• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün kürtaj oldum 6 haftalık bebeğim gitti

Aynı gün kürtaj olmuşuz benim de 6 haftalıktı. Kesem hiç gelişmedi 4.haftada kaldı. Betam çok güzel artıyordu ki perşembe çok az arttı doktor dış gebelikten şüphelendi şükür değilmiş. Dünden beri darmadağınım ama bu günler de geçecek Allah bize de sağlıklı gebelik ler nasip etsin.
Betan kaça kadar arttı

Aynı benim de böyle oldu betam çok güzel ilerliyordu, kesem 7 mm de kaldı dün de kürtaj oldum hastaneden çıkarken tansiyonum düştü tekrar hastanede dönmek zorunda kaldım
Çok geçmiş olsun benim de kürtaj öncesi düştü tansiyon işlemi ertelediler biraz. Sanırım stresten oluyor

Aynı gün kürtaj olmuşuz benim de 6 haftalıktı. Kesem hiç gelişmedi 4.haftada kaldı. Betam çok güzel artıyordu ki perşembe çok az arttı doktor dış gebelikten şüphelendi şükür değilmiş. Dünden beri darmadağınım ama bu günler de geçecek Allah bize de sağlıklı gebelik ler nasip etsin.
O kadar zor bir durum ki Allah kimseye yaşatmasın, ben de kalp atışını duymayı beklerken gelişmediğini öğrendim, Veren Allah Alan Allah, hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🌸

O kadar zor bir durum ki Allah kimseye yaşatmasın, ben de kalp atışını duymayı beklerken gelişmediğini öğrendim, Veren Allah Alan Allah, hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🌸
Evet canım betam da çok güzel ilerliyordu benim 3000 lerde keseyi gördüm sonra gelişmedi 😭Rabbim kimseye yaşatmasın

Back