Kürtaj sonrası adet görememek

selamkerimecik ben sultano bende senin gibi doğum sonrası kürtaj oldum ama sezeryan sonrası oldum. sezeryandan 27 gün sonra bum kürtaj yaptılar parça kalmış diye. ve çok ağrı çektim 2 ay boyunca. şimdi 3. adetimi de oldum ama ilk gün leke ikinci gün biraz kan ve üçüncü gün pedime bile geçmeden azalıyor ve bitiyor sence neden. yapışıklıktan korkuyorum ama doktor yapışıklık olsa hiç gelmez diyor internette araştırma yapıyorum az yapışıklık varsa az çok yapışıklık varsa hiç adet olunmaz deniyor hangisi doğru? haydi kızlar yardım edin

Canım bendede oldu yapışma kan içerde birikmişti doktor hemen muayene ederken ince bir kanülle açtı orayı spiralede gerek görmedi azmış yapışıklık sonra bide emin olmak için rahim filmi çektirdim tertemiz çıktı şükür ama adetlerim uzun sürmeye başladı bu seferde 1 hafta olurdum önce şimdi 10-11 gün napıcam???

merhaba arkadaşlar ben de 32 gün önce düşük nedeniyle kürtaj oldum.. ama hala adet göremedim ve hiç bi belirtisi yok 1 hafta daha bekleyip dr.la konuşçam ama bu 1 hafta nasıl geçer bilmiyorum biraz hastalık hastasıyım ve rahim yapışması olursa diye korkuyorum.. vakumla yapılan kürtajlarda böyle bi durumla karşılaşma oranı ne kadardır ki..ya da korunmamıza rağmen yeniden hamile kalmış olabilir miyim?

Arkadaşlar ben de 41 gün önce kürtaj oldum ve hala adet olamadım. şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca korkmaya başladım bi kaç gün lekelenmeler oldu ama ona da kanama denemez. şu anda istanbul dışındayım doktora da gidemiyorum. inşallah en kısa zamanda hastalanırım. :uhm:

sonunda kanamam oldu:) raulita sen de endişelenme bence çünkü 60 gün gibi bi gecikme bile olabiliyormuş umarım en kısa zamanda adet olursun ki lekelenmeler de başlangıç belirtisidir muhtemelen..

Merhaba arkadaşlar ben de 21 mayısta düşğk ve ardından kürtaj oldum. 2 hafta sonra hcg değerimin düşmediği anlaşıldı kısacası hala hamile görnüyodum. Bunun üzerine hemen 2. bir kürtaj yaptılar ve parça aldılar. Mol gebeliğinden şüpheleniyodu neyseki yokmuş. 2. kürtajımı 6 haziranda yaptılar üzerinden 38 gün geçince regli olmadım diye doktora gittim. Bana fartural adında bir ilça verdi. O ilacıda kullandım üzerinden 10 gün geçti hala regli olamadım. Yani 2. kürtajın üzerinden tammm 55 gün geçti hala regli olamadım. Bugün tekrar doktora gittim vajinal muayenede herşey normal olmalısın dedi. Kan verdim. Hormon düzeylerine bakacaklarmış. Saat 17:00 de onları almaya gidicez eşimle lütfen benim için dua edin ve benim durumum da olanlar paylaşsın şimdiden teşekkürler

2.kürtajımı 15 gün önce oldum ve yine yapışma olmuş içerde kan birikmiş..Yine doktor ince bir kanülle açtı ve kanı boşalttıktan sonra spiral taktı bir süreliğine..Doktor bile şaşıyor bu duruma nedir bende anlamadımki kimsede olmuyormuş ya.......

ya ne olur dayanamıyorum
kürtaj olalı 60 gun oldu kürtajımı ilk tüp bebek denememden sonra boş gebelik sonucu oldum ama kürtaj vakumla oldu uyuttular ama uyandıımda çok aşırı sancım vardı 3 saat kaldım hastanede iltahap kaptım 3 kutu antibiyotik kullandım hala det olmadım origametril kullandım yine olmadım şimdi dr farlutelmi ne vercekmiş ben ilaç kullanmak diil adet olmak istiym çikolata kistim var ama çokkkk ağrım var hergün ağrı kesici iğne oluyom ilaç içiyom rahimde yapışıklık ağrı yapmaz diyo dr sizcede olemi çok kokrkuyorum çok ağlıyorum hep yatalak kaldım kürtajdan beri ne olcam ben ole ıkı buklum yürüyom çok korkuyom çokk

canım başka doktora daha git bence apışıklıkda ağrı yapıyor ama çok aşırı değil özellikle oturunca falan batar tarz da oluyo.geçmiş olsun canım düzelir elbet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…