• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Kızlar merhaba bende sizlerle aynı şeyi yasıyorum mayısta hamile kaldım temmuz da kalp atışı olmadigi icin kürtaj oldum aylardır ağlıyorum neden oldu diye 2 ay korunduk 4 aydır deniyoruz ama hamile kalamıyorum her ay daha kotu oluyorum Dr bi sorun yok Dedi ama benim fark ettigim bisey var kürtajdan sonra göğüslerimde agri olmamaya başladı gebelikten önce. Her adet donemi be oncesi agri olurken göğüslerim de ve kasıklarımda şimdi her ikisi de olmuyor normal surede regl oluyorum kanamam normal ama boyle bi durum fark ettim yasayan var mı bu bi sorun mi acaba

Kızlar merhaba bende sizlerle aynı şeyi yasıyorum mayısta hamile kaldım temmuz da kalp atışı olmadigi icin kürtaj oldum aylardır ağlıyorum neden oldu diye 2 ay korunduk 4 aydır deniyoruz ama hamile kalamıyorum her ay daha kotu oluyorum Dr bi sorun yok Dedi ama benim fark ettigim bisey var kürtajdan sonra göğüslerimde agri olmamaya başladı gebelikten önce. Her adet donemi be oncesi agri olurken göğüslerim de ve kasıklarımda şimdiher ikisi de olmuyor normal surede regl oluyorumkanamam normal ama boyle bi durum fark ettim yasayan var mı bu bi sorun mi acaba

Kızlar merhaba bende sizlerle aynı şeyi yasıyorum mayısta hamile kaldım temmuz da kalp atışı olmadigi icin kürtaj oldum aylardır ağlıyorum neden oldu diye 2 ay korunduk 4 aydır deniyoruz ama hamile kalamıyorum her ay daha kotu oluyorum Dr bi sorun yok Dedi ama benim fark ettigim bisey var kürtajdan sonra göğüslerimde agri olmamaya başladı gebelikten önce. Her adet donemi be oncesi agri olurken göğüslerim de ve kasıklarımda şimdiher ikisi de olmuyor normal surede regl oluyorumkanamam normal ama boyle bi durum fark ettim yasayan var mı bu bi sorun mi acaba
Agrim evet onceden daha cok olurdu azaldi ve adet miktarim azaldi ama gununde oluyorum bende

Agrim evet onceden daha cok olurdu azaldi ve adet miktarim azaldi ama gununde oluyorum bende

Cevap icin cok teşekkür ederim bu durum kafama cok takılıyor bi yerde bu göğüs agrilarinin hormonal oldugunu yanı iyiye işaret oldugunu okumuştum şimdi bu Ağrı'lar olmayınca gebe kalmanın geciktiğini düşünmeye başladım eğer sizde bu durumla ilgili bisey öğrenirseniz yazar misiniz ? En yakın Zaman'da güzel haberler almayı dilerim tum isteyenlere ve size

Merhaba kızlar bnde bos gebelık dolayısıyla kurtaj olmak zorundayım cok korkuyorum nasıl bir acı nasıl birsey gelecek basima nolur yardım edin iyi ve konusu nyse bilmek ve buna hazırlıklı olmak istiyrm canım cok tatlı korkagım birde ben 1 sene vajınısmus la ugrastim suan kurtaj dan cok korkuyrm nolur yardım

Merhaba kızlar bnde bos gebelık dolayısıyla kurtaj olmak zorundayım cok korkuyorum nasıl bir acı nasıl birsey gelecek basima nolur yardım edin iyi ve konusu nyse bilmek ve buna hazırlıklı olmak istiyrm canım cok tatlı korkagım birde ben 1 sene vajınısmus la ugrastim suan kurtaj dan cok korkuyrm nolur yardım
Hic korkma zaten uyutuyorlar hicbisey hissetmiyorsun uyandığında bi miktar kasık agrisi oluyor o da zaten bilmediğin bisey değil ... İnan geçiyor korkma sen vajinanla ilgili hicbisey hissetmiyorsun ne agri ne acı ben olur sanmıştım hicbisey olmadı bende vajinismus isim yani seni cok iyi anlıyorum kürtajdan sonra vajinanla ilgili hic bi sorun veya acı hissetmiyorsun şimdiden gecmis olsun

Cevap icin cok teşekkür ederim bu durum kafama cok takılıyor bi yerde bu göğüs agrilarinin hormonal oldugunu yanı iyiye işaret oldugunu okumuştum şimdi bu Ağrı'lar olmayınca gebe kalmanın geciktiğini düşünmeye başladım eğer sizde bu durumla ilgili bisey öğrenirseniz yazar misiniz ? En yakın Zaman'da güzel haberler almayı dilerim tum isteyenlere ve size
Bu kadar takma bence 1 gebelik yaşandı hormon ve vücut dengen degisti olabilir bunlar

Hic korkma zaten uyutuyorlar hicbisey hissetmiyorsun uyandığında bi miktar kasık agrisi oluyor o da zaten bilmediğin bisey değil ... İnan geçiyor korkma sen vajinanla ilgili hicbisey hissetmiyorsun ne agri ne acı ben olur sanmıştım hicbisey olmadı bende vajinismus isim yani seni cok iyi anlıyorum kürtajdan sonra vajinanla ilgili hic bi sorun veya acı hissetmiyorsun şimdiden gecmis olsun
Kader arkadasıyız demekki.. bilmiyorum işte csnım elimde dgl sende tahmin edebiliyorsun bizler onu asıncaya kdr cok ceksik o sınav bitti derken simdi ise bu. .vardır elbet allahın bi bilgigi elbet dıyıp susuyorum

Kızlar dün kürtaj oldum.Bebeğimin karnımda kalbi durmuştu.Mthfr 1298 homozigot mutant ve pai 4g 4g çıktı trombofili paneli testinde.Çok fazla korkularım var.yine kaybedersem doğuma kadar gelemezsem diye.Benim gibi olup olumlu sonuç alanlar söyleyeceklerinize ihtiyacım var.:110:

Hosbesli Hosbesli cnm sende kurtaj olmuşsun nasılsın nasıl geçti benim biraz ayakta fazla kalınca agrım oluyo bana herhangi bir ilaç vermediler agrım olunca agri kesici aliyorum

Evet cnm mlsf oldum.. agrı kesıcı ve antıbıyotık verdı doktorum sen më zmn oldun iyimisin kanama varmı

Kurtaj sonrası antıbıyotık kac gun kullandınız kızlar druma henuz gıdemedık acil cvp lutfen ..

Ben kendiliginden dusuk yaptim 6. Haftamda 1 adet donemi gecirdim simdi gene deniyoruz benim dusugumdede bi sebep yoktu anormali oldugu ve ilk gebelikte oldugu soylendi ama bu sefer hamile kalirsam insallah kan testi yaptirip pihtilasmami var progestan kullanmam lazimmi onlari takip edicem insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza :)

Back