Kesinlikle katılıyorum sana jolene. Ayrıca bebek 10 haftasına kadar sadece cenindir. Neden kendi kararını verebilen insanlara laf söylemek zorunda kalıyor insanlar anlamıyorum. O bebek dünyaya gelse anne baba ne halde olur,bakamayan anne babayı napsın bebek... Ama olur mu yaşamalı bebek,anne baba bakamasada hayat standartını düşürsede sağlıklı ortam yaratamasada.
Allah kimseyi böyle durumda bırakmasın,eğer olurda etrafta böyle akıl veren insanlar bulundurmasın.
bebeği evlenmeden ilişkiye girmenin cezası olarak algılayanlar da çıkmış ki, vay halimize dedim ben.
"sen yap yap ondan sonra ağla".
yaptığı şey kimine doğru gelmeyebilir ama kendisine göre en doğru olandır belki de...
birini sevmiş, onunla sevişmiş, allah'ın takdiridir bir de bebeği olmuş istemeyerek.
istedikleri kadar gözlerini, kulaklarını, kalplerini kapatsınlar: bazı insanlar görevlerini yerine getirmek için değil; insan oldukları, kadın oldukları, sevdikleri için sevişiyorlar.
eşlerinizin sizden önceki maceralarından söz açıldığında da bu kadar acımasız olabiliyor musunuz?
kadına vurmak kolay, kadını ezmek kolay... kadını suçlayarak sindirmek çok kolay...
cinsel organlarımızdan tiksinerek, erkeklerden korkarak, cahil cühela yetişiyoruz.
bırakalım da başkaları sorsun, öğrensin.
kendi hayatlarımızı kararttığımız gibi başkalarınınkinin kararmasına da göz yummayalım.
birbirimize yardımcı olalım..