bence ilişkiyi kürtajıı filan karrıştıracağınıza kaçın sevdiğiniz adama.en azından bu biraz daha kabullenilebilecek cinsten
kesinlikle haklısınbence ilişkiyi kürtajıı filan karrıştıracağınıza kaçın sevdiğiniz adama.en azından bu biraz daha kabullenilebilecek cinsten
meraba arkadaşlar saçma gelebilir belki , canımdan çok sevdiğim erkek arkadaşımdan hamile kaldım yanlışlıklaşu an evlenme imkanımız olmadığı için kürtaj yaptırmak zorunda kaldık. Bu konuyla alakası yok ama ailem erkek arkadaşımı kesinlikle istemiyo farklı planları var oysa ben erkek arkadaşımı çok seviyorum aileme de bişey söyleyemiyorum karşılarına geçip ben onunla ilişkiye girdim de diyemiyorum bunu yapamam ne ben ne erkek arkadaşım bunu söyleyemyiz ama bunu bir şekilde duyurmamız lazım kürtaj olduğum yerde adıma giriş yapıldı eve ebe gönderme gibi yada ne bilim başka bi şekilde aileme nasıl duyurabilirm ailemden farklı şehirdeyim telefonda veya yüzyüze asla söyleyemem saçma gelcek sizlere belki ama inanın başka çarem yok ama çare ne onu da bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?