kürtaj sonrası hamile kalmak isteyenler yada kalanlar ....

Merhaba arkadaslar bende iki buçuk ay önce boş gebelikten kurtaj oldum ilk adetimi bu hafta içi oldum bitmek üzere calismalara hemen başlamak istiyorum sizce bi sıkıntı olur mu çünkü anne olmayi çok istiyorum:KK43:

Kaç haftalıktı ki çok büyük değilse beklemeyebiliyorsun zaten 2 ay geçmiş...
Başlayabilirsin
Allah gönlüne göre versin.

Kaç haftalıktı ki çok büyük değilse beklemeyebiliyorsun zaten 2 ay geçmiş...
Başlayabilirsin
Allah gönlüne göre versin.
SLM CNM BENDE KURTAJ SONRASI IKI AY KORUNUP SONRASINDADA AKISINA BIRAKMISTIM DOKTORLARDA EN FAZLA 3 AY VERIOSURE KIMI 2 KIMI 3

SLM CNM BENDE KURTAJ SONRASI IKI AY KORUNUP SONRASINDADA AKISINA BIRAKMISTIM DOKTORLARDA EN FAZLA 3 AY VERIOSURE KIMI 2 KIMI 3

Ben kürtaj olduğumda bana iki adet dönemi geçsin demişti..
Ben de beklemiştim...
Sonrasında da gebe kalmıştım..

7 haftalikti ama benim korkum acaba hamile kalamazmiyim

O korkuyla yaşanmıyor canım..
Seni çok iyi anlıyorum..
Bilmiyorum ilk miydi..
Benim de ilk gebeliğim kalbi atmadığı için sonlanmıştı..
İnsan muhakkak o korkuyu yaşıyor deli gibi hemen gebe kalmak istiyor..
Her kontrole elin yüreğinde gidiyorsun...
Ama dua et yüreğini ferah tut ve lütfen bu kadar strese girme çok etkiliyor çünkü hormonları..
Akışına bırak..
Bir tek sen yaşamıyorsun bunları böyle düşün..
Olabilir, ihtimal vardı sen yaşadın hep böyle olacak değil..
Dua et Allah'a bırak...
Gönlüne göre hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde versin Rabbim..

O korkuyla yaşanmıyor canım..
Seni çok iyi anlıyorum..
Bilmiyorum ilk miydi..
Benim de ilk gebeliğim kalbi atmadığı için sonlanmıştı..
İnsan muhakkak o korkuyu yaşıyor deli gibi hemen gebe kalmak istiyor..
Her kontrole elin yüreğinde gidiyorsun...
Ama dua et yüreğini ferah tut ve lütfen bu kadar strese girme çok etkiliyor çünkü hormonları..
Akışına bırak..
Bir tek sen yaşamıyorsun bunları böyle düşün..
Olabilir, ihtimal vardı sen yaşadın hep böyle olacak değil..
Dua et Allah'a bırak...
Gönlüne göre hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde versin Rabbim..
Ne kadar güzel yazmissin canım çok saol ama gerçekten atlatamiyorum biran önce tekrar sağlıklı bi hamilelik istiyorum ilk gebeligimdi ins ocak ayında hamileyim diye yazarım ama gerçekten zor günler geçiriyorum ağlama nöbetleri vuruyor allah herkese nasip etsin çok teşekkür ederim

Ne kadar güzel yazmissin canım çok saol ama gerçekten atlatamiyorum biran önce tekrar sağlıklı bi hamilelik istiyorum ilk gebeligimdi ins ocak ayında hamileyim diye yazarım ama gerçekten zor günler geçiriyorum ağlama nöbetleri vuruyor allah herkese nasip etsin çok teşekkür ederim

Tekrar gebe kalıp sağlıklı bir gebelik olduğuna inanana kadar da zaten içinden tam atamıyorsun ama o da olacak inşallah...
Ağlamayı bırakacaksın bir kere ki yeni gelecek olan minik alınmasın annem hala abime ya da ablama mı ağlıyor diye : )

Maşallah allah bagislasin ins darisi isteyenlere ins

Amin canım amin..
Rabbim hiçbir kadını bu güzel duygudan mahrum bırakmasın..

Tekrar gebe kalıp sağlıklı bir gebelik olduğuna inanana kadar da zaten içinden tam atamıyorsun ama o da olacak inşallah...
Ağlamayı bırakacaksın bir kere ki yeni gelecek olan minik alınmasın annem hala abime ya da ablama mı ağlıyor diye : )

Amin canım amin..
Rabbim hiçbir kadını bu güzel duygudan mahrum bırakmasın..
Siz daha önce kurtaj oldunuz mu acaba perikanadi

Siz hamile kaldınız mi peki hemen
cnm ben nısan ayında oldum kurtaj ıkı ay korundum korunmamın ardından 5,ayımda ıkıncıye hamıle kaldım ama megersem kımyasalmıs hamılelıgımı ogrendıkden 4 gun sonra kanamam basladı.sımdı ole beklemedeyım

Hadi ya
cnm ben nısan ayında oldum kurtaj ıkı ay korundum korunmamın ardından 5,ayımda ıkıncıye hamıle kaldım ama megersem kımyasalmıs hamılelıgımı ogrendıkden 4 gun sonra kanamam basladı.sımdı ole beklemedeyım
Hadi ya hayırlısı ins bazen diyorum ki demekki zamanı var bazı şeylerin rabbimin dilediği zaman var hakkımızda hayırlısı canim

Hadi ya

Hadi ya hayırlısı ins bazen diyorum ki demekki zamanı var bazı şeylerin rabbimin dilediği zaman var hakkımızda hayırlısı canim
evet canım.bende kromozom testı yaptırdım ESIMLE bırlıkte bıse cıkmadı bı degerım dusuk cıktı oda hamıle kalınca folık yuksek kullancakmısım

Back