- Konu Sahibi ballizencefil
-
- #2.041
Hosbesli, post: 45197362, member: 676465"]Kurtajdan 30 gun sonra adet oldumnmnn ohhh beee
Ne kadar erken olmussunuz ben 42.gun olmustum :)[/QUOTE]Çok sevindim cnm benden 3 gün sonra olmuşsun
İnsanın stresi gidiyor
Hosbesli, post: 45197362, member: 676465"]Kurtajdan 30 gun sonra adet oldumnmnn ohhh beee
Ordaydım canım.hatta hala da adım listede duruyor.konu sahibine söyledim ama fark etmedi galiba.ben ordaydım ama o zaman kanamalarım olduğu için genelde başka konularda geziyordum:/ada_aras . Cnm sen ağustos grubundamıydın hiç hatırlamıyorum seni
Ordaydım canım.hatta hala da adım listede duruyor.konu sahibine söyledim ama fark etmedi galiba.ben ordaydım ama o zaman kanamalarım olduğu için genelde başka konularda geziyordum:/
Kızlar bend agustos anneleri grubunadir. Bende kaybettim kalbi durdu 27.gün bugün. Hemen kalmak istiyorum ve hiç korunmadimOrdaydım canım.hatta hala da adım listede duruyor.konu sahibine söyledim ama fark etmedi galiba.ben ordaydım ama o zaman kanamalarım olduğu için genelde başka konularda geziyordum:/
Canım hatırladım seni de.listede adını görmüştüm.hayırlısı buymuş.yapacak bir şey yok.gerçekten burada aynı durumu yaşayan kişilerle dertleşmesek halimiz nice olurdu.Rabbimden gelen her şeye boynumuz kıldan ince.zaten sağlıklı olsa devam ederdi gebeliğimiz ama olmadı.ben ilk adetime kadar korunacağım.sonrasında Allah Kerim.sen de adet olmamışsındır herhalde(?)Kızlar bend agustos anneleri grubunadir. Bende kaybettim kalbi durdu 27.gün bugün. Hemen kalmak istiyorum ve hiç korunmadim
Valla nezaman olurum bilmiyorum korunmuyorum doktor rahim hazir olursa kalırsın dediCanım hatırladım seni de.listede adını görmüştüm.hayırlısı buymuş.yapacak bir şey yok.gerçekten burada aynı durumu yaşayan kişilerle dertleşmesek halimiz nice olurdu.Rabbimden gelen her şeye boynumuz kıldan ince.zaten sağlıklı olsa devam ederdi gebeliğimiz ama olmadı.ben ilk adetime kadar korunacağım.sonrasında Allah Kerim.sen de adet olmamışsındır herhalde(?)
Tam olarak öyle demeseler de belki hamile kalayım da gerisi hayırlısıyla gelir diyorlardır.Kısmet degılmış
Azda olsa hamileliği tattık bunu hiç tatmayanlarda var cnm
Yeterki kalıyım da düşük yapayım diyenler var
Haklı aslında biz naparsak yapalım vücut hazır olduğunda ve de rabbimin rızasıyla kendiliğinden gelir inşallah.Valla nezaman olurum bilmiyorum korunmuyorum doktor rahim hazir olursa kalırsın dedi
Evet canım agustos annesi olmak nasip olmadı bize rabbım en kısa ve dgru zmnda bizlerw saglıklı evlat verecek ben buna inanıyorum cok sagol bitanem aynı dilekler bnde nde sana .. korunuyormusun dr nlr dedi sana. .Hosbesli canım senin de başın sağolsun.sen de ağustos gurubundaydın hatırlıyorum.rabbim sana da sabır ve acını unutturmasa da hafifletecek bir evlat nasip eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?