- Konu Sahibi mervehacer
-
bence bebegını aldırma bu vebalın gunahın altından kalkamazsın...yapmıssın bı hata, hata ustune hata yapma.cıddı dusunuyoz dedın o zaman evlenın.okulunuda dondurursun.o bebeğin sucu ne?yasama hakkını elınden alma.lmaz:
arkadaşım tabiki keşke böle bişey olmasaydıda bunu yazmasaydık ama..erkenden git ki kürtaj olmana gerek kalmasın...iğne yaparlar..adet görür gibi kanaman olur en azından.. fiyatta fikrim yok böle olursa en azından daha uygun olur..of ben çok üzüldüm ama sana yardım için yoksa böle bişi olsun istemezdim..
Ahh ahh... bence bıran önce gıt cnm suan sanırım kese dahı gorunmez ve bununla ılgılı olarak doktor sana daha net bılgı verır... 5-6 haftalıkken gorunur kese genelde ve sonrasında bebiş buyumeye baslar kalp atısları baslar... kalp atısları baslamadan gıt doktora cnm
CNm bu iğne yada hapın nasıl bi etkisi olabilir..doktor kontrolünde olmuyomu? yani doktor yazıyo değilmi..detaylı bilgim yok...ama bu kürtaj adı bile soğuk onun için kötü anı yada kötü tecrübe kalmasını istemedim....
cnm senin için araştırdım... dr.kaan kocatepenin bi yazısı...düşük hapı ve iğnesi var...ama rahme yerleşmeden önce yani en geç 5.hft kadar sanırım... KADIN DOĞUMA GİT..İYİ OLUR ONLAR UMARIM YARDIMCA OLURLAR..İNŞ KÜRTAJLIK İŞİM OLMAZ çünkü zaten farklı bi durum içindesin..onunlada aklında olumsuz şeylerin kalmasını istemem...
canım bence düşük hapı kullanma. hapın kuralları var, sgara kullanmaman felan gerekiomuş ve 14 gün bi süreç içinde olcaksın. en iyisi kürtajla aldırmak 10 dakkada alıyolar nasıl olsa...... gebeliğinin 10. haftayı geçmemesi lazım aldırman icin. 6. veya 7. haftada aldır bence. cahilliğine gelip hap veya iğne kullanma :S heranqi bi hastanede aldırabilirsin farketmez. 18den küçük olsaydın aileye haber verirlerdi Özele qit derdim. ama kürtaj yaptır
klava:Ya evliyim büyük konuşmak istemiyorum benimde çocuklarım olacak ama...Ama yazıklar olsun diyeceğim size hemde cok lütfen kızmayın burada o bebeğe sahip olmak isteyen bir sürü çift varken sen aldırmayı düşünüyorsun gerçekten yazıklar olsun senin yaptığının cezasını o bebeğe çektirme bu konuda yalvarıyorum sana düşünsene onun ne günahı var ya bu gençlık nereye gidiyor kusura bakma öyle sinirlendimki cümleleri toparlayamıyorum...Ama eğer içinde birazcık insan sevgisi varsa o bebeğe kıyma...Gerçekten çok üzüldüm allah ıslah etsin.kötükedihüso
Kürtaj olmak istiyorsunuz,mecbursunuz anlıyorum da buraya konu açmak yerine doktor,hastane araştırmak çok mu zor geliyor?
İlla tepki toplamak mı istiyor canınız?
Arkadaşım iyi niyetini anlıyorum ama iyi birşeye vesile olmak nasıl sevapsa unutma kötü birşeye sebep olmak ona yol göstermeye çalışmakta o kadar günah lütfen yapmayın arkadaşa doğru yolu göstermeye çalışın...Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?