- 13 Ekim 2014
- 4.161
- 2.714
- 333
Dış gebelik geçiriyorum canım hastanedeyimyumiti ne yaptın canım merak ettım doktora gıttınmı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dış gebelik geçiriyorum canım hastanedeyimyumiti ne yaptın canım merak ettım doktora gıttınmı ?
HADİ YADış gebelik geçiriyorum canım hastanedeyim
geçmiş olsun tatlımDış gebelik geçiriyorum canım hastanedeyim
CokDış gebelik geçiriyorum canım hastanedeyim
İnşallah rabbim korusun allah kucağına almayı nasip etsin inşaallahSelam kizlar bende 3 bucuk ay once kürtaj olmusdum Bebegimi kaybetmsdim ve simdi gene hamileyim ve dusuk tehlikem var ve kanamam var regl oluyormus um gibi cok korkuyorum gene dusucek diyelütfen dua edin bana rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Amin cnm insallah Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin insallah, ,,İnşallah rabbim korusun allah kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Yumiti merak ettim seni ne yaptın.İnşallah rabbim korusun allah kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Hala yatıyorum canimYumiti merak ettim seni ne yaptın.
canım cok gecmıs olsun sımdı okudum nasılsınnnKızlar nerelerdesiniz uzun zaman olmuş ugramayali
İyiyim canım ya şimdilik yeniden bebek için uğraşmaya başlayacağım senden ne var ne yokcanım cok gecmıs olsun sımdı okudum nasılsınnn
ah arkadasım biz seninle gorusmeyeli cok oldu sanırım ben aralıkta kürtaj oldum işte simdi yıne hamileyım ama dergerımın yuklselmesını beklıyoruz bakalım tez zamanda saglıklı bebişlerle dolsun göbüşünİyiyim canım ya şimdilik yeniden bebek için uğraşmaya başlayacağım senden ne var ne yok
Ayy yeni mi bu haberim yol kuzu kaç değerlerinah arkadasım biz seninle gorusmeyeli cok oldu sanırım ben aralıkta kürtaj oldum işte simdi yıne hamileyım ama dergerımın yuklselmesını beklıyoruz bakalım tez zamanda saglıklı bebişlerle dolsun göbüşün
evet canım 1 hafttalk bişey ilk 28 di sonra 80 sonra 312 oldu bidaha ölçtürmedim ama hissizim hic belırtı falan yok igne vuruluyorum dun ıgne yerım cok kotu oldu yumurta gibi sisti falan bakalım insallah 4.meleğim kucagımda olurAyy yeni mi bu haberim yol kuzu kaç değerlerin
İnşallah canımKızlar ben de hemen hamile kalmak istiyorum.ocakta kürtaj oldum şubatta 1. regl nisanda 2. regl mayısta da 3.reglimi oldum.inşallah ramazan bize bereketiyle gelir.oruçlarımızı tutarken müjdeyi veririz inşallah.
İnşallah canımevet canım 1 hafttalk bişey ilk 28 di sonra 80 sonra 312 oldu bidaha ölçtürmedim ama hissizim hic belırtı falan yok igne vuruluyorum dun ıgne yerım cok kotu oldu yumurta gibi sisti falan bakalım insallah 4.meleğim kucagımda olur