- Konu Sahibi mervehacer
-
biraz geç gördüm yazını bende kürtaj oldum ama istemeyerek benim bebeğimin kalp atışı yoktu ben hemde 3 kez kürta joldum bebek büyümeden kadın doğuma gitmelisin yoksa senin için çok zor olur.arkadaşlar aranıza yenikatıldım benim gibi ardarda düşük yapan varsa lütfen cvp yazsın bu süreçte nasıl bir yol izlediniz
bende gitmedi diye tekrar yazmıştım.çok tesekür ederim ilgilendiğin için ben özel muanehaneye gidiyorum dr 2 test yaptıbrucella velısterıa diye brucellada pozitif çıktı kanda bimikrop saptadılar dr sebep bu diyo ben araştırmalarını istiyorumdr gerek görmüyo ne yapacagımı bilmiyorum sen ünüversite hast gittin yoksa özelmi
önemli değil canım birbirimize yardımcı oluyosak ne mutlu bize, bende özel muayehanesine gittim çapada tahlillerim yapıldı, kromozom testi, kan pıhtılaşma , birçok kan testi yapıldı rahim filmi çekildi, eşime test yapıldı., sana herhangi bir tedavi yapbanaıldı mı?
Maddi durum varsa muhakkak dogururdum ben olsaydım.
O bebeğin canını almaya hakkın yok..
Nasıl dogurabilirim diye yollar arasan daha makbule gecer..
Bi kere 3 haftalık hamile olunmaz arkadaşım, eğer ilişki gününe göre hesaplıyosan yanılıyosun, son adet tarihine bakıcaksın.
Ayrıca sen sadece idrar testinden mi yola çıkarak hamile olduğundan eminsin? Bir de kan testi yaptır derim ben sağlık ocağında, yanıltıcı olabiliyor çünkü...
Canım, işine yarar mı bilmiyorum ama kürtajmerkezi.com'dan onlie destek bölümünden fiyatlarla ilgili bilgi aldım. Lokal anestezi ile olursan 275 lira, genel anestezi ile olursan 375 liraymış.
kimse kusura bakmasın ama kendi zevklerimizin faturasını o minicik yavrulara ödetmeye hakkımız yok..ne kadar da basit geliyo üzgünüz ama mecburmuş arkadaş hadi bizde yardımcı olalım falan demek...evet insanın başına herşey gelebilir ama bir cana kıymanın hiçbir bahanesi yada mecburiyeti olamaz...sağlık sorunları dışında..işte bu yüzden evlenmeden ilişkiye girmenin kesinlikle karşısındayım..buna tepki gösterenlerde olacak eminim daha önce bazı arkadaşlarımıza gösterildiği gibi ama bakın durum ortada..yazık yazık çok yazık..
kimse kusura bakmasın ama kendi zevklerimizin faturasını o minicik yavrulara ödetmeye hakkımız yok..ne kadar da basit geliyo üzgünüz ama mecburmuş arkadaş hadi bizde yardımcı olalım falan demek...evet insanın başına herşey gelebilir ama bir cana kıymanın hiçbir bahanesi yada mecburiyeti olamaz...sağlık sorunları dışında..işte bu yüzden evlenmeden ilişkiye girmenin kesinlikle karşısındayım..buna tepki gösterenlerde olacak eminim daha önce bazı arkadaşlarımıza gösterildiği gibi ama bakın durum ortada..yazık yazık çok yazık..
Yapmışsınız bir hata ve kabul ediyorsunuzda ,İyi düşünmenizi öneririm,ciddi ilişkiniz varsa hiç birşey engel değildir bu bebeği doğurmaya .
İlahi Adelet var, birdaha hiç bebeğiniz olmazsa fellik fellik ararsınız ..
Hakkınızda hayırlısı olsun , Allah affetsin ,
Diyecek çok şey geliyor içimden ama susmak daha makul...
her an yanlış anlamaya tartışmaya hazır kişiler var ne de olsa, onlara gün doğmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?