• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj oldukdan sonra hamile kalamayanlar:(

Sogan kurunu 1haftadir yapiyorum canim ayin 15 ine kaar havuc kurunude yapicam bakalim Hayirlisi guzel sonuclar alirim inş...canim

ya kızlar grçen ayn 14 de adet oldm bnm adetm kornmayı bıraktığmdn beri ya düzensz oluyo yada 30 günde bir şimdi 5 6 gün kaldı eğer 30 günde bir olursa gidip kan tahlili yapsam çıkarmı ya çok merak ediyorm bu ay sanki var gibime geliyo

hıh işte şu an senin yaşadığın şeyin aynısını ben yaşıyorum 30 günde br oluyosam eğer bugün adet günüm yok eğer bu netteki otomatik hesaplayıcılar varya ovu hesaplıyor orda 34 günde bir çıkıyor bende bekliyorum kaç gündür kafa patlatıyorum düşüne düşüne belirsizlik insanı kahrediyor yaaa:mad:

hıh işte şu an senin yaşadığın şeyin aynısını ben yaşıyorum 30 günde br oluyosam eğer bugün adet günüm yok eğer bu netteki otomatik hesaplayıcılar varya ovu hesaplıyor orda 34 günde bir çıkıyor bende bekliyorum kaç gündür kafa patlatıyorum düşüne düşüne belirsizlik insanı kahrediyor yaaa:mad:
aynn ya düzensiz oldusa hiç bişey yapamıyosn ben bu ay 14 15 16 gece yaptm hangisinde uvo tarihise eğer artk dur bakalm ya düznsiz olduğndn beri daha çıldırttı beni önce 28 günde bir oluyodm hiç günm aksamıyodu spirali çıkardığımdn beri böyle oldu of ya

bugün tam 30 günmü oldu adetn

yok canım adet olmadım kan testi yaptırdım bugün negatif adet olmayı bekliyorum

yok canım adet olmadım kan testi yaptırdım bugün negatif adet olmayı bekliyorum
ay ciddimsn ya üzülme cnm inşallh önmzdeki ay olur bnce adt olursn bu ay sende soğn kürü yap adetnde düznlenir hem bnmde beş günm kaldı adet olursm bu ay bnde tam onbeş gün yapacm

bende ondan ümitlenmiştim zaten canım bu ay soğan kürü yaptım ben canım malesef sonuç yine hüsrann

bende ondan ümitlenmiştim zaten canım bu ay soğan kürü yaptım ben canım malesef sonuç yine hüsrann
hı yapmışmıydn sen ay üzülme cnm ya inşallh bidahaki ay bebğin tutunur annesini bekletmez daha fazla canını sıkma sabır herşeyn ilacı kafanada takmamaya çalış cnm

:KK33::KK36::KK36::KK36:
Ne oldu Ay secik adet oldun mu sogan kuru ise yaradimi sence
tam adetm sekiz gün geçti test yaptm pozitif çıktı tam netti ikinci çizgi sekizinci gün adet oldm bişey anlamdm bnde testmi bozkdu yoksa düşükmü yaptm yada hormnlarmmı bozlmş ah ah :( bu arada teşşekür ederm cnm merak edip sorduğn için

canm haberler nasıl inşallh bebişin gelmştir

Kizlar bir sorum olacak kürtajdan sonra yani ben muayeneye gitmedim öyle kanama vs olmamıştı fazla ağrımda olmadı hatta doktor çok başarılı yaptı demiştim sizce bir sıkıntı olmuş olabilirmi 7 haftalikti ondan sonra farklı sebeplerden 1 karindan 2 alttan 3 kere ultrasona girdim olsa orda cikarmiydi
sende durmlr nasıl canm adetn düzldimi? kızlar hadi ya hatırlı güzl haber vern lütfen

Back