Rabbim hayirlisiyla nasip etsin inşallahkürtajm sanırm bi yıl doldu ama spiralı çıkarmam.5 ay bitti
önclkle geçmiş olsn canm hamişliğinde maşşalh allah bağışlasn inşşlh biz o kadar beklemeyiz:)
saol canm teşekkürlerRabbim hayirlisiyla nasip etsin inşallah
amin cnm inşllh hayırlısıyla olur:)Tşkürler 2 yaşında oldu bile hatta üstüne 2 aylık bi kızım daha var.. Darısı başınıza inşallah tez zamanda
canm haberler nasıl inşallh bebişin gelmştir
ay üzüldm cnm ya bndede aynı işte 8 gün geçmesine rağmn test pozitif çıkmasına rağmn adt oldm şimdide soğan kürüne başlamşm bu ay inşlh tam 15 gün yapcmyok canım gele giden daha rabbim bilir elbet sende durum ne
ben dr gittim bu ay inofolic verdi bende baya kararsız kaldım adetin 14. günü bugün soğan kürüne başlasammı diye bir taraftanda diyorum tedavinin seyrini bozar belki düşünüp duruyorum öyle klomen falan vermedi zayıfla dedi 2 kilo verdim vermeye de devam ediyorumnapsam bilmiyorumay üzüldm cnm ya bndede aynı işte 8 gün geçmesine rağmn test pozitif çıkmasına rağmn adt oldm şimdide soğan kürüne başlamşm bu ay inşlh tam 15 gün yapcm
ya soğan suyu bnce zararı olmaz başla bnce belki tedavn daha iyi olur keşke bi dr a danışaydn cnm bilemedm şimdi inofolic ne işr yarıyomş adtn için mi yumurtalarn için mi?ben dr gittim bu ay inofolic verdi bende baya kararsız kaldım adetin 14. günü bugün soğan kürüne başlasammı diye bir taraftanda diyorum tedavinin seyrini bozar belki düşünüp duruyorum öyle klomen falan vermedi zayıfla dedi 2 kilo verdim vermeye de devam ediyorumnapsam bilmiyorum
ya soğan suyu bnce zararı olmaz başla bnce belki tedavn daha iyi olur keşke bi dr a danışaydn cnm bilemedm şimdi inofolic ne işr yarıyomş adtn için mi yumurtalarn için mi?
hm anladm cnm o zmn yapma soğn kürünü inşllh verdiği ilaç işe yarar cnm sıkma canını allah büyük belki bu ilaç iyi gelirdr a sordum bitkisel kürleri öneriyormusunuz dedim önermiyorum dedi inofolic te yumurta içinmiş canım yumurtaların kalitesini artırıyormuş
inşallah canım bu ilaç folik asit dedi ki bu ilacı kullan adet olmaz san gel dedi onu niye söyledi çözemedim yoğundu soramadım bende dedim kaç gün günüm geçerse geleyim dedi 10 gün adet in geçerse gelhm anladm cnm o zmn yapma soğn kürünü inşllh verdiği ilaç işe yarar cnm sıkma canını allah büyük belki bu ilaç iyi gelir
allahalla garipmş ilacı araştırdnmı nette bi baksana acaba adt gecikmesi yapıyomu diye kafm karıştı şimdi inşllh yan etkisi olmaz sendeinşallah canım bu ilaç folik asit dedi ki bu ilacı kullan adet olmaz san gel dedi onu niye söyledi çözemedim yoğundu soramadım bende dedim kaç gün günüm geçerse geleyim dedi 10 gün adet in geçerse gel
benim kafam 2 haftadır karışık araştırdım öyle yan etkisi yok yumurta kalitesini artırıyormuş ama neden öyle söyledi bilmiyorumm gebelik olur diyemi öyle dedi acaba diyorumallahalla garipmş ilacı araştırdnmı nette bi baksana acaba adt gecikmesi yapıyomu diye kafm karıştı şimdi inşllh yan etkisi olmaz sende
herhalde o yüzdndr ay inşllh olur cnm kullan ilacını bakalm ne olck:) umarm bebğin tutunr cnmbenim kafam 2 haftadır karışık araştırdım öyle yan etkisi yok yumurta kalitesini artırıyormuş ama neden öyle söyledi bilmiyorumm gebelik olur diyemi öyle dedi acaba diyorum
herhalde o yüzdndr ay inşllh olur cnm kullan ilacını bakalm ne olck:) umarm bebğin tutunr cnm
hm anldm cnm inşlh derdine dermn olabilir sende kafana takma inşlh gebe kalırsn bu ay cnm belki ilaç iyi gelirinş canım ya ama ben fikir yürütüyorum sadece net olarak ne için dediğini bir bilsem devlette bu dr çok iyi adam alanında ama aksi işte insan herşeyi soramıyor ama adam uzmanlığında çok iyi çok araştırmıştım bu dr u ben
üzüldm cnm ya dmk kısmetinde bu ay olmk yokmş canm bnde aynı adt oldm cnm yendn başldm soğn kürüne yendn bnmkide 4 5 gün oldu herhalde cnm artk dur bakalm bu ay herkzdn olumsz habrr geldi inşllh bidahaki ay hepimz müjdemizi verrz cnmYaptim canim ama olmadi hayirli haberi vermek isterdim ama adet oldum gene onca hap çatlatma iğnesi ve bu ay soğan kürü yapmama dahil olmadi tutmuyor hayirlusi canim bi§eyim yok ama yinede olmuyor alllah hayirlisi ni nasip etsin canim"Ayse cik" sen ne yaptn inşallah hayırlı haber verirsn bize :) bende bu ay yendn başladm soğan kürüne sanrm dört gün oldu inşşllh bu ay on beş gün yapacm:)
ya biliyomsn 100/50 olmş kürtajdn hemn sonra hamiş olan la kürtjdn sonra bir iki sene bebeği olmuyn hemn hemn aynıymş demekki bn anladm gerçkdn kısmt herşy dua etmkdn başka çaremz yokmş cnmAynen canim kismet inşallah olur bakiyorum herkesde durum ayni birimizden farkli bişey çiksa hamiş olsa insan ümitli olur umudumuzu kaybediyoruz bu haberleri okuyarak dahada umutsuzluğa düsüyor insan istemedende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?