konu sahibi ortada yok biz de kendi kendimize yorum yazıyoruz ama ben çok züldümhata üstüne hata yapmışsın... ailen öğrense yıkılır seni defterden silerler... hamile olduğunu öğrendiğinde sevdiğine kaçsaydın keşke ... buda çözümdeğildi gerçi ama şu anki durumun bence çok kötü ... sevdiğin seninle evlenecekmi evlenmeyecekmi oda belli değil...olan sana ve ailene oldu ... nefsine hakim olamamışsın şimdide cezasını çekiyorsun...rabbim doğru yolundan ayırmasın kimseyi...
hiç bir yöntem yuzdeyuz olmasa da yuzdeyuze yakın koruyucudur.. o kalan yuzdede bizlerin kullanım hatalarından olur.. siz 6 aylık bebeginiz varken sut koruyor zannedip hap kullanmamanıza baglıdır. kaldıki kişi ben korundum ama nasıl olduysa oldu kalmısım hamile demiyor , hatta kürtaj oldugu için üzüldügünü belirten tek bir kelimecik bile yok..ha tabi üzülüp üzülmemek ona baglı ama bu kafayla daha cok kurtajlar olcak o belli..elbetteki su durumda kürtaj daha mantıklı olmus, belli ki evlenilemeyecek cunku..Pardon kıyılan canın vebali sizin boynunuza mı?
Kürtaj olmak sizin vicdanınıza aykırı diye kimseye bu günah bu ters bu yanlış diyemezsiniz.
Korunmadık dememiş konu sahibi...
Hiçbir korunma yöntemi %100 değildir zaten. Eğer öyle olsaydı 6 aylık bebeğim varken 2. Düşüğümü yapmazdım çünkü ko-ru-nu-yo-ruz.
Kürtaj korunma yöntemi değildir ama bir tercihtir(haktır). Madden, manen şartları olmamışsa yapacak birşey yok.
Konu sahibi; ailenin kültürünü falan bilmiyoruz. Bu olayın duyulmasını istemendeki amaç nedir? Namus belasına ailen evlenin mi diyecek? Yoksa evlendirmeye çalıştıkları kişiden mi vazgececekler?
Aklını başına topla... Sakin ol. Kimse seni zorla evlendiremez. Kürtaj kaydı adına yapıldığna göre reşitsin. Kimse (annen-baban dahil) seni zorla evlendiremez. Rızan dışında birşey yapmak zorunda değilsin....
konu sahibi ortada yok biz de kendi kendimize yorum yazıyoruz ama ben çok züldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?