kürtaj sonrası hamile kalmak isteyenler yada kalanlar ....

Ben de ağustosta kurtaj geçirdim kalp atışı alınamadı. Şimdide yaklaşık 15 gun ggecikti hala olmadi. Testler hepsi olumsuz ddünde alttan baktı ultrasonda birsey cikmadi. Kan testi istedi oda muhtemelen negatif çıkacak ama yinede bakalım dedi. Sonra adet söktürücü verecek kullansam mi bilemedim

Ben de ağustosta kurtaj geçirdim kalp atışı alınamadı. Şimdide yaklaşık 15 gun ggecikti hala olmadi. Testler hepsi olumsuz ddünde alttan baktı ultrasonda birsey cikmadi. Kan testi istedi oda muhtemelen negatif çıkacak ama yinede bakalım dedi. Sonra adet söktürücü verecek kullansam mi bilemedim
Eger beta baktirdiysan ve bisey cikmadiysa on gun yada on es gun sonra sokturucu veriyolar benim doktorum hrr ihtimale karsi ole uapiyo canm

Korunmadim canim hamile kalmak istiyordum. Bu sefer kesin hamileyim dedim ama hep olumsuz bu sefer . Normalde hiç gecikmezdi hep geri atari

Dr alttan bbaktı yok dedi kanda bakalım dedi muhtemelen negatif dedi ama bakalım ona göre adet söktürücü isterseniz veririz dedi. Ben de kullanmak istemiyorum ama.

Dr alttan bbaktı yok dedi kanda bakalım di muhtemelen negatif dedi ama bakalım ona göre adet söktürücü isterseniz veririz dedi. Ben de kullanmak istemiyorum ama.
Canim biraz daha bekle benm ihtimal.olmadigi halde on gun bekleyelim.demisti tabi doktor daha iyi bilir.ama.en azindan 1hafta

Kızlar bugün idrar testinde çift çizgiyi gördüm kanda da 58.74 çıktı benim için bir fatiha süresini ve ayetel kürsi okuyup hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin inşallah diye dua eder misiniz

Eklentiler

• 20160108_094915.jpg
    20160108_094915.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar bugün idrar testinde çift çizgiyi gördüm kankucagi.74 çıktı benim için bir fatiha süresini ve ayetel kürsi okuyup hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin inşallah diye dua eder misiniz
Allahimmm cok sevindim.canim.ne kadar guzell mubarek cuma.gununun guzelligiyle Rabbim.hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin saglikla hatirlarsan pozitf olcak demistim hiseetistim ☺

Kızlar bugün idrar testinde çift çizgiyi gördüm kanda da 58.74 çıktı benim için bir fatiha süresini ve ayetel kürsi okuyup hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin inşallah diye dua eder misiniz
:nazar:Mesajını görür görmez dua ettim senin için. İnşallah hayirlisiyla kucağına alırsın. Cok guzel bir haber.Tez zamanda isteyen herkes bu duyguyu yasar inşallah, bizim için de dua et:KK46:

cnm cok sevındım demekkı 14, gun sonrası bıraz daha beklıcekmıssın valla asılama tuuttuysa bundan daha mutluluk olmaz.rabbım saglıklısıını nasıp etsın ınsllaaahhh

Merhaba bebem-1221 ben dün 5 haftalik bebegimi kaybettim sebebini kimse açıklayamadi Oysaki kesesi çok düzgün. .. değerler çok iyiydi birden noldu anlamadim:( cok uzgunum hayalkirikligi cok kotu bisey. sen pıhtılaşma demişsin bu testleri Jinekologundanmi istedin.? birde bağışıklık sistemi de sebep oluyormuş dediler bu konuda bilgin var mı acaba

Merhaba bebem-1221 ben dün 5 haftalik bebegimi kaybettim sebebini kimse açıklayamadi Oysaki kesesi çok düzgün. .. değerler çok iyiydi birden noldu anlamadim:KK43: cok uzgunum hayalkirikligi cok kotu bisey. sen pıhtılaşma demişsin bu testleri Jinekologundanmi istedin.? birde bağışıklık sistemi de sebep oluyormuş dediler bu konuda bilgin var mı acaba
ilk gebelıklerde sebebını cok soylemezler.kalp atısı duyulmadıgı ıcın kurtajla alıyoruz derler.ıkı ve ucten sonra arastırmaya gırıyorşar.benım bırıncısı kurtaj ıkıncısı kımyasaldı.kadın dogum doktoru arastırma verdı daha dogrusu ben ıstedımde verdı

ilk gebelıklerde sebebını cok soylemezler.kalp atısı duyulmadıgı ıcın kurtajla alıyoruz derler.ıkı ve ucten sonra arastırmaya gırıyorşar.benım bırıncısı kurtaj ıkıncısı kımyasaldı.kadın dogum doktoru arastırma verdı daha dogrusu ben ıstedımde verdı
Aynen ilk gebelikte araştırma yapılmıyor bu arada çok fena kabizim magnecie calcie içtim dün bu seferde acaba birsey olur mu diye korkuyorum

Aynen ilk gebelikte araştırma yapılmıyor bu arada çok fena kabizim magnecie calcie içtim dün bu seferde acaba birsey olur mu diye korkuyorum
doktorun mu onerdı onu ? suan kac haftalık degerlerın.ayıptır soylemesı cok ıkınma

Merhaba kızlar.
25 aralıkta bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum.
Sizlere danışmak istediğim şey şu,
Bu talihsiz olaydan ne kadar süre sonra adet oldunuz.
Benim kürtaj sonrası 15 gün kanamam hiç bitmedi. Yeni kesildi

Merhaba kızlar.
25 aralıkta bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum.
Sizlere danışmak istediğim şey şu,
Bu talihsiz olaydan ne kadar süre sonra adet oldunuz.
Benim kürtaj sonrası 15 gün kanamam hiç bitmedi. Yeni kesildi
40 gün sonra ilaçla oldum ben benimm kürtaj sonrası 1-2 gün oldu azıcık o da

Back