• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj olanlar..

İnşallah Rabbim gönlüne gore versin.Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı bir evlat nasip eylesin.Bana da insallah.

Merhaba arkadaşlar bende hamileliğimin 5. Haftasında kürtaj oldum. Doktorum 3 ay bekle korunun bu süre içinde dedi. Ben 8 nisanda kürtaj oldum.ilişkiye yanlışlıkla 2 defa korunmadan girdik. Şimdi eski gebeliğimde ki belirtiler var. Çarpıntım kasık ağrım baş dönmem felan var. Bide çok fazla su içiyorum. Hamile miyimdir?, kalırsam sağlıklı olur mu? Gene sağlıksız olur diye çokk korkuyoruz. Lütfen yardım edin.

Merhaba arkadaşlar bende hamileliğimin 5. Haftasında kürtaj oldum. Doktorum 3 ay bekle korunun bu süre içinde dedi. Ben 8 nisanda kürtaj oldum.ilişkiye yanlışlıkla 2 defa korunmadan girdik. Şimdi eski gebeliğimde ki belirtiler var. Çarpıntım kasık ağrım baş dönmem felan var. Bide çok fazla su içiyorum. Hamile miyimdir?, kalırsam sağlıklı olur mu? Gene sağlıksız olur diye çokk korkuyoruz. Lütfen yardım edin.
İyi akşamlar bende mart ayında kürtaj oldum ve adet oldum doktorum bana rahim duvarın hala kalın şuan hamile kalırsan düşük olur dedi buyüzden bence herşeyi doktor kontrölünde yapmak lazım kişiden kişiye de çok fazla değişiyor evet biz burda başımıza gelenleri doktorun söylediklerini paylaşıyoruz ama bazı kişilere söylenen kürler yaramayabilir doktor onay verirse tabiki uygulanabilir çünkü herkesin tek bir amacı bar şuan için anne olabilmek hele ki birleş kürtaj olduktan sonra buna daha çok ihtiyacımız var diye düşünüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun kolay bi süreç değil

Back