Kürtajdan sonra evliliğimde Sıkıntılar var

kızlar şimdi telefoonla aradı benim dukkanda işlerim cok yogun bu haffta evde yanlız kalma bi kaç gün annende kal hazırla esyalarını senı annene bırakayım dedi şu durumda nasıl aklıma kotu seyler getırmeden durabılırım canımdan cangidiyor

Ben tuhaf bir durum goremedim. Herkesin acisini yasama sekli farkli, esiniz de boyle davraniyor demek ki. Ben de cok uzuldugumde kimseyle gorusmek istemem, icime kapanirim hatta odaya kapanirim. Biraz zaman taniyin esinize, hala devam ederse adam akilli konusursunuz.

Bebeğimi kaybettim demişsin o aynı zamanda onunda bebeği... Belli ki çok üzülmüş. Hiçbir şey olmamış gibi davransaydı hiç normal olmazdı. Biraz zaman verin birbirinize. Allah hayırlısı ile yeniden nasip eder inşallah.

Insan üzülünce arkadaslari ile gece bar deniz keyifi mi yapiyor da? Hangi hak ile daha yeni kürtaj yasamis, üzgün karisini yalniz birakiyor, üstelik her gece? Gercekten baz kadinlarimizi anlamakta zorluk cekiyorum..

Insan üzülünce arkadaslari ile gece bar deniz keyifi mi yapiyor da? Hangi hak ile daha yeni kürtaj yasamis, üzgün karisini yalniz birakiyor, üstelik her gece? Gercekten baz kadinlarimizi anlamakta zorluk cekiyorum..
İlk mesajdan sonrasını okumadım. İlk mesajda bunlar yazmıyor. Ya da benim mi gözümden kaçtı? Buraya yorum yapmak için bütün mesajları okumak zorunda olduğumu düşünmüyorum.

kızlar şimdi telefoonla aradı benim dukkanda işlerim cok yogun bu haffta evde yanlız kalma bi kaç gün annende kal hazırla esyalarını senı annene bırakayım dedi şu durumda nasıl aklıma kotu seyler getırmeden durabılırım canımdan cangidiyor

Kesinlikle ile tavrini koy. Eger anneme gidersem, asla geri gelmem de. Orasida senin evin, ne hak ile beyefendi seni ordan kovmaya calisiyor?? Kürtajin önce böyle davraniyormuydu? Sonucta bu tavri ile burnuma iyi kokular gelmedi üzgünüm :KK43:

belli ki o da çok etkilenmiş biraz zaman tanıyın birbirinize
ayrılmak mı istiyorsun diye bir daha sormayın bence çünkü bir anlık öfkeyle yanlış kararlar alabilirsiniz

Kesinlikle ile tavrini koy. Eger anneme gidersem, asla geri gelmem de. Orasida senin evin, ne hak ile beyefendi seni ordan kovmaya calisiyor?? Kürtajin önce böyle davraniyormuydu? Sonucta bu tavri ile burnuma iyi kokular gelmedi üzgünüm :KK43:

doktor gebelıgımın dusuk ıle sonuclacagını soyledıgı andan itiaberen eşimin davranısları bu sekılde. birden değişti

narkozun etkisiyle kendıme gelemedim tansıynm dustu kanamam çokoldu eşime soylemıs ilaçları 15 gün deniz havuz yok demiş 1 ay ilişkiye girmeyin demiş
Ayaklarini hic usutme bol havuc ye doktoruna sor multi vitaminye onlarla kendini cok cabuk toparlarsin dus alirken ayakta yap ic camasirini gunluk degistir naylon ic camasiri giyme rahmin suan acik cabuk enfexiyon kapar bunlara dikkat et bisey olmaz korunmayi biraktiginda hemen hamile kalirsin Allahin izniyle

İlk mesajdan sonrasını okumadım. İlk mesajda bunlar yazmıyor. Ya da benim mi gözümden kaçtı? Buraya yorum yapmak için bütün mesajları okumak zorunda olduğumu düşünmüyorum.

Ilk mesajda bile geceleri eve gelmedigini yaziyor. Üzgün diye evlilik sorunlari ihmal etme hakki yok ki. Ne demek tüm gece eve gelmemek? Ki kürtaji yasayan karisi, bu sirada tam karisinin yaninda elbette olmasi lazim. Ayni oda'da bile olmasa, en azindan birinin evde olmasi psikolojiye iyi gelir, yani konu sahibi icin. Bir kadin tüm gece eve gelmezse ne oluyor? Bir erkek bu konuyu acmis olsaydi, hic kimse "birak, o üzgün" demezdi. Burdakiler o kadini cok kinardi, ne yapiyor gece gece diye..

doktor gebelıgımın dusuk ıle sonuclacagını soyledıgı andan itiaberen eşimin davranısları bu sekılde. birden değişti

Fazla komplo kurmak istemiyorum fakat acaba daha önce diger bir kadin mi vardi ve sen hamile kalinca onu birakip, tekrar düsük yaptiginda, tekrar onun ile olmak istiyor? Bilemedim, bir hafta tek basina niye kalmak istesin adam?

Yada artik bdv'yi okuya okuya paranayok oldum :KK12:

1 kere yakaladım aldatırken geçen sene sonra yemin etti yapmıcam diye bilmiyorum aklıma getırmek istemıyorum böyle birşey daha cok yıkar beni

acı cekiyorum diyen biri sürekli arkadaslarıyla gece eglenmelerine cıkarmı kızlar yapmayın tamam herkesın acısını yasama seklı farklıdır ben kendını öldürsün demiyorum tamam sadece bnım bebegımde degıldı ama kuzeni geliyor onları kıramıyor gece bara gıdıyorlar arıyorum aglamaklı sarhos kafamı bozma dıyor dun veye arkadaslarıyla bara gıdıyor tekneyle acılıyor bu nasıl bi acı cekme seklı ben bekarken bunları yaparak genclıgımı yasıyordum bu sekılde acı cekmedim ben kadınım herseyden once daha narinim daha ilgiye ihtiyacım var bana bakıcılık yapsın istemıyorum ama alıısılmıs bı hayat duzenınız bi anda degıstıyse ve hersey kotuye gıttıyse benim aklıma hersey gelir
bebek fikrini ve evliliğini gözden geçir derim...

sanırsın bayram yapıyor...
koca dediğin eve 5 te gelemez....

Sizi aldattığı halde cocuk mu yapmaya karar verdiniz? Eve geç gelince endişelenmek konusunda haklısınız o zaman bu kadar uzaklaşması başka şeyler olduğunu gösterir

Cok gecmis olsun ayni seyi cogu bayan gibi bende yasadigim icin seni anladigini dusunuyorum.erkekler bu konularda soguk dawranmaya bazi seyleri icinde yasamaya calisiyorlar daha cok yeni oldugu icin aenin psikolojin yipranmis we haliyle esinin hallwrini yanlis yorumluyorsun umarm en kisa surede atlatrsn kadinlar kadar olmaada erkeklerde cok etkileniyor saadece daha az belli ediyorlar

Bu erkeklere cok yukleniyoruz bazen sanki. Adam uzulmus belli kafasini toplasin biraz zamN verin. Sonra oturur konusursunuz hala devam ederse bole seylere.

belli ki eşiniz bebeği kaybetmenin acısını yaşıyor, zaman her şeyin ilacı, inşallah ilerde sağlıklı bebek sahibi olursunuz, üzmeyin kendinizi de eşinizi de

Valla ilk okudum yazık o da evlat acısı çekiyor diye düşündüm.

Sonra Kuzenlerle gece bar eğlencesi aldatma okudum pis domuz dedim kuŞura bakma.

Valla arkadaşım ben bu adamı baba da yapmaya cesaret edemem sen daha korunma derdindesin.

Bilemiyorum..

X