• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj olanlar..

novasa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
1.860
2.326
133
42
kürtajdan sonra ne zaman hamile kaldınız

Niyazi koc tekirdag cerkezkoy optimet hastanesi canim kurtajdan sonra cok bekmelek yumurtaliklarin yavaslamasina ve daha gec cocuk sahibi olmaya yol aciyormus zatn kendini iyi hissediyorsan beklemenin manasi yok ki ben cok saglikli bir sekilde dogumumu yaptim oglum suan 1 yasinda hicbir problem cikmadi

Vende 1bucuk hafta önce kürtaj oldum canım.
Çok korkum var ya uzun zaman hamile kalamazsam diye :(

Kalirsin canim kurtaj sonrasi kanamn bitti ise hamile kalman icin bir engel yok demektir cok uzatma ama bnce

Kızlar tüp bebekle üçüz hamileyim. Birini aldrmam gerekiyormuş ama bu konuda uzman bir doktor olması gerekiyormuş onerebileceginiz bir doktor var mi

Bu ayda tam gunu gunune adet oldum...kurtajdan sonra 4. Adetimi oldum.bu ay cok sıki caliscaz.;) maydanoz sut buharina oturcam.ve bal corekotu kurune devam edicem...;)

kürtajdan sonra ne zaman hamile kaldınız
Merhaba bende 1bucuk yili askindir evliyim korunmama ragmen hamile kalamdim uzun süre. ardindan tedaviye baslamak istedik ve ilk once demir eksikligi icin ilac kullandim ve folik asit kullandim ardindan yumurta gelistirici klomen kullandim 3 ay boyunca. 3. Ay yumurtalarim gelismedi ve doktorum hamile kalmamin cok az bi ihtimal oldugunu soyledi. Fakat o ay hamile kaldim ve daha o sevinci yasayamadan gebeligimin bos gebelik oldugu soylendi ve kurtajla alindi kese simdi ise acaba hemen gebe kalabilir miyim diye merak ediyorum yoksa yine uzun süre beklermiyim lutfen yardimci olun

Merhaba bende 1bucuk yili askindir evliyim korunmama ragmen hamile kalamdim uzun süre. ardindan tedaviye baslamak istedik ve ilk once demir eksikligi icin ilac kullandim ve folik asit kullandim ardindan yumurta gelistirici klomen kullandim 3 ay boyunca. 3. Ay yumurtalarim gelismedi ve doktorum hamile kalmamin cok az bi ihtimal oldugunu soyledi. Fakat o ay hamile kaldim ve daha o sevinci yasayamadan gebeligimin bos gebelik oldugu soylendi ve kurtajla alindi kese simdi ise acaba hemen gebe kalabilir miyim diye merak ediyorum yoksa yine uzun süre beklermiyim lutfen yardimci olun
canım çok geçmiş olsun.anladığım kadarıylayumurta geliştirici birseyler yapman lazım..incir havuc kürü yapabilir misin 10 gün yapsan olur.hergün eşinle birlikte keçiboynuzu pekmezi içine ceviz doğra .45 dakika yürü.balık hapı alabiliyorsan eşin de sende 1 tane al.iki ay içinde hamile kalırsın canım...hergün soğan ye mutlaka :) saçma gelebilir belki sana ama gerçekler yediklerimiz içtiklerimiz çok çok önemli..

canım çok geçmiş olsun.anladığım kadarıylayumurta geliştirici birseyler yapman lazım..incir havuc kürü yapabilir misin 10 gün yapsan olur.hergün eşinle birlikte keçiboynuzu pekmezi içine ceviz doğra .45 dakika yürü.balık hapı alabiliyorsan eşin de sende 1 tane al.iki ay içinde hamile kalırsın canım...hergün soğan ye mutlaka :) saçma gelebilir belki sana ama gerçekler yediklerimiz içtiklerimiz çok çok önemli..
Çok tesekkur ederim ama ben bu tur kurleri denedim sogan kuru incir havuc kuru tabi cok duzenli kullandigimi soyleyemem ama.. Allahim nasip etsin hayirlisiyla insallah herkese ama bu cuma gidicem kontrole o a gore bi yol izliycem bi de doktor rahim filmi cekeriz dedi

Ben kurtajdan 3 ay sonra hamile kaldim.Çok bekleme ama ilk reglini bekle en azından bence.Kurtajdan sonra enfeksiyondan korunmak için birkac hafta cinsel ilişki önerilmez zaten.

Ben kurtajdan 3 ay sonra hamile kaldim.Çok bekleme ama ilk reglini bekle en azından bence.Kurtajdan sonra enfeksiyondan korunmak için birkac hafta cinsel ilişki önerilmez zaten.
Canim korunmayi biraktim.5.adet dongum gelmek uzere insaallhh olmam da o mucizeyi bir daha insaallh sonuna kadar yasarim.kavusurum evladima

Back