Inşallah stres yaptım çok etkileniyor olabilir mesela bu ay stresten 4 gün önce regl oldumanladım büyük ihtimal hrmon lardan kaynaklanıyordur dert etme düzelir
amin cnm inşlhsabır sabır beklicez rabbim sığınıcaz çok şükür yine bu günümüze dermansız dert vermesin rabbimm
Bana mı yok doktor çok iyi ilgilenmedi o haplar ise yarar mı gerçektenadet söktürcü hap vermdimi dr sana oda iyi gelebilir cnm
evet cnm işe yarıyo onlar dr nu değiştir daha iyi bi dr a git bnceBana mı yok doktor çok iyi ilgilenmedi o haplar ise yarar mı gerçekten
Peki sen kullandin mi? Bir zararı olur muevet cnm işe yarıyo onlar dr nu değiştir daha iyi bi dr a git bnce
bn kullanmştm cnm bi ara çok iyi gelmşti bnce kutusu hala var bnde bi araym bulursm adını söylerm cnmPeki sen kullandin mi? Bir zararı olur mu
Adetimi söktürür se çok sevinirim ya adet oluyorum olmasına ama yarım kalıyor gibiyimbn kullanmştm cnm bi ara çok iyi gelmşti bnce kutusu hala var bnde bi araym bulursm adını söylerm cnm
Adetimi söktürür se çok sevinirim ya adet oluyorum olmasına ama yarım kalıyor gibiyim
Adetimi söktürür se çok sevinirim ya adet oluyorum olmasına ama yarım kalıyor gibiyim
Ha tam yarın doktora gidicem bakalım sen adet görmüyor muydun da doktor verdi? Herhangi bir sorun ciktimi ne çok soru sordum yahu :)cnm bak buldm bunu kullnmştm iyi gelmişti dr bi danş da kulln bnce
yok cnm estafllh bnmde adetm azdı dr o ilacı verdi söküldü biraz işte ama soğan kürü daha iyidi ya mucizevi bişey gerçkdnHa tam yarın doktora gidicem bakalım sen adet görmüyor muydun da doktor verdi? Herhangi bir sorun ciktimi ne çok soru sordum yahu :)
Sogan a başladım bugün bakalım kanamam articakmiyok cnm estafllh bnmde adetm azdı dr o ilacı verdi söküldü biraz işte ama soğan kürü daha iyidi ya mucizevi bişey gerçkdn
inşlh toparlanr cnm haberlerini bekliyorm cnm inşlh hayrlı habr verirsnSogan a başladım bugün bakalım kanamam articakmi
hadi inşallh cnm haberdar et bizi olurmu:)Sogan a başladım bugün bakalım kanamam articakmi
keşke gitseymşsn cnm ama sanmıyorm bi sorun olsaydı çıkardıKizlar bir sorum olacak kürtajdan sonra yani ben muayeneye gitmedim öyle kanama vs olmamıştı fazla ağrımda olmadı hatta doktor çok başarılı yaptı demiştim sizce bir sıkıntı olmuş olabilirmi 7 haftalikti ondan sonra farklı sebeplerden 1 karindan 2 alttan 3 kere ultrasona girdim olsa orda cikarmiydi
Yani ne gibi bir sorun çıkıyor bilmiyorum ama kanamam fazla olurdu azalmazdi öyle okudum ultrasonda bi doktor söylerdi heralde değil mikeşke gitseymşsn cnm ama sanmıyorm bi sorun olsaydı çıkardı
kürtajı yapan dr bi git bnce durumu anlatYani ne gibi bir sorun çıkıyor bilmiyorum ama kanamam fazla olurdu azalmazdi öyle okudum ultrasonda bi doktor söylerdi heralde değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?