Kürtaj olanlar lütfen bakar mısınız

Happymarried

Ertuğrul Yiğit
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2017
604
537
53
30
Doktor düşük başlangıcı olduğu için evime gönderdi kanaman başlayınca gel başlamazsa da cuma günü gel dedi. Büyük ihtimal kürtaj ama ben çok korkuyorum. Panik atak hastasıyım genel anestezi yapamam lokal anestezi istiyorum ama çok korkuyorum lütfen yardım edin

Doktor düşük başlangıcı olduğu için evime gönderdi kanaman başlayınca gel başlamazsa da cuma günü gel dedi. Büyük ihtimal kürtaj ama ben çok korkuyorum. Panik atak hastasıyım genel anestezi yapamam lokal anestezi istiyorum ama çok korkuyorum lütfen yardım edin
kaç haftalık hamilesin? neden düşük başlangıcı var dedi? kanama olmadan düşük fikrine nerden kapıldı

Bana hap verdiler 4 tane ağızdan 2 tane oral yoldan. Kanama ve sancı başlayınca ameliyathaneye aldılar. Ve bayılttılar. Son gördüğüm hemşire damar yolundan ilaç veriyordu. Sonra gözümü açtığımda odamdaydım

Cnm çok geçmiş olsun.. İstedıgını sorabilirsin bana cnm. Bende kürtaj oldum. 42 gun sonra ilk adet ı oldum ben. B12 demir ve d vitamini iğneleri vuruldum. Dr toparlanmam için verdi. Patoloji ye gönderildi.

Kürtaj hic korkulaca bişey degilmiş ben cok korkuyodum amaliyat odasında 7 8 doktorlar makinalar kablolar buzgibi odaydı korkmuştum narkozu verdılet 2dk sürmeden bayıldım sonra kendimi odada buldum hic agrı sızı olmadı cok rahattı benim kürtaj olma sebebim bebek karnımda kaybolmuş su kesesinde erimiş demişlerdi

Şuan yine hamileyim 6haftalık ama kese boş. belkide buda öyle oldu yine kürtaj olma ihtimalim var bisefer oldugm icin bunda korkmam

Kizlar bisy sorcm size kurtaj oldum 15 kssimda 20 gun sonra kaj geldi 3 4 gun oldum bekki bugun 27 gun oldu kanamam yok ve gebelk testi yaptim silik cikti diger hamilelgmden kalan mi yoksa yeniden mi gebeyim anlamiss degilmm kafam ksrskkkk

Kizlar bisy sorcm size kurtaj oldum 15 kssimda 20 gun sonra kaj geldi 3 4 gun oldum bekki bugun 27 gun oldu kanamam yok ve gebelk testi yaptim silik cikti diger hamilelgmden kalan mi yoksa yeniden mi gebeyim anlamiss degilmm kafam ksrskkkk
Gününü bekle veya acile git reglinin 1hafta geciktiğini söyle başka yapacak bişey yok yani :110:

Back