kürtaj sonrası hamile kalmak isteyenler yada kalanlar ....

Merhaba kızlar.
25 aralıkta bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum.
Sizlere danışmak istediğim şey şu,
Bu talihsiz olaydan ne kadar süre sonra adet oldunuz.
Benim kürtaj sonrası 15 gün kanamam hiç bitmedi. Yeni kesildi
Benim kanamam 10 gün kdar sürmüştü tam 28.gün adet olmıştum ama 40 güne kadar normalmiş dr öyle demişti

Selam kızlar daha yeni üye oldum bende evlendikten sonraki ay hamile kaldım ve boş gebelik yaşadım 1 seneyi geçti korunmuyoruz Dr tedaviye bu ay başlayacak sanırım klomen verecek.ama adetin 2 gün geçti ve test yaptım pek bişey anlayamadım sizlerle paylaşmak istedim

Benim kanamam 10 gün kdar sürmüştü tam 28.gün adet olmıştum ama 40 güne kadar normalmiş dr öyle demişti

Teşekkür ederim. Dr a gideyim 40 gün gelmezse.
İlk defa başıma geldiği için bilgi almak istedim

Merhaba bebem-1221 ben dün 5 haftalik bebegimi kaybettim sebebini kimse açıklayamadi Oysaki kesesi çok düzgün. .. değerler çok iyiydi birden noldu anlamadim:KK43: cok uzgunum hayalkirikligi cok kotu bisey. sen pıhtılaşma demişsin bu testleri Jinekologundanmi istedin.? birde bağışıklık sistemi de sebep oluyormuş dediler bu konuda bilgin var mı acaba
Canım ilk gebelikte genellikle araştırmıyorlar bende mayıs ayında kaybettim 10 haftalık bebeğimi ısrarla dr dr gezdim sonunda biri testleri yaptırmayı kbul etti pıhtılaşmavarmış bende yaptırmasam ikinciyide kaybedince öğrenecektim bence ne yap et pıhtılaşma ve genetik inceleme testlerini ve tiroid hormon testlerini yaptır

Canım ilk gebelikte genellikle araştırmıyorlar bende mayıs ayında kaybettim 10 haftalık bebeğimi ısrarla dr dr gezdim sonunda biri testleri yaptırmayı kbul etti pıhtılaşmavarmış bende yaptırmasam ikinciyide kaybedince öğrenecektim bence ne yap et pıhtılaşma ve genetik inceleme testlerini ve tiroid hormon testlerini yaptır

Doktoruma sordum ilk dusuk için erken dedi aspirin verdi pıhtılaşma için sanmıyorum ama Aspirinin iç dedi pihtilasma icin ilac kullandin mi? troid temiz çıktı bende ne yapacağımı şaşırdım artık Suan hamilesin ama değilmi. ? Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Doktoruma sordum ilk dusuk için erken dedi aspirin verdi pıhtılaşma için sanmıyorum ama Aspirinin iç dedi pihtilasma icin ilac kullandin mi? troid temiz çıktı bende ne yapacağımı şaşırdım artık Suan hamilesin ama değilmi. ? Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
İLK DÜŞÜNSE NEDEN BEKLEMEYI TERCIH ETMIYORSUN ? DUSUK SONRASI KACINCI AYINDASIN

Doktorumayasadum ilk dusuk için erken dedi aspirin verdi pıhtılaşma için sanmıyorum ama Aspirinin iç dedi pihtilasma icin ilac kullandin mi? troid temiz çıktı bende ne yapacağımı şaşırdım artık Suan hamilesin ama değilmi. ? Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Mutlaka arastirilsin canim ben arastirmadim ve 3.dusugumi yasadm ilk dusukte gerek yok dediler ikinci.kimyasal oldu tam arastircaktim hamile kalmisim o ay ama 8+5te kalbi durdugu icin kurtaj oldum o yuzden ilki sonu yok beklemek zaman kaybi ve cok uzucu olabiliyor belki saglikli olucak.ama ihtimale.gore hareket etmwyin yasadim tecrubeyle sabit

yok canım değilim İnşallah birkaç ay içinde tekrar olacağım Bana da doktorum gerek yok demişti ama testlerde çıktı. Ve şimdi hamile kalabilirsem hem iğne hem corasprin kullanacağım en az 12 hafta sonrası Allah kerim

Evet çok haklısın çok üzücü oluyor herseferinde başka sarsiliyorum bu kez araştırdin mi peki umut90. ? Ben daha önce 4 aylık bebegimi dogurmak zorunda kaldım ona hiç girmek istemiyorum cesaret edip tekrar denedim bu kezde düştü ilkinde düşük sorunum olmadığı için doktor çok onemsemiyor sanırım ama coraspirin pihtilasmayi engelliyormus birkaç ilaç verdi bunun gibi yinede isticem testleri bakalım çok zor bu işler sabır diyorum...

yumiti ne yaptın gebelıgın ne durumda ?
sat 12 aralık 8 ocakta 58 betam 10 ocak 145 12 ocak 398 15 ocak yani bugün 740 sıkıntılı mi 4 ay önce kürtaj olmuştum yine aynısı mı olacak bu durumda

sat 12 aralık 8 ocakta 58 betam 10 ocak 145 12 ocak 398 15 ocak yani bugün 740 sıkıntılı mi 4 ay önce kürtaj olmuştum yine aynısı mı olacak bu durumda
Değer in dusmuoki yavas yavas cikio.dusuk olsa deger skntilu olur die dusunuyorum. Cikmadimi Ultraasonda bisw

Değer in dusmuoki yavas yavas cikio.dusuk olsa deger skntilu olur die dusunuyorum. Cikmadimi Ultraasonda bisw
Yok canim değer az diye görünmüyor bol dua edin bana canım ya pazartesi randevum var

Günaydın kızlar dün dr gittim girmedi keseyi tekrar perşembe gel dedi ama ben cumartesi başka dr randevu almaya çalışacağım eşimde yok o da gelmiş olur hem beraber gideriz böylelikle elimden gelen birsey yok bu saatten sonra rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallah hersey yolunda Güder bu sefer

Günaydın kızlar dün dr gittim girmedi keseyi tekrar perşembe gel dedi ama ben cumartesi başka dr randevu almaya çalışacağım eşimde yok o da gelmiş olur hem beraber gideriz böylelikle elimden gelen birsey yok bu saatten sonra rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallah hersey yolunda Güder bu sefer
cnm slm zaten degerlerınden bellı.bende tahmınt etmıstım kesenın hemen gorulmeyecegını.ama umudunu kesme.ıllakı o kese gorulur :)

Back