kürtaj oldukdan sonra hamile kalamayanlar:(

Canım soğan kürünü nasıl yaptın içtin öğrenebilir miyim?
Canm iki bardak suyu kaynatiyosn içine kapuguyla soğanı dörde bölüp atiyosn beş dk daha kaynatiyosn sonra altını kapatıp ilinmasini bekliyosn ve iciyosn sabah aksam AC karina 15 gün iciyosn cnm

Iste bilincsiz kadinlar

Bilincsiz evlilikler

Hersey kazara !!

Yakinda kazara evlendimde denebilir

Allah verdiyse sorgulamak bize dusmez

O degilde baretsiz geziyorum insaatta hala bi kaza gelnedi basima kahretsin

Iste bilincsiz kadinlar

Bilincsiz evlilikler

Hersey kazara !!

Yakinda kazara evlendimde denebilir

Allah verdiyse sorgulamak bize dusmez

O degilde baretsiz geziyorum insaatta hala bi kaza gelnedi basima kahretsin
Tatlım ne demek istediğini kime ne dediğini anlamadım biraz aydınlatırmısn beni - Pardon

Tatlım ne demek istediğini kime ne dediğini anlamadım biraz aydınlatırmısn beni - Pardon
D3mek istedigim kazara diye birsey yoktur bilincsiz bireyler vardir

Bebegin icin uzgunum fakat allah her evladi rizkiyla verir

D3mek istedigim kazara diye birsey yoktur bilincsiz bireyler vardir

Bebegin icin uzgunum fakat allah her evladi rizkiyla verir
Canm benm kazayla derkn prezervatif yırtıldı ve tek gecede kaldm rabbim kısmet etti gebe kaldm dedm illa bu kadar detayamı ineyim yani bu bir ikincisi evldn rızıkıyla geldiğini biliyorz ama kpnumuz bu deil üçüncüsü bilinçsiz vardır birde birşeylerin istem dışı olması hata veyahut yanlışlık vardır anladnmı tatlım biz bunun bilincindeyz sen deilsn sen git bilinçli kadın ol bakalım rabbim karşına ne çıkaracak

Allah askina bilincin istem disinin ne oldugunu bana ogretecek en son insan sizsiniz .

Ne kadar negatif dusunen bir insansiniz ki yorumu nerelere cektiniz .

O zaman kiziniz 2 yasindaymis suan 3
1 yil icinde okudu evlendi denilebilecek bir yasami geldi ki ?

Evet cocuk bakimi zordur ama bir diger evladinizi bunlara bahane gostermeyin.

Cocuk bakiminda her yasin zorlugu vardir
ama bir diger kardesin hicbir zaman bunu zorlastirdigini dusunenlerden degilim .

Her neyse iyi geceler

Allahallah çattık gece gece cnm kardeşm sanamı sorcm ne zmn çocuk yapacağımı şimdimi bir sene öncemi benm kafama yattığını ha sen kazayla gebe kaldiğimi niye illa bilinçlidr diyosun kıtmısn yavrum sen senin derdn ne amacn ne sorunun ne hastamısn yoksa

Bayan !
iyi geceler !

banane ne zaman yaparsan yap
banami yapiyorsun ?

Biraz edebinizi takinin
soz yorumdaki ironiyi bile anlamayan bor insansiniz
lutfen irdelemeyin ve bana cevap yazmayin .
demek istedigim
hersey rizkiyla gelir
bilincli ya da bilincsiz buna sen ben karar veremeyiz

Ben bilinsiz lafina inanmiyorum
yoksa bir problem yok
aldirir misin bilemem zaten hakkinda hayirlisi neyse olmus
zaman gecmis gtmis konustugum ortaya
Sana ozel degil
iyi geceler

Hastamısn tatlım ya ben yorumu anlıyorm cnm boş insanda anlamyanda edepsizde sensn tatlım hakkımda hayırlı olup olmadığınıda rabbim bilir senin ne haddine hem ben rabbim gönderdi diyip amenna dedm bebğimi büyürmeye karar verdm kısmtnde yokmş öldü sen ne diyosn inan anlamıyorm ne dmk istediğini samimi söylüyorm sorunun ne neye kızdn onuda çözmş deilm ya:)

Byyyy
cidden ugrasamicam

Zaten bebegini kaybetmisdin daha fazla konusup gunaha grmeyelim
iyi geceler

yok canım bir gelişme aynı bildiğin gibi işte şu an diyet spor yapıp ideal kiloma inmeye çalışıyorum önümüzdeki aya sanırım ilaca başlicak bana
Üzülme cnm allah büyük sen canını sıkma inşllh ideal kgmına düşersn sonrada ilaca gerek kalmadn bebğn olur cnm

inşallah canım rabbim duysun sesimizi sende ne var ne yok
İnşalah canm amin. Bende Bekliyorm cnm ya karşk oldu geçn ay yazmştm ya dur bakalm bu ay soğn kürünn faydası olckmı bugün fenaym ama cnm ya sabahdn beri bulantı baş dönmesi ayağı kalkamıyorm kendimi hiç iyi hissetmiyorum allah sonunu hayra çevirir inşallah

kızlar dr bana klomen verdi kullandm bugünde gittim çatlatma iğnesi aldm yarn sabah saat 10 da vurcm inşallh hayırlısıyla bebişm tutar haber ederm size inşallh sizdnde hayırlı haberler gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…