Slm ben de 9 martta düşük sonrası kurtaj oldum, aynı zamanda olmuşuz, kurtajdan 12 sonra kontrole gittim, dr bir defa adet gör korunma dediarkadaşlar merhaba ben bebeğimin kalbinin durması sebebi ile zorunlu kürtaj oldum. 10 martta...İlk adetinizi ne zaman oldunuz ve ne zaman hamile kaldınız ikinci hamilelikte sıkıntı yaşadınız mı merak ediyorum. yardımcı olur musunuz ?
Slm ben de 9 martta düşük sonrası kurtaj oldum, aynı zamanda olmuşuz, kurtajdan 12 sonra kontrole gittim, dr bir defa adet gör korunma dedi
Ben aralığin ilk haftasında kürtaj oldum bebeğin kalbi durmuştu. Ocağın ilk haftasıda adet oldum. Doktor hemen hamile kalabilirsin demişti ben 3 adet dönemi bekledim sonrasında korunmayı bıraktı düzenli ilişkiye giriyorduk. Ama bu ay tutmadı hatta 4. adetim 5 gün erken geldiDün kontrole gittim bir sorun yok dedi, çalışmalara devam bakalımm
Bende 10 martta oldum cnm 8 haftalık kalp atısı yoktu bende adetimi bekliyorum bakalım haberleşelim bugun hafif bir kasık ağrım var bende olcam mı acaba yakında diye bekliyorumarkadaşlar merhaba ben bebeğimin kalbinin durması sebebi ile zorunlu kürtaj oldum. 10 martta...İlk adetinizi ne zaman oldunuz ve ne zaman hamile kaldınız ikinci hamilelikte sıkıntı yaşadınız mı merak ediyorum. yardımcı olur musunuz ?
Teşekkür ederim sizinde basınız sağolsun, bakalım ne zaman adet gorecegiz, zaten yaş ilerledi benim, bekleyecek zamanım yok, ama çok korkuyorum yine aynı şey olur diyeBaşın sağolsun canım bana da aynı şeyi söyledi herkes diyoki 3 ay bekle ama doktor aksine korunmanı önermiyorum dedi hayırlısı bakalım bekliyorum adeti
Amin inşallah canım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın RabbimBana da doktor hiç ara verme dedi. 10 haftaya kadar öyle diyorlar sanırım. Rabbim tez zamanda sağlıklı hamılelık nasip etsin ve kucagına al inşallah
Bende 10 martta oldum cnm 8 haftalık kalp atısı yoktu bende adetimi bekliyorum bakalım haberleşelim bugun hafif bir kasık ağrım var bende olcam mı acaba yakında diye bekliyorum
Teşekkür ederim sizinde basınız sağolsun, bakalım ne zaman adet gorecegiz, zaten yaş ilerledi benim, bekleyecek zamanım yok, ama çok korkuyorum yine aynı şey olur diye
Hayır ilk değildi, 10 yaşında oğlum var, ikincisi olmuyor,tam oldu derken düşük olduTşk ederim Evet o psikoloji çok kötü bende düşünüyorum ilk gebelik miydi
Aa bizim bi akrabada öyleydi 1 kızı vardı şuan 37 yaşında ve hamile rabbim nasip eder inşallah olmazsa rabbim evladına hayırlı uzun ömürler versinHayır ilk değildi, 10 yaşında oğlum var, ikincisi olmuyor,tam oldu derken düşük oldu
Amin,İnş, teşekkür ederim, ben de 37 yaşındayım,Aa bizim bi akrabada öyleydi 1 kızı vardı şuan 37 yaşında ve hamile rabbim nasip eder inşallah olmazsa rabbim evladına hayırlı uzun ömürler versin
Merhaba , ben daha önce de yazmıştım 9 martta kürtaj olmuştum, bugün adet oldum,düzeni iyi,normal adetlerim gibi 28 günde oldu,siz de büyük ihtimal yarın olursunuz,arkadaşlar merhaba ben bebeğimin kalbinin durması sebebi ile zorunlu kürtaj oldum. 10 martta...İlk adetinizi ne zaman oldunuz ve ne zaman hamile kaldınız ikinci hamilelikte sıkıntı yaşadınız mı merak ediyorum. yardımcı olur musunuz ?
Geçmiş olsun, Allah sabır versin, benim de fsh değerim yüksekti, böyle değerlerle hamile kalınlığında düşük yada dış gebelik oranı yüksek olur demişti dr, dediği gibi de oldu, bugün kurtajdan sonra ilk adetimi oldum, dr bir defa adet gör korunma dedi bana, tekrar deneyeceğim, kalirsamda açıkçası sizin gibi korkuyorumBen de 10. Haftada bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim .salı günü kürtaj oldum. amh düşüklüğü vardı bende.hamile kalmam bile mucize gibiydi. Yeniden olur mu olursa yine aynı şeyi yaşar mıyız bilemiyorum
Size de çok geçmiş olsun.benim de fsh ım yüksekti ama sonra normale döndü. Şu anda fsh yüksekliğim yok amh 0,06 . Doktor yumurtan var dene bir süre demişti. Denedik 6. Ayda hamile kaldım. Ama yumurta olsa da sağlıklı olmuyor sanırım. Bu yüzden tekrar aynı şekilde olmasından çok korkuyorum . Ne yapmalıyım bilemiyorum açıkçasıGeçmiş olsun, Allah sabır versin, benim de fsh değerim yüksekti, böyle değerlerle hamile kalınlığında düşük yada dış gebelik oranı yüksek olur demişti dr, dediği gibi de oldu, bugün kurtajdan sonra ilk adetimi oldum, dr bir defa adet gör korunma dedi bana, tekrar deneyeceğim, kalirsamda açıkçası sizin gibi korkuyorum
Aynen ben de korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan, değerleri dengelemek için kendi çapımda otlar içiyorum, organik baslenmeye çalışıyorum vs, zor durum, sizin yaş genç mi, ilk bebek miydiSize de çok geçmiş olsun.benim de fsh ım yüksekti ama sonra normale döndü. Şu anda fsh yüksekliğim yok amh 0,06 . Doktor yumurtan var dene bir süre demişti. Denedik 6. Ayda hamile kaldım. Ama yumurta olsa da sağlıklı olmuyor sanırım. Bu yüzden tekrar aynı şekilde olmasından çok korkuyorum . Ne yapmalıyım bilemiyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?