- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.107
- 133
- Konu Sahibi ballizencefil
- #2.021
Allah hepimize yardım etsin.durumumuz çok üzücü.rabbim en doğru zamanda tekrar nasip etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bnde bos gebelık dolayısıyla 8.haftamda kurtaj oldum.. tek tesellim henuz bebegım olusmamıştı ve onunla hiç bir duygusal bag kurmadan gıttı.. kurtaj olalı bugun tam 16 gun oldu .. Henüz adet gormedim. . Yeniden hamile kalmak istıyor um ancak cok korkuyorum bır daha aynı seyleri yasarsam dıye.. benım gbi bos gebelık gecırıp saglıklı bir hamilelik yasayan bebek sahibi olan varmı desteklerjnıze ve tecrubelerınıze cok İhtiyacım var.. yas olarak 30 oldum ve daha fazla beklemek istemıyoruz![]()
Peki adet oldunuzmu benım 30 gun oldu bişey yok halaEvet çok zor bir durum benimde 17.günüm hala acısını çekiyorum ben beklemedim korunmayı hemen bıraktım
Bu kadar panik yapma ben 41.gum adet olmustum doktor bilgi vermedimiPeki adet oldunuzmu benım 30 gun oldu bişey yok hala
Dr um kurtajdan sonra kanama oldugun gunler adet gunun baslangıcı hatta istersen hmn hamile kalabilirsin demişti senın nlr dediBu kadar panik yapma ben 41.gum adet olmustum doktor bilgi vermedimi
Evet kurtaj oldugun gun adet sayiliyor cunku endometrium adetle atilan tabaka aliniyor bence cok acelecisin 30 gun olmus hemenpanik yapma 40 45 gune kadar normal ondan sonra olamazsan doktora gitmelisin ve bence gebelik icin beklemelisin borkac ayDr um kurtajdan sonra kanama oldugun gunler adet gunun baslangıcı hatta istersen hmn hamile kalabilirsin demişti senın nlr dedi
Yok canim adet olmadım ama.korunmayı bıraktım benim yüksek şekerden dolayı kalbi durdu kurtajdan hemen sonra şeker tedavisine basladimPeki adet oldunuzmu benım 30 gun oldu bişey yok hala
Woww 28.gun adet oldun ben 41.gun olmustum :)Bende 14 ocakda kürtaj oldum 10 şubattada adet oldum korunmadım hamile de kalmadım korunmanın bence rahim hazır değilse zaten kalmıyorsun.
Ve çocuk istiyorsan arayı çok açma diyorlar.
Konu sahibi sen hamile kaldınmı ?
İnş isteyen herkes sağlıklı tekrar kalır
Woww 28.gun adet oldun ben 41.gun olmustum :)
28 31 ama kurtaj oldum ya o ay 41.gun oldumEvet :)
Normalde kaç günde bir oluyordunki
28 31 ama kurtaj oldum ya o ay 41.gun oldum
Olabilir ne kadar erken adet goruyorsun oyle insallah bebesin olur takma kafana allah saglik versin yogunmu kanamalarin kac gun suruyorCnm galiba bu normal adet günleriyle bağlantılı
Ben 20 günde bir adet görüyorum zaten
Olabilir ne kadar erken adet goruyorsun oyle insallah bebesin olur takma kafana allah saglik versin yogunmu kanamalarin kac gun suruyor
Benimde 5 6 gun iste 2 3 gun kanama sonra kahve sekilde seninki ggibi bu normalmi diye dusunuyodum bende kahve akinti sekildeSenin ?