kürtaj oldum ailemin haberi olsun istiyorum:( yardım edin lütfen

abcdel

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
3
0
16
İstanbul
meraba arkadaşlar saçma gelebilir belki , canımdan çok sevdiğim erkek arkadaşımdan hamile kaldım yanlışlıkla şu an evlenme imkanımız olmadığı için kürtaj yaptırmak zorunda kaldık. Bu konuyla alakası yok ama ailem erkek arkadaşımı kesinlikle istemiyo farklı planları var oysa ben erkek arkadaşımı çok seviyorum aileme de bişey söyleyemiyorum karşılarına geçip ben onunla ilişkiye girdim de diyemiyorum bunu yapamam ne ben ne erkek arkadaşım bunu söyleyemyiz ama bunu bir şekilde duyurmamız lazım kürtaj olduğum yerde adıma giriş yapıldı eve ebe gönderme gibi yada ne bilim başka bi şekilde aileme nasıl duyurabilirm ailemden farklı şehirdeyim telefonda veya yüzyüze asla söyleyemem saçma gelcek sizlere belki ama inanın başka çarem yok ama çare ne onu da bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirimm..

Geçmiş olsun.Çok seviyorsun tamamda ailenin yüreğine iner be canım yazık değilmi?her aile kızlarının iyiliğini ister onlar için güzel olanı düşünür plan yapar sen seviyorsun da eninde sonunda sevgilinin kabul ettirebilirsin zamanla.Ama böyle birşey bir anneye babaya söylenmezki babanın başını önüne eğersin üzülür kahrolur bence söyleme hele babanın ahını alma derim bence tabi.Ama zamanla kabul ettirebilirsin konuşarak önce anneni yanına çekerek

ben yanlıs anladım bence eve ebemi gitsin söylesin istiyosun eee yanındada 112 de yolla
birde sunu belirtiyim kürtaj dogum kontrol yöntemi değildir, güzel korunalım ve ne kendimize ne de bebeklerimize kıymayalım..

Son düzenleme:
tamam ama çok vaktimiz yok ailem başka biri konusunda aşırı baskı yapıyo, ailem evet benim iyiliğimi ister ama tanımadıkları için erkek arkadaşımı şüpheleri var sevgimden dolayı değil erkek arkadaşım gerçekten işinde gücünde ve gerçekten dürüst bi insan 3 yıldır birlikteyiz bir defa olsun kırmadı beni bende onu kırmadım ama çaresiz kaldık annem babamdan çok daha fazla tepki gösterecek eminim buna başka türlü her şekilde ikna etmeye çalıştımm ama dinlemiyolar ki bile beni

madem baskasıyla evlendirmek istiyolar demekki sen evlenebilirsin.. evlenmeni istememe yok yani.. ee erkek arkadasında madem ailenin dusundugunun aksine işinde gücünde biri, zorlıcan baskasıyla evlenmem dicen ve de evleneceksiniz..

bence kürtaj olayını bilmelerine gerek yok...kalplerine iner vhalla...o istemedikleri kişi ile cinsel haytaın olduğunu bilseler yeter en azından daha iyi....onuda sen döyleyebilirsin ...gidip anne bu kişile aramda başka şeyler geçti evlnmem şart onunla dersen belki fikirleri değişebilir....

Erkek arkadaşınız gerçekten sizi düşünüyor mu ? Bir kadının en yaşamak istemediği durumu yaşamışsınız hemde daha evlenmeden.
Keşke daha dikkatli olsaydınız diyeceğim fakat 'keşke'nin çaresi yok.
.....
Ailenizi siz tanıyorsunuz; başkasından duyunca çok mu üzülürler, tepkileri ne olur ?
Acaba siz kendiniz ailenize mektup mu yazsanız bu konuda ?

Ozaman sevdiğin çocukla git ailenin evine anlatsın çocuk kendini madem dürüst iyi bir çocuk biz seviyoruz birbirimizi diyin birlikte hem birbirinizden destek alır konuşursunuz bu olayı aile söyleyeceğine ölürümde başkasıyla olmam filan de biraz Türk filmi tadında olcak ama en azından aileni üzmemiş olursun.Ya birşey diyimmi bi ölüme çare yok şu dünyada anlat diren ne bileyim madem 3senedir birliktesiniz seni hamile bıraktı arkanda durcak araya büyüklerimi koyarsınız babanın sevdiği vs bi büyükten yardım al ikna etsin babanı

kürtaj oldugunu bilseler kalplerine iner ama cinsel ilişkisi oldugunu bilirlerse inmez diyosun..
bence konu sahibi arkadaş sen bize sorma, ailenin yasam tarzını ve verecekleri tepkiyi sen bilirsin..

belki gülebilirsiniz ama inanın yüzyüze telefonda mektupla hiç bi şekilde söyleyemem o cesaret yok malesef bende erkek arkadaşımda aynı şekilde çok üzgün 'sen ne istersen yapmaya hazırım' şeklinde ama bilmiyorum inanın bilmiyorum ne yapacağımı

kürtaj oldugunu bilseler kalplerine iner ama cinsel ilişkisi oldugunu bilirlerse inmez diyosun..
bence konu sahibi arkadaş sen bize sorma, ailenin yasam tarzını ve verecekleri tepkiyi sen bilirsin..
ne bilim belki en azından evlendilirler istediği kişiyle ...aklıma başka bişi gelmedi vhalla...

sen bencillik yapıp çocuğuna kıymışsın.. bence en başta bunun derdine yan.. ailene söylemekte bile korkarak hala bencilliğine devam ediyorsun..

canım, yükünü hafifletmek için bunu ailene söyleme işi bana biraz bencilce geldi, tabiki ailen ile paylaşacaksın ama bunun isteği samimiyetsiz bir yaklaşımmış gibi görülüyor. yaşadığın çok acı ancak şu var, aileninb perişanlığını kaldırabilecek misin ve ne kadar saklayabilirsin kendinde.
gördüğüm o ki en fazla annene söyleyebilirsin. inşallah her şey lehine gelişir.

gelde sinir olma yaa sen tut hamile kal ve o bebeğine kıy vicdan azabı çekeceğine ben nasıl derim derdindesin.. ben anlamıyorum yaa bu kadar mı kalpsiz oluyorsunuz

ögledir demiyorum ama ben burda yazılana göre yorum yapabilirim.. Ben konu sahibi arkadasın pek ailesini düşündüğünü de sanmıyorum, sadece erkek arkadasını.. Kürtaj olmus bir hanımın psikolojisi bile yok yanii ..
kimsenin cinsellik yasaması beni alakadar etmez, herkesin kendi kararı ancak madem dogurma sansın hiç yok , sans eseri hamile kaldım demekde biraz komik oluyor.. hangi devirdeyiz. erkeklere bişey olmuyor, bizlerin kendimize bakması lazım..
hele de ailene bu haber verme isteğin beni bitirdi yani,, dahada bişe demicem.. Allah basımıza vermesin

Son düzenleme:
Bi hata yapmışsınız ikinci bi hatayı neden yapmak istiyosunuz ailenizi üzmeten başka bi işe yaramaz bu düşünceniz.

ailen bu durumu bilmeden erkek arkadaşına karşı çıkıyorsa, durumu öğrenince onu kabul ederler mi?
aksine, kızımıza bunu nasıl yaptı, şeklinde bir düşünceye de kapılabilirler.

bence ailenizin duyması hiç iyi olmaz.
bundan sonra, lütfen ama lütfen, doğru düzgün korunun. cinselliği yaşayacaksanız da bilinçli yaşayın. hem masum canlara, hem de rahminize zarar vermenin önüne geçin. her sağlık kurumunda, bununla ilgili bilgiye ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Canim hayatta insanin basina hersey gelebilir kimse kimseyi kinamamali ve kimse kimseyi uzakdan yargilamamali bir hata yapmissin Evet bebegini aldirmissin ama bu seni kötü insan kilmaz bence asil kotuluk bencillik insanlarin boyle durumlarda birbirlerine destek degilde kostek olmaya calisip pydkolojisinin bozukmasina biraz daha yardimci olmaya calismalaridir! Hata insanlara Mahsusdur ve bir insani sadece Allah yargilayabilir bu yuzden bence bizlere sana laf soylemek dusmez sen akil danismissin tepki almissin iste bizim ulkemizde yazikki sorun Burda derdi olani hata yapani elesdirmeyi cok sever bizim insanlarimiz. Ben iki cocuk annesiyim ve bu olay her insanin cocugunun basina gelebilir kimse kinamasin arkadaslar... Sende bir an once cik ailenin karsisina anlat ölum Yok ya ucunda canim. Allah yardimcin olsun...

çocuk senle evlenmek istemiyorki sen neden ailene söylüyorsun ortada fol yok yumurta yok

babangil hadi madem bu adamla birlikte oldun evlen deseler napcan bu sefer erkek arkadaşın terk edecek

o yüzden evlenmek istemiyroum ahzır değilim felan ikna etceksin aileni

Boyle birsey aileye nasil soylenirki??? Benim fikrim erkek arkadasin seni sevmiyor cunku sevse aileni karsina konusurdu aileni bir sekilde ikna ettirir o masum cana kiymazdi sende simdi bu kadar dusunmezdin seven insan Kabul ettirir ablamdan biliyorum 4 senenin sonunda Kabul ettirdi simdi 12 senelik evli sende erkek arkadasinda sevgînizi en bastàn bu zamana kadar Kabul ettirebilirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…