canım yazamasam da senin yazılarını takip ediyorum,arkadaşların senin için yaptığı araştırmaları da okudum,umut yüklüsün bakıyorum da şu sıralar,zaten öyle de olması gerekirdi.canım ablacım yaaa
nasıl rahatlattın beni
birasdan o siteyi de bvakıcam
ikinci gittiğim dr ama aynen şöyle demişti
şimdi sen düzgün yumurtluyorsun
kürtajdan sonra yumurta gelişmiş ama bi şekilde çatlayamamış ve içi sıvı dolu kist haline dönüşmüş
eğer uygun zaman da ilişki olabilseydi belki de hamile kalabilirdin demişti
yani bu demek oluyor ki senin dediğin gib
ayyyy inşallah yarabbim yaa
adet olayım ve bu adetle atılsın vücuttan
ben d.kontrol da kullanmak istemiyorum
daha fazla ertelemek istemiyorum
kürtajdan sonra 3 ay geçti zaten
ki hemen de olmuyor biliyorsun
bi de d.kontrolle buu uzatmak bana ölüm gibi gelir
Dilekcim sen nerdeysen biz ordayız,
Benim sana duadan başka yapabilecek yardımım olamıyor canım,
İçimdeki ses sürekli senin bu acılarının yerini çok yakında çıldırtan bir mutluluğun alacağını söylüyor.
Allahım tez günde bebeğini nasip etsin inşallah canım arkadaşım
yaprakcığım valla bu kız (dilek) mıknatıs gibi birşey sanırım,daima bizi kendine çekiyor değil mi?o nerde biz de ordayız,inşallah güzel hamişler bölümüne de en kısa zamanda geçer de biz de onun sayesinde(aynı zamanda kocişlerimiz sayesinde) geçeriz,bizim kızlar yavaş yavaş bu sayfaya doğru kaymış. ben de geleyim bari dedim. benim bu konuda pek tecrübem yok zaten olanları da seninle paylaşmıştım canım ama nakkad ablamızın senin adına araştırmalar yaptığını görünce utandım birden, kusura bakma.
aysimamız da gelmiş sana destek olmaya. zaten sen nerde biz orda. canım bu sayfayı güncel tutmamız lazım. mutlaka tecrübesi olanlar vardır ya lütfen bizim meleğimize de yardımcı olsunlar. hiç mi bu durumları yaşayanlar olmadı. gerekirse jinekoloji bölümüne de başlık aç. 5 cm kistim var yardım falan diye ayrı başlık aç. ne bileyim canım ya. tabiki kimse doktor değil, en iyisini doktor bilir ama biz zaten doktorluk yapsınlar demiyoruzki tecrübesi olanlar izledikleri yolu ve tedavi şeklini, özellikle istanbullu olanlar hangi hastane veya doktora gittiklerini yazsınlar. kistin çatlamayan folikülün sebebiyle oluşmuş tabi. ama başından böyle birşey geçenler çözümü nedir, neler yapılabilir onu anlatsınlar. canım rahim filmi şu an çekilemezmiymiş, doktora sordunmu onu. yani kist engelmiymiş buna.
yaprakcığım Valla Bu Kız (dilek) Mıknatıs Gibi Birşey Sanırım,daima Bizi Kendine çekiyor Değil Mi?o Nerde Biz De Ordayız,inşallah Güzel Hamişler Bölümüne De En Kısa Zamanda Geçer De Biz De Onun Sayesinde(aynı Zamanda Kocişlerimiz Sayesinde) Geçeriz,
Bukez Eminim 'ay Bu Bebek Bana Benzemiyor Yaaa Tıpkı Babası,tıp Demiş Burnundan Düşmüş'diyceez.:teytey: :sm_cool: :1hug:
Şeniz a.s. a.s. ŞenizInşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yoktur bence anlattıklarına bakarsan zaten cok düsük bir ihtimal belki stresten belkide hormonlarından dolayı olmuyordur eger nedenini bulurlarsa paylas bizimle merak ediyorum cünkipeki bir şey daha sorsam
adet olabilen birinin rahminde yapışıklık diye bir şey yoktur değil mi
Benim kürtajımın arkasından ilk gördüğüm adetde doktora gittiğimde adetimin 6. günü 17 mm yumurta görmüşdü adetin 6. günü bir yumurta 17 mm olamıyacağı için adet olana kadar geçen sürede yumurtlamışım tabi ama çatlamadığı için kiste dönüşmüş yani diyeceğim şuki illah ilk adetle atılmayabilir ama ikinciye atılır kafana takma.
bende nisan 25 de 6 aylık bebeğim karnımda öldüğü için suni sancıyla doğum yaptım ve sonrasında kürtajla içimi temizlediler.kırkım dolmadan 32 günde adet olmaya başladım kanama baya vardı ama 5 gün sürdü şimdi ikinci adeti oldum 22 gün arayla ama oda 5 gün sürdühatta 5 gün çok az leke oldu adetlerim neden kısaldı acaba bendede sorunmu varki kanamada eskisi gibi değil düzene girermi acaba.ben doğumdan sonra kontrole gel dediler gittim kontrole akan sıvıdan örnek aldılar temiz çıktı ama rahim yapışıklığı veya başka bişey çıkmaz umarım.ne yapmalıyım bende bebek için deliriyorum bi aksilik olmasından korkuyorum ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?