ben 3 nisanda boş gebelik nedeniyle ne yazık ki kürtaj oldum sonrasında hiç adet göremedim 15 gün önce farlutal içmeme rağmen yine adet olamadım dün kürtaj yapan dr a gittim 5cm çapında kistim olduğunu ve rahimde yapışıklık olduğunu söyledi vajinal ultrason sonucundan ve 3 ay boyunca spiral takmam gerektiğini söyledi tabi çok üzüldüm yıkıldım adeta ve akşam başka bi dr a gittim yapışıklığın ultrasonla anlışılamıyacığın söyledi ilk adımın adet olduğunu sonrada kisti takip ediceğini söyledi ve 5 gün boyunca içmem için primolut-n verdi 10 gün adet olmalısın olmazsan 11.gün olursan da 3.gün gül kiste bakalım dedi kist 8 cm ve üzerine çıkarsa ameliyatla alınmalıymış ve eğere adet olamzsam işte o zaman yapışıklık var demektir ve rahim filmiyle yapışıklı boyutunu tespit edip az ise spiralle ciddi boyuttaysa histeroskopi ile çözümlemeye çalışıcaz dedi
şimdi bayanlar buna benzer bi olay yaşayan var mı aranızda
deli gibi bebek istiyorum ben
allhım herkese gönlündekini versin ve isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah
şimdi bayanlar buna benzer bi olay yaşayan var mı aranızda
deli gibi bebek istiyorum ben
allhım herkese gönlündekini versin ve isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah