• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Evet canım agustos annesi olmak nasip olmadı bize rabbım en kısa ve dgru zmnda bizlerw saglıklı evlat verecek ben buna inanıyorum cok sagol bitanem aynı dilekler bnde nde sana .. korunuyormusun dr nlr dedi sana. .
Dr 2 ay bekle dedi ama ben ilk adetimi olayım korunmayacağım.henüz adet olmadım.

Kızlar bende Kasımda kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım:( Cuma günü doktora gittim alttan baktı her şey normal yumurtaların birkaç güne çatlar dedi ama bilemiyorum ya bu ay tam olarak hazırlığa başladık. Benim korkum acaba hormonlar değişti mi ya da yumurtam çatlamıyor mu bir daha ne Zaman hamile kalacağım korkusu. Stres yapma akışına bırak dedi doktor, bir kere kalmışsın yine kalırsın ama takmamaya çalış dedi, sanki takmamak kolay. Acaba adetin 3. Günü gidip hormon testi yaptırsam mı?

Kızlar bende Kasımda kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım:KK43: Cuma günü doktora gittim alttan baktı her şey normal yumurtaların birkaç güne çatlar dedi ama bilemiyorum ya bu ay tam olarak hazırlığa başladık. Benim korkum acaba hormonlar değişti mi ya da yumurtam çatlamıyor mu bir daha ne Zaman hamile kalacağım korkusu. Stres yapma akışına bırak dedi doktor, bir kere kalmışsın yine kalırsın ama takmamaya çalış dedi, sanki takmamak kolay. Acaba adetin 3. Günü gidip hormon testi yaptırsam mı?

Cnm doktor bakmış bak normal çatlar demiş stres yapma inş tmmı stres çok önemli anlıyorum ama

Ne biliyim kafanı dağıtacak seni mutlu edecek şeylerle uğraş diziye başla

Kızlar bend agustos anneleri grubunadir. Bende kaybettim kalbi durdu 27.gün bugün. Hemen kalmak istiyorum ve hiç korunmadim[/Qolarak

Valla nezaman olurum bilmiyorum korunmuyorum doktor rahim hazir olursa kalırsın dedi

Hatırlarım seni cnm benim ismim vildan_kalp_ibrahim di ismimi değiştirdim.

Bana doktor 2 ay korun dedi korunmadım adet oldum hamılede kalmadım korunmayı da düşünmüyorum

Zaten rahim hazır olunca kalınıyormuş

Nasip olmadı ağustos annesi ama inş hep birlikte yeni topikte toplanırız.

Birbirimize destek oluyoruz aynı gruptan olarak

Cnm sen tablo yapabiliyormusun

Canım

Canım sen dusukmu yapmıştn .. Benimki bos gebelıkti cok korkuyrm ben yoksa dr hmn yapabilirsin dedı ama ben tedırgnıım :KK43:
Düşük değil canım.12.haftada bebeğimin kalbi durdu.ilk defa mı yaşadın ve kaç ayda hamile kalmıştın?ben 5 ay beklemiştim bebeğimi.

Kizlar ben 7 haftalik kurtaj oldum ama merak ettgim bebegin esi vs oluyor mu bu konuda bilginiz varmi goren varmi aranizfa

Kizlar ben 7 haftalik kurtaj oldum ama merak ettgim bebegin esi vs oluyor mu bu konuda bilginiz varmi goren varmi aranizda
Sizin kaçıncı kürtajınız?daha geçtiğimiz yaz 1 yıl önce kürtaj olduğunuzu yazmışsınız ama(?)

1 tane oda gecen yaz neden sordunuz??
Taa geçen yaz yaptırdığınız kürtaj için mi sordunuz eşi falan diye?
Ben yakınlarda tekrar yaptırdığınızı düşündüm.
Siz gebeliğe son verdiğinizde bebeğiniz canlı mıydı?çünkü bir kaç yerde istenmeyen gebelik falan diye yazmışsınız.

Siz gebeliğe son verdiğinizde bebeğiniz canlı mıydı?çünkü bir kaç yerde istenmeyen gebelik falan diye yazmışsınız.
Bu sizi ilgilendirir mi ben baska sey soruyorum siz basla sey soruyorsunuz bilginjz y
Canli yada degil bunun benim suanki sorumla ne ilgisi var hem bir daha kurtaj olsam bile suanki sorumla bir ilgisi yok ben bu konuda bilgisi olan biri varmidir acaba diye soru sordum d@siz. Niyebu. Kadar soru sordunuz cozemedim?

Bu sizi ilgilendirir mi ben baska sey soruyorum siz basla sey soruyorsunuz bilginjz y

Canli yada degil bunun benim suanki sorumla ne ilgisi var hem bir daha kurtaj olsam bile suanki sorumla bir ilgisi yok ben bu konuda bilgisi olan biri varmidir acaba diye soru sordum d@siz. Niyebu. Kadar soru sordunuz cozemedim?
Bir kaç dakikalık zevki için bir bebeğe kıyan insanın bebeklerini kaybetmiş ve ciğerleri yanan kişilerin olduğu bir forumda ne işi var ben de onu anlamadım.
Allah ıslah etsin..

Amin denecek laf yok !
Canım herkesin hayatı ve hayatı yaşayış tarzı o kadar farklı ki kimseyi yargılamak ya da eleştirmek bize düşmez ama inan dayanamıyorum bazen.zaman bir an önce geçse ve gönlümüzden geçenleri Rabbim bize nasip etse keşke.ayrıca senin yaşın çok genç stres yapma.hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalacaksan gibime geliyor.bir de çok içten istiyorsun.hayırlısıyla rabbim geri çevirmez
Ayrıca T tcetveli tepkim tavrım sadece sana değil.eski mesajlarına bakınca gördüm ve dayanamadım.bir anne evladına nasıl kıyar diye düşünmeden duramadım:KK61:belki senin de "kendine göre"haklı sebeplerin var ama ben yine de bu duruma katlanamıyorum.ha silahla adam vurmuşsun ha bebek aldırmışsın.fark yok.sen de şimdi sebep sayacaksın ama hiç bir şey seni haklı kılmaz.yaşını bilmiyorum ama abla tavsiyesi:geri dönüşü olmayan hatalar YAPMA yaptıysan da sonrasında sorumluluğunu alarak hayatına devam et.forumda benim gibi sana akıl vermeye çalışan çok olmuştur.şuanda durumun ne bilmiyorum ama rabbim hakkında hayırlısını versin.

Back