Kürtaj olanlar buraya

Bende aynen Dr a 5. Haftanın sonlarında gitmeyi düşünüorm ben öğrenir öğrenmez gitmiştim kalp açısından sonra da söylerim herkese kan vermek için de acele etmemeyi düşünüyorum

bence şimdiden folic aside başla canım bende bu aydan sonra başlicam

Bende aynen Dr a 5. Haftanın sonlarında gitmeyi düşünüorm ben öğrenir öğrenmez gitmiştim kalp açısından sonra da söylerim herkese kan vermek için de acele etmemeyi düşünüyorum
Aynen ilk 3 ay da düşük riski fazla olduğu için, 3 ay kimseye soylemiycem, hatta eşime bile söylemeyi düşünmüyorum, demiştim kalırsam soylemiycem, o da sakin ha ne diyorsun sen dedi

Aynen ilk 3 ay da düşük riski fazla olduğu için, 3 ay kimseye soylemiycem, hatta eşime bile söylemeyi düşünmüyorum, demiştim kalırsam soylemiycem, o da sakin ha ne diyorsun sen dedi
Bzmde geçen öyle bi muhabbetimiz geçti sana bile söylemem bak beni kızdırma dedim :) benim aşkım öle şeyler yapmaz falan dedi sonra da diyor yapmazsın demi öyle birşey sakın öle birşey yapma bak falan ciddi ciddi konustu bnmde:)

:) yazık ya onlarda bizim gibi çok üzüldü ,öyle diyorum ama tutamam çenemi, 20 si evlilik yıldönümüm , olursa belki süpriz yaparım, bi de çok baskılı gebelikte bana çay bile icirmiyo, ne kadar geç söylersem o kadar iyi aslında :)

Bnde kilo almamak için makarna pilav ekmek yemiyorum zaten zayıfım ama gebelikte zorlanmamak için bana çok kızıyor suan herşeyden yemen gerek ne diyeti saçmalama falan onlar bakma daha hassaslar.Hiç belli etmemeye çalısıyor allah ne zaman verirse o zaman sağlıkla gelsin diyor ama içten içe ne kdr çok istediğini biliyorum o yuzden saklayamam istesem de haksızlık yapmış oldugumu düşünürüm

Aynen hiç önemli değil, senin sağlığın önemli diyor ama ben içi ne diyor biliyorum, hakkımızda hayırlısı çarşamba haberlesiriz hayirlisiyla

kızlar yine adet olmadım ya bugün 32. gün 27-28 günde bir adet olurdum düzensizlik mi yaptı acaba

oldum canım nisanın 10unda hamile kalmış olamam çünkü korunuyorum ikinci adetim gelmiyo
Geç yumurtlama olmş olabilir cnm kürtaj sonrası sapmalar okuyor demişti bana Dr um sana tavsiyem adaçayı ve civan perdeyi iç ben öyle yapmıştım söktürüyor ama eminsen gebe olmadıgından

Geç yumurtlama olmş olabilir cnm kürtaj sonrası sapmalar okuyor demişti bana Dr um sana tavsiyem adaçayı ve civan perdeyi iç ben öyle yapmıştım söktürüyor ama eminsen gebe olmadıgından

doktorumla görüştüm adet gecikmesi yapmaz dedi gebelik testi yap sen sonra 40. gün olmazsan gel dedi

Merhaba arkadaşlar geçen gün size kurtajdan 3 gün sonra başlayan ağrı ve kanamami yazmıştım. Dün gece benden çok afedersiniz bir parça geldi. Once çok korktum ama o parçayla birlikte ağrım kesildi . Kanamam azar azar devam ediyor. Böyle mi oluyor bu parça neyin nesi kürtaj beni çok zorladı gerçekten ben normal doğum yaptım bu kadar çekmedim

Normal merak etme ben de düşük yaparken hastanede şiddetli ağrıdan bayılmısım, sonra biraz parça geldi ve rahatlamistim, her şey yoluna girer, biz düşük yapali bak 2 ayı geçti

Aynen hiç önemli değil, senin sağlığın önemli diyor ama ben içi ne diyor biliyorum, hakkımızda hayırlısı çarşamba haberlesiriz hayirlisiyla
Merhaba, ben dün adet oldum malesef, 5 gün önce olmuş oldum, bir 12 gün sonra bi 23 gün sonra off hakkımızda hayırlısı

Normal merak etme ben de düşük yaparken hastanede şiddetli ağrıdan bayılmısım, sonra biraz parça geldi ve rahatlamistim, her şey yoluna girer, biz düşük yapali bak 2 ayı geçti
Teşekkürler. Ama ağrım yeniden başladı sanki karnımın içini oyuyorlar 6 gün oldu kürtaj olalı biraz hafifleyip aniden tekrar başlıyor

Bende 3 yıl uğraşıp hamile kalamadım.1 başarısız aşılamadan sonra ilaç kullanıp hamile kaldım. Ama farkedemedim. 23 nisanda öğrendim. Bhcg 475ti ilk sonra düşmeye başladı. Bir hafta sonra tekrar yükseldi. Doktorda dış gebelik kürtaj olman gerekiyor dedi. Geçen hafta cuma günü oldum. Sonra dış gebelik değil sağlıksız embriyo dedi doktor. Cumadan beri kanama var bi az bi çok pıhtılı halde.
Doktor 1 kere adet ol sonra genetik testleri yaptırdıktan sonra tekrar denersin dedi. Böyle yani bende katıldım araniza kanı gördükçe moralim bozuluyor. Birde öncesinden öksürüğüm var geçmek bilmiyor öksürdükçe karnım ağrıyor Allah ım inşaallah hepimize en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...

Geçmiş olsun canım, benim 3 tane kaybım var kimse bana genetik yaptır demiyor, ilk gebeliklerde böyle sağlıksız embriyo olma olasılığıda fazla, yani bize denk gelmiş maalesef hepsi. Banada 2.gebeliğimde aynısı olmuştu bi dış gebelik dendi kürtajdan sonra da sağlıksız embriyo dendi, 2 ay sonra da oğluma hamile kalıp sağlıkla doğum yaptım. Hayırlısı olsun hakkımızda sende dua et olur bir daha inşallah. Bende 2.düşüneyim dedim malum riskli gebeyim yaşta geçmesin bari diye, düşük oldu kürtaj oldum 25 gün oldu bakalım adeti bekliyorum bende sonra denicem yine, sağlıklı bebiş tutturana kadar devam edicez napalım bizimde sınavımız buymuş.

Çok geçmiş olsun.çok zor kavuşupta kaybetmek Allah sabır versin size bana bunu yaşayan herkese. Ben kendim genetik test yaptırmak istiyorum dedim.inşallah korunma süresi bitince Allah ım nasip eder bir daha O muhteşem duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…