kürtaj oldugunu bilseler kalplerine iner ama cinsel ilişkisi oldugunu bilirlerse inmez diyosun..bence kürtaj olayını bilmelerine gerek yok...kalplerine iner vhalla...o istemedikleri kişi ile cinsel haytaın olduğunu bilseler yeter en azından daha iyi....onuda sen döyleyebilirsin ...gidip anne bu kişile aramda başka şeyler geçti evlnmem şart onunla dersen belki fikirleri değişebilir....
ne bilim belki en azından evlendilirler istediği kişiyle ...aklıma başka bişi gelmedi vhalla...kürtaj oldugunu bilseler kalplerine iner ama cinsel ilişkisi oldugunu bilirlerse inmez diyosun..
bence konu sahibi arkadaş sen bize sorma, ailenin yasam tarzını ve verecekleri tepkiyi sen bilirsin..
tamam ama çok vaktimiz yok ailem başka biri konusunda aşırı baskı yapıyo, ailem evet benim iyiliğimi ister ama tanımadıkları için erkek arkadaşımı şüpheleri var sevgimden dolayı değil erkek arkadaşım gerçekten işinde gücünde ve gerçekten dürüst bi insan 3 yıldır birlikteyiz bir defa olsun kırmadı beni bende onu kırmadım ama çaresiz kaldık annem babamdan çok daha fazla tepki gösterecek eminim bunabaşka türlü her şekilde ikna etmeye çalıştımm ama dinlemiyolar ki bile beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?