KÜRTAJ SONRASI ADET DÜZENSİZLİĞİ YAŞAYAN VARMI

mukaddes41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
10
0
36
37
Merhabalar,
Haziran ayında kürtaj oldum, kürtaj sonrasında kanamam çok az ve 10 gün sürdü temmuz ayında tekrar kanama başladı ilk 7 gün azar azar geldi sonrasında kanama artmaya başladı doktora gittim ve bana primolut ilaç verdi 3 gün içerisinde kanama kesildi fakat 2 gün sonra minik kanama başladı ve 8 günde biraz daha fazlalaştı dr. ilacı bırakmamı ve 3 gün bırakalım kanama devam etsin 3 günden sonra dienille ye başlamamı söyledi bu nun gibi yoğun kanması olup dienille ilaçla düzene giren varmı

Benimde yogun kanamam olmustu doktora gittiğimde problem yok demişti ve neredeyse 1 aya yakın sürmüştü normal süreç olabilir. İçimde parça kalmışmı diye kont etmişti

Benimde yogun kanamam olmustu doktora gittiğimde problem yok demişti ve neredeyse 1 aya yakın sürmüştü normal süreç olabilir. İçimde parça kalmışmı diye kont etmişti
Evet uzun sürmesi çok can sıkıcı parça yok demişti banada dienelle ilaç kullanmaya başlıycam inşallah düzene girer

Kizlar ben kürtaj sonrasi 2. Adetimi oldum bugun hic agrim sizim yok kanamamda ilk adetim kadar fazla deil normalmi sizce

Back