bende nisan 25 de 6 aylık bebeğim karnımda öldüğü için suni sancıyla doğum yaptım ve sonrasında kürtajla içimi temizlediler.kırkım dolmadan 32 günde adet olmaya başladım kanama baya vardı ama 5 gün sürdü şimdi ikinci adeti oldum 22 gün arayla ama oda 5 gün sürdühatta 5 gün çok az leke oldu adetlerim neden kısaldı acaba bendede sorunmu varki kanamada eskisi gibi değil düzene girermi acaba.ben doğumdan sonra kontrole gel dediler gittim kontrole akan sıvıdan örnek aldılar temiz çıktı ama rahim yapışıklığı veya başka bişey çıkmaz umarım.ne yapmalıyım bende bebek için deliriyorum bi aksilik olmasından korkuyorum ne yapmalıyım
selamkerimecik ben sultano bende senin gibi doğum sonrası kürtaj oldum ama sezeryan sonrası oldum. sezeryandan 27 gün sonra bum kürtaj yaptılar parça kalmış diye. ve çok ağrı çektim 2 ay boyunca. şimdi 3. adetimi de oldum ama ilk gün leke ikinci gün biraz kan ve üçüncü gün pedime bile geçmeden azalıyor ve bitiyor sence neden. yapışıklıktan korkuyorum ama doktor yapışıklık olsa hiç gelmez diyor internette araştırma yapıyorum az yapışıklık varsa az çok yapışıklık varsa hiç adet olunmaz deniyor hangisi doğru? haydi kızlar yardım edin