• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj Olmak Zorundayım

cildirtannese

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
4
0
86
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. 25 yaşındayım ve evli değilim. Şu an sanırım en fazla 5 haftalık hamileyim. Gebelik testini 3 kere yaptım 3ü de pozitif çıktı. Ancak mecburen aldırmak zorundayım. Zira bu bana tanınmış yasal bir hak.

Ancak ailemin durumu öğrenmesi sonucu çok açık konuşacağım beni direk öldürürler. Çünkü doğuluyuz ve bu tip durumlarda çözüm tek kurşun oluyor. Bu yüzden çok zor durumdayım. Ssk ailemden faydalandığım için kayıtlarda çıkıyor diye resmi bir kurumda yaptıramam. Bu yüzden özel klinikler ve ya muayenehanede yaptırmak zorundayım. Fakat fiyatlar çok uçuk. Asgari ücretle çalışıyorum ve maaşımı almama 3 hafta var.

Tanıdığınız bildiğiniz ucuz bir yer var mıdır? Lütfen bana yardım edin. Kafayı yemek üzereyim.

Bakın zaten borç alabileceğim birileri olsa şimdiye kadar almış ve kürtajı olmuş olurdum. Sizden sadece tavsiye istiyorum. Bildiğiniz ucuza yapacak olan bir yer var mı diye.

Teşekkür ederim.

onubunu bılmemde kayıtlara gebe oldugun gecerse ailenin öğrenmeme gibi bir durumu olamaz. tr nın obur ucuna gıt kayıtlara gırdıgın an hemen sağlık ocagı ebesı evıne gelıyor.. sen ucuzluktan cok bu ısı kayıtlara gecırmeyecek bır doktor bul bence..hangi şehirdesin yazarsan belkı bırının bı bıldıgı cıkar..

tabi ya... gebe olduğunu hemen bildiriyorlar bağlı olduğun sağlık ocağına... ama sen gebelik testiyle öğrendiysen kan tahlilin ve dr. kontrolün yoksa bildirmezler korkma... kürtaj maliyeli bir işlem... özel muayenehanelerde de çok para isterler...

madem ailen bu tür şeylere karşı ve doğulusunuz kurşun tek çare diyosun nye yaptın o zaman ? hadi yaptın nye korunmuyosunuz ki şimdi ne yapıcaksın öğrenirlerse ? ne diyim umarım bir an önce çaresini bulursun. sanada yazık o karnındaki bebeğede..

5 haftalıksa babası nezaman öldü ki kaza falanmı gecırdı özel bır dr bulman lazım vede ıstanbuldaysan ucuza bulabılmen ımkansız bır durum ınterneten araastır bıraz drları falan ıstanbuldakı telefonla fıyat alırsın ona göre ayarlarsın burdan zor bulursun bosuna vakıt kaybetme bence ılerlemeden gebelık sonlandır

Halla halla tesadüfe bak sen ya.Birde dogulusun he.Yedigin haltın madem canına mal olacagını biliyorsunda ne halt yemeye yapıyorsun.Ne güzel ya herşeyin zevkini yaşayın sonucu böyle oldumu mecbur kürtaj olmam lazım.Nasıl bir insanlıktır buya.Sen hangi hakla yaradanın verdigi bir canı aldırmaya öldürmeye kalkabiliyorsun.Yazıkki senin gibi birine nasip etmiş yeni bir canlıyı.Millet senin düşünmeden vazgeçtigin o küçücük mutlulugu kazanmak için neler neler yapıyor.Allah sana önce akıl fikir sonrada iman versin.

arkdaşlar bırakın allah aşkına ya.dizi seneryosu gıbı.zerre ınanmadım sana kusura bakma.sen ya bızımle kafa buluyosun ya da kendını burda acındırıp o kadar ıyı yureklı ınsanlar var kı para koparmaya çalışıyosun.madem çalışıyosun neden ailenın uzerınden bakılıyosun neden kendı sıgortan yok.babası nıye ölmiş vs vs.o kadar kötu durumda olsan önce başına gelen talıhsızlıkten adamın ölumunden falan bahsederdın.bu dızı tutmaz kusura bakma çok kopukluk var.

arkdaşlar bırakın allah aşkına ya.dizi seneryosu gıbı.zerre ınanmadım sana kusura bakma.sen ya bızımle kafa buluyosun ya da kendını burda acındırıp o kadar ıyı yureklı ınsanlar var kı para koparmaya çalışıyosun.madem çalışıyosun neden ailenın uzerınden bakılıyosun neden kendı sıgortan yok.babası nıye ölmiş vs vs.o kadar kötu durumda olsan önce başına gelen talıhsızlıkten adamın ölumunden falan bahsederdın.bu dızı tutmaz kusura bakma çok kopukluk var.

evet bence de haklısın neden babasıyla konuş dedikten sonra öldü diyo hem 5 haftalık hamileyse ne zaman ölmüş dediğin gibi yazılanlarda çok kopukluk var eğer gerçekten ölmüş olsaydı en başından söylerdi mantıklı bi açıklama yapardı hep bu tür insanların yüzünden gerçekten ihtiyacı olan insanlara inanmayıp yardım etmiyoruz

yazık yaaa. sen kafanda öldürmüşsün babayı. İnsanlar neler neler yapıyo minik yawrulara sahip olmak için ne paralar döküyolar. hç para dökmeden sahip olanlar ise ne dikkatle yaşıyolar bebeğine bişi olmasn diye. Günahı senin boynuna ama çok yazık.

bence bu konu bana pek inandırıcı gelmedi.....madem doğulusun bile bile neden yapıyorsun...bebekleri olmayan yıllardır tedavi gören ve birtürlü bebeğine kavuşamayan annelerimiz neleri vermezlerdi,hamile kalabilmek için...sen ise zevkten hiç bir şey aklına dahi gelmemiş..eğer doğruysa...birde utanmadan aldırayım diye... buraya yazıyorsun.....günahsız bebeğin katili oluyorsun....

Back