- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.084
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cok üzüldüm allah yardımcın olsunYarin 2.kurtajimi olucam 3 ay korunma ve testler 8 ayda 3 kayip Allah yardimcimiz olsun
Canimmm insallahhh saglikla pizitif olur kac gun var adetine 3 4gun kala ckio[/QUOTE][QUOTE="yumiti, post: 44341750, member: 63099gun v]Kızlar bende salı günü yaptirdim aşılama bugün gebelik testi yaptım erken gebelik testlerinden negatif çıktı umitlerim soldu ya olsa çıkmaz miydi
11 gün var daha ama beklemek çok zor ve ben çok sabırsızim[/QUOTE]Canimmm insallahhh saglikla pizitif olur kac gun var adle 3 4gun kala ckio
Anliyorum.seni cok iyi ama pozitfe donucek oyle hiseettm sanki ayrica simsiden mumkun deil cikmaz 3gun kala tekrar et[/QUOTE]11 gün var daha ama beklemek çok zor ve ben çok sabırsızim
Amin cnm insallah cumlemize.Ocak ayında inşallah hamileyim dersin canım inşallah allah nasip eder
Anladim canim hepimizin hakkında hayirlisi ins çok teşekkür ederim bu arada o kadar güzel yazdniz ki: )
mrb ben 8 temmuzda hamile oldugumu öğrendim tam alışmışken bebeğin kalp atıslarını duyamadık sonra 1 hfta 1 hafyta beklerken 8. haftada 10 agustosta kürtaj oldum şimdi hala regl olmadım ve hamile kalmak istiyorum zaten klomen çatlatma iğnesi ile hamile kalmştim eşimin sperm hareketliliği az ve varikosel ameliyatı oldu temmuzda o da bu halde olan kürtaj sonrası hamile kalmak isteyenler ne yapsak ki :)
Yok canim bu ay aşılama yaptirdim inşallah tutarbende senin gibiyim 7 temmuzda öğrenmiştim ve 10 ağustos da bebeğimi kaybettim naptın tekrar hamile kalabildin mi?
Geçmiş olsun canım rabbim bir daha yasatmasinAllahim yasadigim kurtajin son olmasi dilegiyle bitti kizlar bebegim gitti artik
Yok 5 gun var ama 14. Gün çıkıyor kandaYa hic bilmiyorum asilamayi ama belki tutar adetin gectimk
Bekle kuzum Allahtan umut kesilmez ☺vardir insallah yeni oluyodue belkiYok 5 gun var ama 14. Gün çıkıyor kanda
OLSUN TUTMADIYSADA UZULME VARDIR VAKTI VE ZAMANIYok 5 gun var ama 14. Gün çıkıyor kanda