İyi akşamlar bende mart ayında boş gebelik den kürtaj oldum şimdi 4aydır korunmuyoruz ama bişey yok daha bakalım Rabbim hayırlısı ile sağlıklı evlat versin sizin yinede bir evladınız varmış Allah bağışlasınkızlar bnm bi kızım var 3 yaşnda 18 yaşnda anne oldm kızm iki yaşındaydı kazayla gebe kaldm istemiyodm ama yinede takdiri ilahi dedim 4 aylık oldu karnm doktora cinsiyetini öğrenmk için gittim. Doktor bir aydır karnında ölmüş dedi şok oldm ne kadar istenmeyn bebek olsada annelik işte çok üzüldm sonra hmn kürtaj oldm ardndan spiral taktm kızm biraz büyüsn diye. Bu sene eşim kayınvalidemler feln illa kızına bi kardeş yap dediler aklımı çeldiler bnde ramaznda önce korunmayı bıraktm yaklaşık beş aydır da hamile kalamıyorm kafam karma karışk diğer iki bebeğimdede tek gece kaza oldu tek gecedede hmn hamile kalmştm şimdi kafam karmakarışk bnm gibi olan varmı kürtajdn sonra hamile kalamayan
ay inşallh canm olur bu ay en hayırlısndan tatlı bi bebiş helede ilk varya hiç bişeye benzemiyo ya insana bütün sorunlarını dertlerini unutturuyo allah isteyn herkeze nasip eder inşllh canmİyi akşamlar bende mart ayında boş gebelik den kürtaj oldum şimdi 4aydır korunmuyoruz ama bişey yok daha bakalım Rabbim hayırlısı ile sağlıklı evlat versin sizin yinede bir evladınız varmış Allah bağışlasınadetime son 3gün belirtiler ama inşllah psikolejik değildir
Allah razı olsun inşllah yorumunuz beni çok mutlu etti inşllah Rabbim nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlaray inşallh canm olur bu ay en hayırlısndan tatlı bi bebiş helede ilk varya hiç bişeye benzemiyo ya insana bütün sorunlarını dertlerini unutturuyo allah isteyn herkeze nasip eder inşllh canm
inşllh canm rabbim en kısada nasip eder inşllh ay yine bebek kırizm tuttu:)Allah razı olsun inşllah yorumunuz beni çok mutlu etti inşllah Rabbim nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar
Ya hayırlısı olsun tek test mi yapmıştınız belki üstüne görme falan olduysanız pozitifler çok yanılmazmış amabn her ay belirti yaşıyorm hep pskolojik mş inaşşlh sende öyle olmz cnm bu ay ki testim böyle çıkdı adtmi 7 gün geçiyodu ertesi gün adt oldm fotoda daha çok net deil canlı gördm ay nasıl mutlu oldm ya ertesi günde fıııs diye söndm işteEki Görüntüle 1669301
Maşallahinşllh canm rabbim en kısada nasip eder inşllh ay yine bebek kırizm tuttu:)şuna bak nasılda tatlı:)
valal canm adtm iki gün geçiyodu bt hcg yaptm negatifti bakdm adt olmuyorm zarn düznsizlşmşdi diye ümitlnmedm yedinci gün belirtilermde çok oldu dayanamdm idrar çıkdı dedm geç döllenme olmş herhalde ertesi gün yine yaptm 8 gün yani bakdm negatif neye uğradiğimi şaşrdm bi iki saat sonrada adt oldm ay çok karıştı işler anlayacağn:)Ya hayırlısı olsun tek test mi yapmıştınız belki üstüne görme falan olduysanız pozitifler çok yanılmazmış ama
:))Maşallah
önclkle geçmiş olsn canm hamişliğinde maşşalh allah bağışlasn inşşlh biz o kadar beklemeyiz:)Ben kürtajdan tam 1 sene sonra aynı tarihte hamile kaldım..
geçmş olsn canm çok üzüldm bazıları kürtaj olduğnda hmn hamile kalıyo inşllh seninkide öyle olur ne çok ümitln nede çok üzül biliyorm ister istmz insn üzülüyo kafasına çok takıyo bn yapamıyorm bari siz yapın oluruna bırakn allah yar ve yardmcnz olur inşlh her konudaİyi akşamlar kızlar okuyunca çok üzüldüm bende kurtaj olmak zorunda kaldım 28 gün oldu hemen istiyorum hamilelik daha adet olmadım bekliyorum umutsuzluğa kapıldım şimdi aslında herkes kurtaj veya düşük sonrası hemen olur diyo ama böyle okuyuncada kötü oldum
Canım inan bende yapamiyorum hemen olsun istiyorum Allah ın takdiri ama düşünmeden edemiyorum ve zaman da hiç geçmiyor çok zor bi süreçgeçmş olsn canm çok üzüldm bazıları kürtaj olduğnda hmn hamile kalıyo inşllh seninkide öyle olur ne çok ümitln nede çok üzül biliyorm ister istmz insn üzülüyo kafasına çok takıyo bn yapamıyorm bari siz yapın oluruna bırakn allah yar ve yardmcnz olur inşlh her konuda
Allah yardımcın olsun canm Rabbim kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşllah çok geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar okuyunca çok üzüldüm bende kurtaj olmak zorunda kaldım 28 gün oldu hemen istiyorum hamilelik daha adet olmadım bekliyorum umutsuzluğa kapıldım şimdi aslında herkes kurtaj veya düşük sonrası hemen olur diyo ama böyle okuyuncada kötü oldum
kürtajm sanırm bi yıl doldu ama spiralı çıkarmam.5 ay bittiCanım inan bende yapamiyorum hemen olsun istiyorum Allah ın takdiri ama düşünmeden edemiyorum ve zaman da hiç geçmiyor çok zor bi süreçsenin ne kadar oldu
Anladım cnm bundada vardır bi hayır Zaman'ı var demek kivalal canm adtm iki gün geçiyodu bt hcg yaptm negatifti bakdm adt olmuyorm zarn düznsizlşmşdi diye ümitlnmedm yedinci gün belirtilermde çok oldu dayanamdm idrar çıkdı dedm geç döllenme olmş herhalde ertesi gün yine yaptm 8 gün yani bakdm negatif neye uğradiğimi şaşrdm bi iki saat sonrada adt oldm ay çok karıştı işler anlayacağn:)
haklısn valla cnm bnde öyle düşünüyorm zatn elbet vardr bundada bir hayır rabbm nelere kadirdir kiAnladım cnm bundada vardır bi hayır Zaman'ı var demek ki
Sağol canım Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin inşallahAllah yardımcın olsun canm Rabbim kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşllah çok geçmiş olsun
Âmin inşllahSağol canım Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?