- 19 Aralık 2024
- 378
- -137
- 13
- 25
- Konu Sahibi beyzanurrrr
Hiç kalp atış Yolk saç da gözükmedi bomboş bir keseydiPeki bu süreçte kalp atışları varmıydı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç kalp atış Yolk saç da gözükmedi bomboş bir keseydiPeki bu süreçte kalp atışları varmıydı acaba
İçinde bebek oluştumu. Benimkide bebek oluşmadı. Kese de sonra büyümesini bıraktıEvet boş gebelik de değil benimki yaa kesem 7 mm kaldı
Anladım canım benim içi dolu ama haftasına göre gelişmemiş 9 haftadan daha küçük kalp atışlarını da hiç dinlemedim dinlemeye gittiğim de de duyamadımHiç kalp atış Yolk saç da gözükmedi bomboş bir keseydi
Hayır oluşmadu içinde yolk saç bile yoktuİçinde bebek oluştumu. Benimkide bebek oluşmadı. Kese de sonra büyümesini bıraktı
Aynısını yaşadım 9. Hafta kese var bebek var ama gelişim geride dedi doktor kalp atışını hiç duyamadım atıp durdu mu hiç başlamadı mı hiç bilemicemAnladım canım benim içi dolu ama haftasına göre gelişmemiş 9 haftadan daha küçük kalp atışlarını da hiç dinlemedim dinlemeye gittiğim de de duyamadım
İşte ona boş gebelik deniliyor.Hayır oluşmadu içinde yolk saç bile yoktu
Boş kesede bile kese gelişiyormuş 15 mm kadar benimki 7 de kaldı 1 hafta bekledim ümit olur belki diyeİşte ona boş gebelik deniliyor.
Ben de boş gebelik geçirdim kürtaj sonrası ne kadar korundunuzBelliki boş gebelik geçirdiniz. Bende 2 kere geçirdim. Son geçirdigimde 1 kere adet gördüm. Sonraki ay adet beklerken hamile oldugumu öğrendim. Sağlıklı ilerledi
Kürtaj olmadım ikiside kendisi düştü. Hic korunmadimBen de boş gebelik geçirdim kürtaj sonrası ne kadar korundunuz
Anladım ben de kürtaj olalı 16 gün oldu boş gebelikti bakalım denemek istiyorum adet gördükten sonraKürtaj olmadım ikiside kendisi düştü. Hic korunmadim
dabugün kürtaj oldum, canım çok yandı gerçekten de Rabbim kimseye yaşatmasındoktorum 2 ay korunmam gerektiğini söyledi, kürtaj dan sonra ne kadar zaman süre de hamile kaldınız
Merhaba bben de kürtaj olmam gerek kendi düşmesi için yapılacak birşey var miKürtaj olmadım ikiside kendisi düştü. Hic korunmadim
Bilmiyorum. Bu konuda sadece Dr dinleyin. Herkesin bedeni bir değil. Benim kendiliginden düşerdiMerhaba bben de kürtaj olmam gerek kendi düşmesi için yapılacak birşey var mi
Son kez kan değerlerime bakcklar betaya... Kürtaj ama narkoz vermeden oluyormuş devletteBilmiyorum. Bu konuda sadece Dr dinleyin. Herkesin bedeni bir değil. Benim kendiliginden düşerdi
Onu sakın yapmayın canlı canlı benim psikolojim hala bozuk bayiltmadan yaptırmayın çünkü inanın anlatılmaz çok acıSon kez kan değerlerime bakcklar betaya... Kürtaj ama narkoz vermeden oluyormuş devlette
2 kürtajım oldu ikisinde de narkoz verdilerSon kez kan değerlerime bakcklar betaya... Kürtaj ama narkoz vermeden oluyormuş devlette
Hamileliğiniz nasıl ilerliyor şuanÇok geçmiş olsunBende kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum, bebeğim gelişmemişti. 2.5 ay sonra tekrar hamile kaldım, hamile kalmadan yaklaşık 15-20 gün önce de folik asit kullanmaya başladım. Şimdi sağlıklı ilerliyor çok şükür. İnşallah en hayırlı zamanda yeniden sevinirsin
bu süreçte kendine çok iyi bak
Sağlıklı çok şükürHamileliğiniz nasıl ilerliyor şuan
Sağlıklı çok şükür![]()
Kürtajdan sonra 2 adetten sonra mı hamile kaldınız acabaSağlıklı çok şükür![]()