doktor kontrolune gitmedim.normal dogumdan sonra ne kadar beklemek gerekio acaba yeni bebek icin

Canim başın sağolsun. . Ben de seni cok iyi anliyorum.. tarlusal adet söktürücü bir ilac mi? Ben henuz adet olmadim ama adetim hep duzenli ve sorunsuz olmustur benim. Simdi ne olacak bilmiyorum cunku benim henuz erken. Ama senin durumunda olsam hemen test yapardim umarim hamilesindir. Ve insallah sorunsuz saglikli bir gebelik gecirirsin. Hemen test yap bence. Sonucu bizimle de paylasirsan cok sevinirim. Bu arada benim de ilk defa bu sabah siddetli adet sancısına benzer bir agrim oldu. Biraz surdu sonra gecti. Senin boyle bir sancin olmus muydu?

19 haziran da adet oldum. adet olmadan 1-2 gün önce sancı oldu bendede. doktorum yeniden hamile kalmam için bir adet dönemi geçirmemi istedi. benimde 8 haftalık dı. önce kalp atışları yavaştı ve sonrada durduğunu öğrendim, ertesi gün mecburen kürtaj oldum. coraspin kan sulandırıcı bir hap banada neolur neolmaz vermişti doktorum. aynı zamanda şu anda folik asit alıyorum. inanılmaz bir acı yaşıyor insan. bende sitede bu anlamda paylaşımlar olduğunu görünce üye oldum daha yeni. bir de ovulasyon testleri var saadet. ben deniyorum. yumurtlama sürecine girmek üzereyim. ayda sadece 24 saat hamile kalmak için vaktimiz var, kadının doğası gereği. bunu belirlemek adına bu test önemli. idrar ile aynı hamilelik testleri gibi yapılıyor. bugün bende saat 2 de yine bir kontrol amaçlı dr.a gidicem. hepimizin gönlüne göre olur inşallah.. buradan da olsa duygu ve deneyimlerimizi paylaşırsak her anlamda çok iyi olur. şimdilik sevgiler... :)

Back