• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj oldukdan sonra hamile kalamayanlar:(

Snde haberler nasıl canm
aynı gülüm ya yarın dr randevum var bu ay doğru düzgün adet olmadım bide adet tarihinden 10 gün önce oldu lekelenme oldu adet bile değildi off çok zor süreç bünyemizde bişeyler oluyor ama elimizden bişey gelmiyorr:KK43:

aynı gülüm ya yarın dr randevum var bu ay doğru düzgün adet olmadım bide adet tarihinden 10 gün önce oldu lekelenme oldu adet bile değildi off çok zor süreç bünyemizde bişeyler oluyor ama elimizden bişey gelmiyorr:KK43:
Rabbim şifasını verir inşallh canm ya üzülme allah büyükdür yarn haber et bize inşlh bi sorn yokdr cnm ya üzüldm gerçkdn:( sıkma canını sen yine hayır bildiğin şer olur şer bildiğin hayır sen hayırlısıyla iste allahdan oda sana inşallh en hayırlısından bir bebek nasip eder cnm:(

Rabbim şifasını verir inşallh canm ya üzülme allah büyükdür yarn haber et bize inşlh bi sorn yokdr cnm ya üzüldm gerçkdn:KK43: sıkma canını sen yine hayır bildiğin şer olur şer bildiğin hayır sen hayırlısıyla iste allahdan oda sana inşallh en hayırlısından bir bebek nasip eder cnm:KK43:
inş canım benim yazarım yarın dönüşte

Arkadaşlar bi yazıda tesadüfen okudum ki ilişki esnasında her iki özel bölgenin islatilmasi vs spermler öldürüyormus yani kesinlikle. Hiç bi sıvı olmaması gerekiyormuş biz bayanların salgıladığı sıvı hariç. Kuru olduğu içinn genelde ıslatma ihtiyacı duydum 9 aylık evliyim hala olmadı bebeğim bende bi kez kürtaj oldum Ekim de. Aralık sonu üç ayım doldu. Bu defa öyle yapmayacağım sizinde bilginiz olsun istedim gebe kalamayan arkadaşlar :)

Bn 7 aydr istiyorm olmuyo ilk defa bu ay klomenle iğne yaptm bu ayda eşimle tartiştk ayrı yatıyorz bir kaç gündür boşu boşuna yaptım böyle bi adama nasıl çocuk getirmek istediğimede şaşarım ya :KK43: yani anlayacağnz ilk ve son tedavim oldu bundn sonrada bidaha çock için tedavi olacağmısanmıyorm allaha bırakıcm artk hayırlıysa versn bana ne diyelim inşllah sizdn güzl haber gelir kızlar bu ay:KK66:

Arkadaşlar bi yazıda tesadüfen okudum ki ilişki esnasında her iki özel bölgenin islatilmasi vs spermler öldürüyormus yani kesinlikle. Hiç bi sıvı olmaması gerekiyormuş biz bayanların salgıladığı sıvı hariç. Kuru olduğu içinn genelde ıslatma ihtiyacı duydum 9 aylık evliyim hala olmadı bebeğim bende bi kez kürtaj oldum Ekim de. Aralık sonu üç ayım doldu. Bu defa öyle yapmayacağım sizinde bilginiz olsun istedim gebe kalamayan arkadaşlar :)
Aa ilk defa duyuyorm böyle birşeyi buna benzer bişey duymuştumda oda kadının boşalmamsı lazım diye ama denemekden birşey çıkmaz saol cnm bilgilndirdğin için;)

Kontrol hapımı
evettt:KK43:kullanıyorum 2 gündür kistten dolayı adet olamıyormuşum dr 1 ay müsade et bana dedi kistten dolayı yum işlevini yerine getiremmiyor lekelenme oluyor dedi hastaaneden eve ağlayarak geldim:KK43:

çoğu yerdn duydm kürtajdan sonra hamile kalmak çok zormuş doğruluk payı varmı kızlar bilginz varsa gelin paylşn lütfen
ben de kürtaj oldum ve maalesef ki sonrasında da pco teşhisi kondu şuanda da çocuk istiyorum ve olmuyor. Allah' ın hikmeti :( "ben sana verdim sen istemedin, sen istiyorsun ben vermiyorum" diyor. Rabbim yardımcımız olsun ve bizi affetsin :(

ben de kürtaj oldum ve maalesef ki sonrasında da pco teşhisi kondu şuanda da çocuk istiyorum ve olmuyor. Allah' ın hikmeti :KK43: "ben sana verdim sen istemedin, sen istiyorsun ben vermiyorum" diyor. Rabbim yardımcımız olsun ve bizi affetsin :KK43:
amin canım sabırr sabırrr beklemekten başka çare yokk:KK43:

hepimizz öyleyiz gülüm öyle deme yine de rabbimden isticezz başka yapacak hiçbişey yokk:KK43:çaresizizz

Aa ilk defa duyuyorm böyle birşeyi buna benzer bişey duymuştumda oda kadının boşalmamsı lazım diye ama denemekden birşey çıkmaz saol cnm bilgilndirdğin için:KK66:
Ne demek canım benim :) kayganlastirici vs etkiliyormus birde sabahları spermler daha canlı oluyorlarmis bunu da yeni öğrendim ben belki biliyorsundur :)

hepimizz öyleyiz gülüm öyle deme yine de rabbimden isticezz başka yapacak hiçbişey yokk:KK43:çaresizizz
Cnm bnm lütfn üzlme allah büyükdr belki böylesi hakkına daha hayırlı olur canm sıkma canını rabbim kalbimzdn ne geçse hepsini bilir vardır bundda bir hikmet:(

Ne demek canım benim :) kayganlastirici vs etkiliyormus birde sabahları spermler daha canlı oluyorlarmis bunu da yeni öğrendim ben belki biliyorsundur :)
Eşimle barışırsm ve sabah deneyecğm:) teşekkür ederm cnm bilgilndrdiğin için bugünde birley öğrendm ne mutlu bana:)

Cnm bnm lütfn üzlme allah büyükdr belki böylesi hakkına daha hayırlı olur canm sıkma canını rabbim kalbimzdn ne geçse hepsini bilir vardır bundda bir hikmet:KK43:
bu ay pas geçmiş oldu kullanıyorum ne yapayım bu hastalıktan şaştım kaldım:KK43:

ben de kürtaj oldum ve maalesef ki sonrasında da pco teşhisi kondu şuanda da çocuk istiyorum ve olmuyor. Allah' ın hikmeti :KK43: "ben sana verdim sen istemedin, sen istiyorsun ben vermiyorum" diyor. Rabbim yardımcımız olsun ve bizi affetsin :KK43:
Ay canm çok üzüldm öyle bir hata yaptığn için rabbim afersn isteyerk sağlıklı bebeği kürtaj etmenn günahı çok büyük rabbim günahini affetsn cnm sen dua et tövbe et rabbim seni sınıyo şimdi bu bi imdihanın cnm inşallh bu imtihanı geçersn cnm rabbim imtihanlarımızı ağır ve uzun yapmasn inşllh:(

Ay canm çok üzüldm öyle bir hata yaptığn için rabbim afersn isteyerk sağlıklı bebeği kürtaj etmenn günahı çok büyük rabbim günahini affetsn cnm sen dua et tövbe et rabbim seni sınıyo şimdi bu bi imdihanın cnm inşallh bu imtihanı geçersn cnm rabbim imtihanlarımızı ağır ve uzun yapmasn inşllh:KK43:
kız kürtaj derken isteyerek aldırmamışş yolunda gitmeyen şeyler olmuştur ki aldırmak zorunda kalmıştır

Back