kürtaj oldukdan sonra hamile kalamayanlar:(

İyi akşamlar bende mart ayında boş gebelik den kürtaj oldum şimdi 4aydır korunmuyoruz ama bişey yok daha bakalım Rabbim hayırlısı ile sağlıklı evlat versin sizin yinede bir evladınız varmış Allah bağışlasın adetime son 3gün belirtiler ama inşllah psikolejik değildir

ay inşallh canm olur bu ay en hayırlısndan tatlı bi bebiş helede ilk varya hiç bişeye benzemiyo ya insana bütün sorunlarını dertlerini unutturuyo allah isteyn herkeze nasip eder inşllh canm

ay inşallh canm olur bu ay en hayırlısndan tatlı bi bebiş helede ilk varya hiç bişeye benzemiyo ya insana bütün sorunlarını dertlerini unutturuyo allah isteyn herkeze nasip eder inşllh canm
Allah razı olsun inşllah yorumunuz beni çok mutlu etti inşllah Rabbim nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar

bn her ay belirti yaşıyorm hep pskolojik mş inaşşlh sende öyle olmz cnm bu ay ki testim böyle çıkdı adtmi 7 gün geçiyodu ertesi gün adt oldm fotoda daha çok net deil canlı gördm ay nasıl mutlu oldm ya ertesi günde fıııs diye söndm işte

Ya hayırlısı olsun tek test mi yapmıştınız belki üstüne görme falan olduysanız pozitifler çok yanılmazmış ama

Ya hayırlısı olsun tek test mi yapmıştınız belki üstüne görme falan olduysanız pozitifler çok yanılmazmış ama
valal canm adtm iki gün geçiyodu bt hcg yaptm negatifti bakdm adt olmuyorm zarn düznsizlşmşdi diye ümitlnmedm yedinci gün belirtilermde çok oldu dayanamdm idrar çıkdı dedm geç döllenme olmş herhalde ertesi gün yine yaptm 8 gün yani bakdm negatif neye uğradiğimi şaşrdm bi iki saat sonrada adt oldm ay çok karıştı işler anlayacağn:)

İyi akşamlar kızlar okuyunca çok üzüldüm bende kurtaj olmak zorunda kaldım 28 gün oldu hemen istiyorum hamilelik daha adet olmadım bekliyorum umutsuzluğa kapıldım şimdi aslında herkes kurtaj veya düşük sonrası hemen olur diyo ama böyle okuyuncada kötü oldum

geçmş olsn canm çok üzüldm bazıları kürtaj olduğnda hmn hamile kalıyo inşllh seninkide öyle olur ne çok ümitln nede çok üzül biliyorm ister istmz insn üzülüyo kafasına çok takıyo bn yapamıyorm bari siz yapın oluruna bırakn allah yar ve yardmcnz olur inşlh her konuda

Canım inan bende yapamiyorum hemen olsun istiyorum Allah ın takdiri ama düşünmeden edemiyorum ve zaman da hiç geçmiyor çok zor bi süreç senin ne kadar oldu

Allah yardımcın olsun canm Rabbim kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşllah çok geçmiş olsun

Anladım cnm bundada vardır bi hayır Zaman'ı var demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…