- 1 Ocak 2016
- 1.320
- 1.268
- 63
- Konu Sahibi ballizencefil
- #2.081
Canım herkesin hayatı ve hayatı yaşayış tarzı o kadar farklı ki kimseyi yargılamak ya da eleştirmek bize düşmez ama inan dayanamıyorum bazen.zaman bir an önce geçse ve gönlümüzden geçenleri Rabbim bize nasip etse keşke.ayrıca senin yaşın çok genç stres yapma.hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalacaksan gibime geliyor.bir de çok içten istiyorsun.hayırlısıyla rabbim geri çevirmez
Ayrıca T tcetveli tepkim tavrım sadece sana değil.eski mesajlarına bakınca gördüm ve dayanamadım.bir anne evladına nasıl kıyar diye düşünmeden duramadımbelki senin de "kendine göre"haklı sebeplerin var ama ben yine de bu duruma katlanamıyorum.ha silahla adam vurmuşsun ha bebek aldırmışsın.fark yok.sen de şimdi sebep sayacaksın ama hiç bir şey seni haklı kılmaz.yaşını bilmiyorum ama abla tavsiyesi:geri dönüşü olmayan hatalar YAPMA yaptıysan da sonrasında sorumluluğunu alarak hayatına devam et.forumda benim gibi sana akıl vermeye çalışan çok olmuştur.şuanda durumun ne bilmiyorum ama rabbim hakkında hayırlısını versin.
Evet cnm haklısın
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş