• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj oldum ailemin haberi olsun istiyorum:( yardım edin lütfen

Bence ailenize hic duyurmayin derim. Olan olmus, bebekcik gitmis, aileniz bilse ne yapacak ki, hic bilmesinler. Her sey olmus bitmis zaten.

Son düzenleme:
Kürtaj olduğunuzu kapıya gelen bir ebeden duyunca erkek arkadaşınıza daha bir sempatiyle mi yaklaşacaklar? Duyduğum en mantıksız plan bu. Benim bildiğim aileler, çocuklarının ekstrem buldukları bir davranışta bulunduklarını gördüklerinde hemen arkadaş çevresini, sevgilisini vs. suçlar. Burada da bütün suç sevgiline kesilecek. Küçük kızlarının ne zorluklar yaşamasına sebep olmuş adam gözüyle bakar bence ortalama bir aile bu durumda erkek arkadaşa.

Ayrıca ebelerin işi gücümü yok aylar önce farklı bir şehirde gerçekleşmiş bir kürtaj işi için ailenizin evine gitsinler. Daha az dizi izleyin, daha az entrika kurgulayın. Aileniz başka biriyle evlenme konusunda ısrar ediyorsa, alın annenizi karşınıza, şimdiki sevgilinizi sevdiğinizi ve zaten birlikte olduğunuzu anlatın. Kapıya gelen bir yabancıdan kürtaj hikayesi dinlemesinden daha olumlu olur eminim.

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun gerçekten zor bir durum. bence de erkek arkadaşının atılımını bekle. sen ailene söylersin onları üzersin sonra erkek arkadaşın ortadan yok olur. bunları yaşayan çok insan vardır eminim. bu saatten sonra keşkelerin bir anlamı yok. bundan sonra dikkatli davranmam yeterli. yapmışın bir hata bir canını kaybetmişin ama anneni babanı kaybetme derim. erkek arkadaşı illaki bulunur ama anne baba bir daha bulamazsın. o insanları üzmenin anlamı yok. evlendirmek istedikleri insanı istemediğini onunla mutlu olamayacağını söyle. sonuçta ailen senin mtluluğunu iyiliğini isteyecektir. zamana bırak rahatlamak için hemen söylemem lazım diyede acele etme. bir masuma kıymışın omasum insanlara da kıyma canım...

cinsel iliski ve kurtaj icin yorum yapmiyorum....bence asil problem erkek arkadasinin tutumu...3 yillik iliski ve yasananlar var.peki erkek arkadasiniz evlilik konusunda ne dusunuyor...bu zamana kadar birseyler konustunuzmu...
sanki bana asil erkek arkadasini mecbur birakmak istiyormussun gibi geldi....

erkek arkadasini al tak bir yuzuk cik ailenin karsina....bence bu saatten sonra yasadiklarini ailene anlatman hem senin icin hemde erkek arkadasin icin - puan olur bence....

Kimseyi yargılamaya hakkımız yok olan olmuş. Ebe falan gibi biriyle bunu söyletmek hiç iyi bir fikir değil. Kanınız kaynamış yapılmış bir hata ama nasıl rahatlıkla erkek arkadaşınız izin verdi bu bebeği aldırmanıza bebek varken razı etseydiniz annene söyleseydin o zaman kızsalar da evlenmenize razı olurlardı gerçi bebek büyütecek olgunlukta mısınız onu da bilmiyorum ama o kadar korunma yöntemleri var be kızım neden böyle cahillikler yaparsınız en başından hata da zaten. Şimdi erkek arkadaşınız sizi gerçekten seviyorsa adam gibi ailenizin karşısına çıkacak ben onsuz yapamam, o da bensiz yapamaz biz evlenmek istiyoruz deyip kendini sevdirecek onları buna inandıracak. Umarım da niyeti ciddidir ama asla annene babana söyleme bunu kaldıramazlar silerler seni aileni de kimse için arla plana atma ailende yanında olsun sevgilin de.

Daha mantıklı bir çözüm bulamadınız mı gerçekten?:53:
Bence erkek arkadaşınız güzelce giyinsin alsın eline çikolatasını,pastasını
bir akşam evinize misafir olsun.. Annenin haberi olabilir onu yanına çekebilirsin.
Geçsin babanın karşısına efendim ben kızınızı seviyorum. Ona evlenme teklifi etmeden
sizinle tanışıp izninizi almak istedim. Lütfen beni tanımadan karar vermeyin.
Kızınızı ömür boyu mutlu edeceğimi göreceksiniz.. gibi etkili bir konuşma yapsın..
Baba olsaydım böyle bir erkekten etkilenirdim şahsen:ssz:

bunu ALLAH korusun benim kardeşlerimden biri yaşasa ve babam duysa ya öldürür yada kalpten gider...anladığım kadarıyla ailenizden pek çekinmiyorsunuz zaten öyleyse nekadar baskı yapsalarda sizi bi başkasıyla evlendiremezler zaten bence hiç gerek yok bilmelerine...

bence bu bi yöntem değil...bende çok zor durumda kaldım ailem istemedi.bi yanımda sevdiğim adam bi yanda ailem geçemiyosun ikisinden de...ama insan sabrederse oluyo...onların başını öne eğdirmeden kalbine indirmeden anlaşarak gönlünü alarak evlendim.şimdi mi?babam eşimin bana tavırlarını görünce yüzündki o mutlu ifadeyi görüyorum...

bence sakın ailene söyleme ne kadar üzüleceklerini hayal kırıklığına uğrayacaklarını tahmin edebiliyo musun ): başka bi yolunu bulursunuz, beklemeniz gerekiyosa bekleyin.. gerçekten aşıksanız zaten istikrarlı ilişkinizin önünde kimse duramaz zamanı gelince herkes ailesiyle konuşur..

bence ilişkiyi kürtajıı filan karrıştıracağınıza kaçın sevdiğiniz adama.en azından bu biraz daha kabullenilebilecek cinsten

bence ilişkiyi kürtajıı filan karrıştıracağınıza kaçın sevdiğiniz adama.en azından bu biraz daha kabullenilebilecek cinsten
kesinlikle haklısın

meraba arkadaşlar saçma gelebilir belki , canımdan çok sevdiğim erkek arkadaşımdan hamile kaldım yanlışlıkla:( şu an evlenme imkanımız olmadığı için kürtaj yaptırmak zorunda kaldık. Bu konuyla alakası yok ama ailem erkek arkadaşımı kesinlikle istemiyo farklı planları var oysa ben erkek arkadaşımı çok seviyorum aileme de bişey söyleyemiyorum karşılarına geçip ben onunla ilişkiye girdim de diyemiyorum:( bunu yapamam ne ben ne erkek arkadaşım bunu söyleyemyiz ama bunu bir şekilde duyurmamız lazım kürtaj olduğum yerde adıma giriş yapıldı eve ebe gönderme gibi yada ne bilim başka bi şekilde aileme nasıl duyurabilirm ailemden farklı şehirdeyim telefonda veya yüzyüze asla söyleyemem:( saçma gelcek sizlere belki ama inanın başka çarem yok ama çare ne onu da bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirimm..

icimden acıkcası sen manyakmsn demek geliyor ama demiycem yapabilceğin en mantıklı olan erkek arkadaşına kaacacaksın bu en kabul edilebilir yolun ailene duyurmaktaki amacın ne onu tam cözemedim neyse kacıvercen başka yolu yok bence

her işte bir hayır vardır..en azından bebek nasıl olur onu öğrenmiş oldunuz..korunmayınca oluveriyor işte..çok ilginç..bundan sonra daha dikkatli davranırsınız..ailene erkek arkadaşını sevdiğini,onsuz olamayacağını falan söyle..olmazsa kaç,evlen..2 ay sonra gebe kal,sonra buraya konu açarsın "kocamdan şiddet görüyorum-2" vs diye..o zaman da yardımcı oluruz.:51:

arkadaşım zor bi durumdasın anlıyorum bu zor durum kafanı karıştırmış neden kürtaj olduğunu söylemek için ısrar ediyorsun kendini hırpalıyorsun anlamadım açıkcası bunu söylememelisin bence ben sevdiğim insanla evlendim şükürler olsun sizin gibi cinsel ilişkimiz olmadı bizim biz 8 yılın sonunda evlendik sabrettik bekledik benimde ailem istemiyordu ben istiyorum çok seviyorum diye yıllarca çaba gösterdim sonra rabbim yüzümüze baktı nişanlandık bi şekilde olup gidiyo nişanlanınca ailem eşimi gerçekten çok sevdi onlarınki sadece tanımadıkları için önyargıydı onuda yıktık artık 4 aylık evliyim 3,5 aylıkda hamileyim herşey yoluna girip gidiyor kaçmana bile gerek yok babanın evinden gelinliğinde çıkarsın inşallah sadece biraz sabır ve çaba göstermelisiniz.

keşke o masuma kıymasaydın

ailen hamile olduğunu duyunca zaten seni evlendirmek zorunda kalırlardı.sende muradına ererdin..:50::50:

pardon ama nerde kürtaj oldunuz merak ettim özeller dahi yapmıyyo diye biliyrm yanlşmıyım acaba.yasakalndı çünkü.başka yollalrlamı acaba?ben burayı çok merak ettim..ayrıca iş işten geçtiktn sonra kürtajın ailenin bilmesi çok saçma onların gururu haysiyeti şerefleri ile oynamış oluyrsn ..hamile iken haberlri olsaydı bi nebze mecbur kalıp verirlrd ayrıca artık ikna ederek evleneblrsn.hamilesn sonuçta nasıl kıyabldnz anlamıyrm yaaa .işi yaparken zevk aldırırken ihtiyaç mecburiyt oluyo size..evlenmdn ilişkiye girmenn bedeli çok ağır hele bide tutucu aile ise.bunu yapabildiğine göre rahatsın diye blyrm ağır konuşyrm ama ksuusra bakma yumuşk davranamam çok sinirlendm yaa..

konu sahibesi kayiplara kari$mi$ yineee :)
aylenin onune evlenme cuzdanini koy daha az uzersin
tabi senin $u supermen sevgili imza atmayi kabul ederse

Back