Kürtaj olanlar buraya

Teşekkürler. Ama ağrım yeniden başladı sanki karnımın içini oyuyorlar 6 gün oldu kürtaj olalı biraz hafifleyip aniden tekrar başlıyor
Bünye ye göre farklı olabiliyor demekki ağrı , zaten muhtemelen 10 gün sonra kontrole cagirmislardir,orda her şey belli olur, duş alırken küvete oturma, su girmesin,40 gün havuza falan da girme enfeksiyon kaparsin, dr bu konularda uyarmisti beni

Kafanızda soru işareti kalmaz belki böylece. İnşallah tattırsın Rabbim bu annelik duygusunu size isteyen herkeae

çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın çok zor bir süreç ama en azından başında olduk görmedik duymadık o daha beter.

canım daha çok yeni içinde kan pıhtı yapıp birden atıyordur inşallah atlatırsın
Evet sanırım aynen senin dediğin gibi oluyor bende durum. Çünkü iki gün deli gibi ağrı çektikten sonra dün gece büyük pihtilar geldi ve yeniden kesildi agrum. Umarım bu son olur . Herkese geçmiş olsun ,isteyen herkese sağlıkla yeniden yaşatsın Allah inşallah

Kızlar merhaba ben geçen persembe ikizlerimi kaybettim ve kürtaj oldum. İlk tüp bebek tedavisiyle tuttu ama kaybettim. Tekrar dondurulmuşlarla devam edecem ama kürtajdan ne kadar zaman sonra başlayabilirim fikri olan var mı ?

Cnm ben ilk ay korundum 41. Gün adet oldum zaten yani 50 gün fln korunmuş oldum bu ay bıraktım yarın bat bekliyorum ama senin ikiz gebelikmiş kontrole gittiğinde Dr un bilgi verir zaten

Kızlar benim patoloji sonucu çıktı dış gebelikmiş ne yapacağım ben şimdi bir daha hamile kalabilecek miyim aynı şeyi yaşarmıyım?? Biri bana yardım edebilir mi ?

Kızlar benim patoloji sonucu çıktı dış gebelikmiş ne yapacağım ben şimdi bir daha hamile kalabilecek miyim aynı şeyi yaşarmıyım?? Biri bana yardım edebilir mi ?
Kesin mi dış gebelik olduğu, tüpte hasar var mı ona bakar dr, Allah korusun olmasın ama kötüyü düşünsek, olsa bile tek tüple hamile kalan çok var. Banada 2.gebelikte dış gebelik denmişti değerler ve dr keseyi görememesi onu göstermişti, sağ tüpümün ucundaydı kese benim yani tüpün ortasında falan olunca tüp hasar görüyormuş, benim kürtaj çok güzel geçmişti 2 ay sonrada sağlıkla oğluma hamile kalmıştım

Kaç haftalıktı önemli olan o, 10 haftalıktan küçük gebelikler için adetten sonra izin veriyor dr lar, büyükse en az 2 3 ay korunmak gerekiyor. Çok geçmiş olsun Allah aldığı evlatların yerine hayırlı sağlıklıları versin

bende 4 mayısta kürtaj oldum bhcg düşmeye başladı tekrar yükseldi diye. Kürtajdan çıktıktan sonra sordum hatta nereye yerleşmiş diye dış gebelik değil gibi dedi. Sağlıksız embriyo dedi ama her ihtimale karşı kemoterapi iğnesini yaptım dedi kürtajdayken yapmış. İşte sonuç dün çıktı dış gebelikmiş. Bhcg takibi yapalım dedi. Yarın kan vericem yine bakalım ne olacak.

Sizde kontrole falan gittiniz mi kürtajdan sonra. Bugün 11. Gün kanamam bitti sayılır

Aynı canım bende kürtaj esnasında iğne yapılmış tüpün ortasında falan olma ihtimaline karşı ama dr la görüştüğümde çok rahat geçti kürtaj rahimde tüp de temiz dedi, 1 ay sonrada kontrole gitmiştim tüpe bakmıştı, 2 ay sonra hamile kaldım ama sol tüpten kaldım ben zaten şöyle bi durumum var benim dr lar çözemiyor ama, bütğn kayıplarım sağ taraftaki tüp ve yumurtalıktan meydana geldi, belki sağlıksız yumurtlama oluyor, 3 kaybım oldu 3üde birbirden farklı sol taraftan yumurta olduğunda oğlum sağlıkla doğdu şükür, şimdi 2.düşünücem ama özellkle sol taraftan yumurtlama olduüunda denice ama, bu ay soldan oldu ama adeti bekliyorum korunuyorum tabii, haziranda yine soldan olursa denicem olmazsa denemicem korkuyorum artık (yumurtlamadan 1 hafta önce ağrım başlıyo benim anlıyorum nerden ne zaman yumurtladığımı)

Sizde kontrole falan gittiniz mi kürtajdan sonra. Bugün 11. Gün kanamam bitti sayılır

Sen mutlaka dr la görüş ilk adetten sonra baksın bi daha, sonra zaten korunmana gerek olmaz, inşallah hayırlısıyla olur bir daha sağlıklı gebelik

8 haftalık olmadan kaybettim. Ayy inşallah direk başlayabilirim çünkü Eylül’e kalırsa okul var ve ben izin alamam şubata kadar kalır o zamana kadar da ben beklerken hep düşünüp dururum

8 haftalık olmadan kaybettim. Ayy inşallah direk başlayabilirim çünkü Eylül’e kalırsa okul var ve ben izin alamam şubata kadar kalır o zamana kadar da ben beklerken hep düşünüp dururum

Dr kontrol etsin rahmi tüpleri bir sorun yoksa bence adetten sonra denemeye başlayabilirsiniz hemen olacak diye bişey yok zaten, bende adet olabilsem bu ay denicem

Bana iyi kötü demedi hangi taraf olduğunu da söylemedi.bende pko var bir daha kim bilir ne zaman hamile kalırım.
Ben bir şey daha soracağım sizde de kürtajdan önce ve sonra afedersiniz aşırı ishal oldu mu ? beni çok fena etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…