• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj oldukdan sonra hamile kalamayanlar:(

Kızlar Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin inşllah benim bugün adet günüm bakalım belki ben size umut olurum inşllah :anneadayı::KK200::KK46:

İnşllah gelen giden yok göğüslerim acıyo kasıklarım batıyo belim Ağrıyo ve karın şişliğim var bi kaç gündür :KK73::KK49::21: hayırlısıyla :anneadayı: inşllah :KK46::KK46:

ay bu belirtiler ve adt gecikmesi sürkli benii çiledeen çıkardıı inan günmde olsm yine o kadr adt olduğuma yıkılmayacm hersefrnde gecikiyo ve belirti oluyo ( sanrm pskoljk) o beni yıkıyo asya_01 dada aynı durm varmş o yüzdn biz ümitleneniyorz inşllh sennki bu ay olur bizde sırayı bozmadn takip ederz seni:):KK200::KK46:

Kızlar bişey sorucam kürtajdan sonra kalçamda ağrı kaldı ilk oturamıyordum acıyordu şimdi de adet yaklaşınca acıyo sanki bi yere vurarsın morarır ya öyle acı ara ara oluyo merak ettim sizde bi sıkıntı oldu mu acaba

Kızlar bişey sorucam kürtajdan sonra kalçamda ağrı kaldı ilk oturamıyordum acıyordu şimdi de adet yaklaşınca acıyo sanki bi yere vurarsın morarır ya öyle acı ara ara oluyo merak ettim sizde bi sıkıntı oldu mu acaba

bende öyle bişey olmadı canım ama kürtajın vucudundaki hasarı belirtileri falan 3 ay sonra geçiyor 3 aya kadar normal yani aklında bulunsun canım

bende öyle bişey olmadı canım ama kürtajın vucudundaki hasarı belirtileri falan 3 ay sonra geçiyor 3 aya kadar normal yani aklında bulunsun canım
Teşekkür ediyorum sağol adetim geçeli yedi gün oldu belirtilerimi daha önce yazmıştım ve sabredip testi bugün yaptım sonuca bakarmısınız

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    83,1 KB · Görüntüleme: 88
Teşekkür ediyorum sağol adetim geçeli yedi gün oldu belirtilerimi daha önce yazmıştım ve sabredip testi bugün yaptım sonuca bakarmısınız
gününde geçmiş canım hamilesin Allahın izniyle gözün aydınn hemen kan testi yaptır canımm

gününde geçmiş canım hamilesin Allahın izniyle gözün aydınn hemen kan testi yaptır canımm
Allah razı olsun bu sefer bi sıkıntı olmadan inşllah kucağıma alırım bu kadar net beklemiyordum bi umut vardı ama hemen çıkınca teste çok tuhaf oldum allahım kaç aydır istiyodum çok şükür

Hemen kan testi mi yaptırmam gerekiyor biraz beklesem bişey olur mu ilk sayılır yine tam bilmiyorum ne olacak

Hemen kan testi mi yaptırmam gerekiyor biraz beklesem bişey olur mu ilk sayılır yine tam bilmiyorum ne olacak

yok canım benim hiçç bekleme kan testini yaptır 2 veya 3 gün sonra da kadın doğumcuya git keseyi o zaman görürsün Allahın izniyle herhangi bir rahatsızlık varmı canım sende beklemiyordum dedin ya ondan sordum bende polikistik over var bende çabuk beklemiyorum çünkü

yok canım benim hiçç bekleme kan testini yaptır 2 veya 3 gün sonra da kadın doğumcuya git keseyi o zaman görürsün Allahın izniyle herhangi bir rahatsızlık varmı canım sende beklemiyordum dedin ya ondan sordum bende polikistik over var bende çabuk beklemiyorum çünkü
Allah'a şükür bildiğim bi sıkıntım yok ama 1buçuk yıl oldu her ay bekleyip sonu hüsran olunca insan şaşkın oluyo inanamıyor

Allah'a şükür bildiğim bi sıkıntım yok ama 1buçuk yıl oldu her ay bekleyip sonu hüsran olunca insan şaşkın oluyo inanamıyor
haklısın canımm bende 1 buçuk yıldır istiyorum 6 ay denedikten sonra oldu ama kaybettim rabbim neylerse güzel eyler elbet vardır zmanı sen dediğim gibi yap canım kan testini hemen yaptır dr giderkende yanında götür sonucu baksn inş yavrunu kucağına hayırlısıyla bu kez alırsın

haklısın canımm bende 1 buçuk yıldır istiyorum 6 ay denedikten sonra oldu ama kaybettim rabbim neylerse güzel eyler elbet vardır zmanı sen dediğim gibi yap canım kan testini hemen yaptır dr giderkende yanında götür sonucu baksn inş yavrunu kucağına hayırlısıyla bu kez alırsın
Âmin inşllah Allah razı olsun iyiki varsınız kimseyle paylaşamadığımı sizlere anlatıyorum

Âmin inşllah Allah razı olsun iyiki varsınız kimseyle paylaşamadığımı sizlere anlatıyorum
burada birçok kadın aynı şeyi söylüyor canım konu komşuyu bırak akrabalar akrepten beterler burda derdimizi anlıyoruz en azından fitne fesat yok Allah sendende razı olsun gönlündekini nasip etsin rabbimm...

burada birçok kadın aynı şeyi söylüyor canım konu komşuyu bırak akrabalar akrepten beterler burda derdimizi anlıyoruz en azından fitne fesat yok Allah sendende razı olsun gönlündekini nasip etsin rabbimm...
Âmin inşllah Rabbim sizlerede nasip etsin
:anneadayı: Ayy resmen hamileyim kocişime Nasıl söylesem ki o_O:KK46::KK46::KK200:

Âmin inşllah Rabbim sizlerede nasip etsin
:anneadayı: Ayy resmen hamileyim kocişime Nasıl söylesem ki o_O:KK46::KK46::KK200:
akşam güzel bir sofra hazırla güzelce saç makyajını yap mis gibi giyin bir çift bebiş patiği yada ayakkabısı a onuda masanın yanına koy öyle söyle sevdiği yemekleri de yap ayy çok romantikkkk :KK200:

aynn ya geçn ay adetmn ilk günü başladm soğan kürüne 6 gün düsenli yaptm yumurta kisim vardı 2.5 cm onun için yaptm doktora gittiğimde temzlendiğini duyar duymaz yine bıraktm ibrhm saraçoğlu bir kadın en az 6 ayda bir 15 gün düznli yapmalı diyo bn hmn işim bitti bırakdm sanki şimdide adtmn 4 günü yapmk istiyorm ama nerde o gt:)

Canım soğan kürünü nasıl yaptın içtin öğrenebilir miyim?

Soktayim ya ayn 20 de adet oldm 22 sinde sogn kurune başladım 14 gün icdm iki gundurde temeli atmaya basldk yani adtmn 15 ve 16 gecesi yumurtamn catladigi gün bugünde adet oldm hayatımda ilk defa bu kadar erken oldm daha 7 gündür temizlenmsm nasıl oldu anlamdm soğan kurumu boyle yaptı bilmiyorum ve sancidn olcm inslh soğan kurundendir başka birşeyden değildir inslh:( saskinm hayla ya

Back