Hep mi böyleydiniz ?Bende böyleydim rahmimim dar olduğunu öğrendim histeroskopi yaptılar eskiye döndü adetleri.
Aslında adet görüyorsan miktarı önemli değil diyorlar da bilemedim sadece miktar azlığı yüzünden mi başvurdunuz doktora bir de tanıyı ilk nasıl koydularKurtajdan sonra oldu aslında ilk o zamanlar başlamıştı
Canım ben yumurtlama dönemi gitmiştim 9 mm idi. Adete yakın kaç oluyor bilmiyorum. Benim 7 ay oldu öncekiler bu kadar az değildi bu biraz az oldu.Bende 2 ay önce kürtaj oldum 2 adet döngümde de azalma var baya fark var eski adetlerime göre size rahim kalınlığına kaç mm dendi
Canım ben yumurtlama dönemi gitmiştim 9 mm idi. Adete yakın kaç oluyor bilmiyorum. Benim 7 ay oldu öncekiler bu kadar az değildi bu biraz a
Hormonlariniz da normal ise az gelme sebebi kist vb.bir şey olabilir ya da hiç sebebi de olmayabilir bazen önceki ay yoğun gelince bu döngü az da gelebilir bana önceleri öyle oluyordu . Sonraki döngüyü takip edinCanım ben yumurtlama dönemi gitmiştim 9 mm idi. Adete yakın kaç oluyor bilmiyorum. Benim 7 ay oldu öncekiler bu kadar az değildi bu biraz az oldu.
Sıkıntı yok canım çoğalmaya başladıHormonlariniz da normal ise az gelme sebebi kist vb.bir şey olabilir ya da hiç sebebi de olmayabilir bazen önceki ay yoğun gelince bu döngü az da gelebilir bana önceleri öyle oluyordu . Sonraki döngüyü takip edin
Adınıza sevindimSıkıntı yok canım çoğalmaya başladı
Canım ben de kürtaj olalı 45 gün falan oldu 9 gün önce regl oldum normalde 5 gün sürerdi bugün 9.gün bi leke geliyor bi kanama senin de böyle olmuş muyduSıkıntı yok canım çoğalmaya başladı
Evet ilk zamanlar normal canımCanım ben de kürtaj olalı 45 gün falan oldu 9 gün önce regl oldum normalde 5 gün sürerdi bugün 9.gün bi leke geliyor bi kanama senin de böyle olmuş muydu
Yaa geçmiş olsun testleri yaptırdınız beden iki kayıp sebebi belli mi ?Bende 2 kere kürtaj oldum adetim çok azaldı malesef
Teşekkür ederim birde dış gebelik yaşadım 3 kaybım var aslında test yapıldı pıhtılaşma çıktı sonucu doktoruma gösterdim ama önemli olmadığını bu pıhtılaşmanın çoğu kadında görülebileceğini söylediYaa geçmiş olsun testleri yaptırdınız beden iki kayıp sebebi belli mi ?
Tedbir amaçlı iğne kullandırtsalar keşke. Nasip olmayınca ne yaparsak yapalım olmuyor maalesef.Teşekkür ederim birde dış gebelik yaşadım 3 kaybım var aslında test yapıldı pıhtılaşma çıktı sonucu doktoruma gösterdim ama önemli olmadığını bu pıhtılaşmanın çoğu kadında görülebileceğini söyledi
Çok haklısınız nasip olmayınca ne kadar uğraşırsan uğraş olmuyor ama nasipte varsa korunurken hamile kalıyorsunTedbir amaçlı iğne kullandırtsalar keşke. Nasip olmayınca ne yaparsak yapalım olmuyor maalesef.
Benimde aynı bende 15 aralıkta oldum kürtaj hiç damla gelmiyor sadece peçeteye silince görüyorum pıhtı da atamıyorum atacak gibi hissediyorum ama olmuyor ben yine 2017 de kürtaj olmuştum ozamanda böyle olmuştu ilk aylar sonra düzelmişti ama inş yine düzene girer adetler7 ay önce kürtaj oldum. Kürtaj sonrası adetlerim hiçbir zaman önceki gibi olmadı gün olarak değil de miktar olarak biraz azalmıştı. Yine de belirgin bir fark yoktu ama.
Bugün 7. Adetimi oldum damla damla geliyor resmen sabahtan daha bir ped kirlendi o da ıkınınca geliyor.
Var mı böyle bir şey yaşayan?
en son iki ay önce doktordaydım hormonlar,usg görüntüsü ve rahim kalınlığı normaldi.
Yapışıklık olması durumunda ilk adetten sonra belli olur muydu hemen ?
İlk aylar olabiliyor evet benim konuyu açıktan ertesi gün sonra söküldü canım. Geçmiş olsun bu arada.Benimde aynı bende 15 aralıkta oldum kürtaj hiç damla gelmiyor sadece peçeteye silince görüyorum pıhtı da atamıyorum atacak gibi hissediyorum ama olmuyor ben yine 2017 de kürtaj olmuştum ozamanda böyle olmuştu ilk aylar sonra düzelmişti ama inş yine düzene girer adetler
İlk 2017 de hamile kaldım 8 haftalık kalbi durdu sonra genetik teste pıhtılaşma çıktı tam 1 sene sonra tekrar hamile kaldım ve iğne ile kızımı doğurdum şimdi 5 yaşında kardeşi olsun istedim ara vermiştim 5 sene bidaha yapalım dedik 2 ayda hamile kaldım ama hiç kalbini duymadım şimdi de o yüzden gelişmedi söylendi iğne kullanmama rağmen nasip olmadı bazen olmayınca gerçekten olmuyor nasip meselesi belkideİlk aylar olabiliyor evet benim konuyu açıktan ertesi gün sonra söküldü canım. Geçmiş olsun bu arada.
Sebebini araştırdınız mı neden olmuş ?
Bir de 6 sene sonra mı tekrar hamile kalabildiniz yoksa kalıp doğurdunuz ve tekrar düşündüğünüz planlı bir gebelik miydi ?