• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj oldukdan sonra hamile kalamayanlar:(

ay cnm ya rabbim isteyn herkeze verr inşlh sen üzülme allahdn ümidini krsme bu ay bnmde bi ümidm var sanki bu ay bnm olcak ama hadi hayrlısı:)

rabbim sesimizi duyuyo zatn zamanı gelmemş emin ol vardr bundada bi hayır işte beklemek zor:KK43:

sabır sabır beklicez rabbim sığınıcaz çok şükür yine bu günümüze dermansız dert vermesin rabbimm

Adet miktarında azalma meydana geldi kürtajdan 3 ay sonra ne yapmam gerek eski adete kavusabilirmiyim

canım bence iyi bir kadın doğumcuya git sen bir de bitkisel kürler dene tıpla da herşey bitmiyor onları dene bence

Salı günü gidicem sence eski haline döner mi ya kürtajdan sonra böyle mi oluyo
canım şimdi herkesin bünyesine göre değişiyor bana kalırsa döner çünkü vucüd anca kendini topluyor kürtaj da doğum gibi vucudu bünyeyi deforme ediyor 6 ay geçiyor anca adet düzeni kendini buluyor dr a git ama bitkisel kürüde mutlaka yap bak soğan kürü söktürüyor mesela

canım şimdi herkesin bünyesine göre değişiyor bana kalırsa döner çünkü vucüd anca kendini topluyor kürtaj da doğum gibi vucudu bünyeyi deforme ediyor 6 ay geçiyor anca adet düzeni kendini buluyor dr a git ama bitkisel kürüde mutlaka yap bak soğan kürü söktürüyor mesela
Temmuzda 1 yil oldu adet olmama gibi bir sorunum yok ama miktarında n yakiniyorum o kadar çok internette araştırma yapiyorumki girm3digim sayfa kalmadı daha 22 yaşındayım menepoz olduğunu bile dusundum

Temmuzda 1 yil oldu adet olmama gibi bir sorunum yok ama miktarında n yakiniyorum o kadar çok internette araştırma yapiyorumki girm3digim sayfa kalmadı daha 22 yaşındayım menepoz olduğunu bile dusundum

yok canım ya sen bence dediğim gibi iyi bir kadın doğumcuya git sana verceği tedaviyle düzene girer ve bitkisel kürleride kullan

yok canım ya sen bence dediğim gibi iyi bir kadın doğumcuya git sana verceği tedaviyle düzene girer ve bitkisel kürleride kullan
Teşekkürler Mart gibi hormonlarima baktirmistim sonuçlar bunlar prolaktin yüksek oda yapar diyorlar diğerleri sence normalmi

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-19-23-34-12.png
    Screenshot_2015-03-19-23-34-12.png
    154,4 KB · Görüntüleme: 147
ploraktinin adet azalmasının sebeplerinden olacağını duymuştum ama ötekilerinden anlamıyorum canımya bu ayki adetin 3. günü bende gidicem hormon tahlili alıcak dr o testleri yenilet bence bu gideceğin dr a

ploraktinin adet azalmasının sebeplerinden olacağını duymuştum ama ötekilerinden anlamıyorum canımya bu ayki adetin 3. günü bende gidicem hormon tahlili alıcak dr o testleri yenilet bence bu gideceğin dr a
Bu ay kaçırdım:))) diğer aya artık ama yarın doktora gidicem sabirsizim henüz 1 yildir böyle erken önüne geçmek herzaman iyidir üzüntüden alt üst oldu herseyim seninde umarım biseyin cikmaz

Bu ay kaçırdım:))) diğer aya artık ama yarın doktora gidicem sabirsizim henüz 1 yildir böyle erken önüne geçmek herzaman iyidir üzüntüden alt üst oldu herseyim seninde umarım biseyin cikmaz

umarım evlisin sanırım bebek düşünüyorsun dimi yani sadece az gelmesinden dolayımı gidiceksin bebek tedavisi de başlicakmısın cnım

umarım evlisin sanırım bebek düşünüyorsun dimi yani sadece az gelmesinden dolayımı gidiceksin bebek tedavisi de başlicakmısın cnım
Ben malesef ki bekarim. ..başımdan bir kürtaj geçti gelecekte bir sorun cikmamasi için adetimi dert yaptim

Back