• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Yaa kızlar ben 15 ocak kurtaj oldum 3 gundur ara ara pembemsi leke seklinde kanama oluyor bu nedır tam anlamıyla adet olmak istıyorummmm offf

Hosbesli, post: 45197362, member: 676465"]Kurtajdan 30 gun sonra adet oldumnmnn ohhh beee[/QUOTE]

Çok sevindim cnm benden 3 gün sonra olmuşsun

İnsanın stresi gidiyor

Hosbesli Hosbesli canım senin de başın sağolsun.sen de ağustos gurubundaydın hatırlıyorum.rabbim sana da sabır ve acını unutturmasa da hafifletecek bir evlat nasip eylesin.

Ben de hala adet olmayı bekliyorum.bakalım kürtaj sonrası düzenimiz değişecek mi.

Ayrıca ben en geç hazirana kadar hayırlısıyla hamile kalacağımızı düşünüyorum.

Ordaydım canım.hatta hala da adım listede duruyor.konu sahibine söyledim ama fark etmedi galiba.ben ordaydım ama o zaman kanamalarım olduğu için genelde başka konularda geziyordum:/

Tmm cnm hatırladım gibi

Üzülmek yok inş birlikte hamileliklerimizi tekrar paylaşacagız

Kısmet degılmış

Azda olsa hamileliği tattık bunu hiç tatmayanlarda var cnm

Yeterki kalıyımda düşük yapayım diyenler var :(

Ordaydım canım.hatta hala da adım listede duruyor.konu sahibine söyledim ama fark etmedi galiba.ben ordaydım ama o zaman kanamalarım olduğu için genelde başka konularda geziyordum:/
Kızlar bend agustos anneleri grubunadir. Bende kaybettim kalbi durdu 27.gün bugün. Hemen kalmak istiyorum ve hiç korunmadim

Kızlar bend agustos anneleri grubunadir. Bende kaybettim kalbi durdu 27.gün bugün. Hemen kalmak istiyorum ve hiç korunmadim
Canım hatırladım seni de.listede adını görmüştüm.hayırlısı buymuş.yapacak bir şey yok.gerçekten burada aynı durumu yaşayan kişilerle dertleşmesek halimiz nice olurdu.Rabbimden gelen her şeye boynumuz kıldan ince.zaten sağlıklı olsa devam ederdi gebeliğimiz ama olmadı.ben ilk adetime kadar korunacağım.sonrasında Allah Kerim.sen de adet olmamışsındır herhalde(?)

Canım hatırladım seni de.listede adını görmüştüm.hayırlısı buymuş.yapacak bir şey yok.gerçekten burada aynı durumu yaşayan kişilerle dertleşmesek halimiz nice olurdu.Rabbimden gelen her şeye boynumuz kıldan ince.zaten sağlıklı olsa devam ederdi gebeliğimiz ama olmadı.ben ilk adetime kadar korunacağım.sonrasında Allah Kerim.sen de adet olmamışsındır herhalde(?)
Valla nezaman olurum bilmiyorum korunmuyorum doktor rahim hazir olursa kalırsın dedi

Kısmet degılmış

Azda olsa hamileliği tattık bunu hiç tatmayanlarda var cnm

Yeterki kalıyım da düşük yapayım diyenler var :KK43:
Tam olarak öyle demeseler de belki hamile kalayım da gerisi hayırlısıyla gelir diyorlardır.
Rabbime şükür düşük yaşamadım ama kürtaj da psikolojik olarak çok zor bir süreç.

Hosbesli Hosbesli canım senin de başın sağolsun.sen de ağustos gurubundaydın hatırlıyorum.rabbim sana da sabır ve acını unutturmasa da hafifletecek bir evlat nasip eylesin.
Evet canım agustos annesi olmak nasip olmadı bize rabbım en kısa ve dgru zmnda bizlerw saglıklı evlat verecek ben buna inanıyorum cok sagol bitanem aynı dilekler bnde nde sana .. korunuyormusun dr nlr dedi sana. .

Back