1 yil oldu görünür mu hala ne dersinkürtajı yapan dr bi git bnce durumu anlat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yil oldu görünür mu hala ne dersinkürtajı yapan dr bi git bnce durumu anlat
bi gitmezkdn zarar gelmez hem içinde rahat eder cnm hem adetinide anlatırsn bakalım ne diyecek1 yil oldu görünür mu hala ne dersin
inşallh cnm rabbim şifasını gönderir hayırlı haberlerini bekliyorz inşallhSogan kurunu 1haftadir yapiyorum canim ayin 15 ine kaar havuc kurunude yapicam bakalim Hayirlisi guzel sonuclar alirim inş...canim
aynn ya düzensiz oldusa hiç bişey yapamıyosn ben bu ay 14 15 16 gece yaptm hangisinde uvo tarihise eğer artk dur bakalm ya düznsiz olduğndn beri daha çıldırttı beni önce 28 günde bir oluyodm hiç günm aksamıyodu spirali çıkardığımdn beri böyle oldu of yahıh işte şu an senin yaşadığın şeyin aynısını ben yaşıyorum 30 günde br oluyosam eğer bugün adet günüm yok eğer bu netteki otomatik hesaplayıcılar varya ovu hesaplıyor orda 34 günde bir çıkıyor bende bekliyorum kaç gündür kafa patlatıyorum düşüne düşüne belirsizlik insanı kahrediyor yaaa![]()
bugün tam 30 günmü oldu adetnhıh işte şu an senin yaşadığın şeyin aynısını ben yaşıyorum 30 günde br oluyosam eğer bugün adet günüm yok eğer bu netteki otomatik hesaplayıcılar varya ovu hesaplıyor orda 34 günde bir çıkıyor bende bekliyorum kaç gündür kafa patlatıyorum düşüne düşüne belirsizlik insanı kahrediyor yaaa![]()
bugün tam 30 günmü oldu adetn
hm anladm cnm inşallh gecikmesnn sonu hayır olur cnm inşallh sende bebişine kavuşursnaynen canım 30 u
ne yaptn cnm adt oldnmuaynen canım 30 u
ay ciddimsn ya üzülme cnm inşallh önmzdeki ay olur bnce adt olursn bu ay sende soğn kürü yap adetnde düznlenir hem bnmde beş günm kaldı adet olursm bu ay bnde tam onbeş gün yapacmyok canım adet olmadım kan testi yaptırdım bugün negatif adet olmayı bekliyorum
hı yapmışmıydn sen ay üzülme cnm ya inşallh bidahaki ay bebğin tutunur annesini bekletmez daha fazla canını sıkma sabır herşeyn ilacı kafanada takmamaya çalış cnmbende ondan ümitlenmiştim zaten canım bu ay soğan kürü yaptım ben canım malesef sonuç yine hüsrann
tam adetm sekiz gün geçti test yaptm pozitif çıktı tam netti ikinci çizgi sekizinci gün adet oldm bişey anlamdm bnde testmi bozkdu yoksa düşükmü yaptm yada hormnlarmmı bozlmş ah ahNe oldu Ay secik adet oldun mu sogan kuru ise yaradimi sence
sen ne yaptn inşallah hayırlı haber verirsn bizeNe oldu Ay secik adet oldun mu sogan kuru ise yaradimi sence
canm haberler nasıl inşallh bebişin gelmştirhıh işte şu an senin yaşadığın şeyin aynısını ben yaşıyorum 30 günde br oluyosam eğer bugün adet günüm yok eğer bu netteki otomatik hesaplayıcılar varya ovu hesaplıyor orda 34 günde bir çıkıyor bende bekliyorum kaç gündür kafa patlatıyorum düşüne düşüne belirsizlik insanı kahrediyor yaaa![]()
sende durmlr nasıl canm adetn düzldimi? kızlar hadi ya hatırlı güzl haber vern lütfenKizlar bir sorum olacak kürtajdan sonra yani ben muayeneye gitmedim öyle kanama vs olmamıştı fazla ağrımda olmadı hatta doktor çok başarılı yaptı demiştim sizce bir sıkıntı olmuş olabilirmi 7 haftalikti ondan sonra farklı sebeplerden 1 karindan 2 alttan 3 kere ultrasona girdim olsa orda cikarmiydi